Ja,sem mislil da ker se "odloča", da so opcije še odprtepskoda je napisal/-a:Ampak čist takoj en pride in da link čisto nekaj drugega. Pomagaj mu z odgovori in ne temi brezveznimi stvarmi, če se je čovek odločil za točno določen avto.
Osebno sem pri novi astri sestavljeno po mojih željah stržil dobrih 4000eur popusta pred 3 meseci. Cena je bila slabih 28keur končna cena s popustom je prišela mislim da na 23,8keur nevem točno in ni bilo veze al na keš ali na lizing.
ps.:lahko se tudi ponudbe iz meseca v mesec spreminjajo in ni nujno da bi bilo zdaj čisto isto
srcnik je napisal/-a:Ok, ka si si pa dal pol v astro, da si prišel na 28k€ ?
IcEm4n je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Ok, ka si si pa dal pol v astro, da si prišel na 28k€ ?
Če se ne motim, je v drugi temi omenju, da ima naročenega dizelskega Leona SC FR. Torej je verjetno pri Oplu gledal GTC-jko z 2.0CDTI motorjem, ki po ceniku stane min. 24k €, če prišteješ še boljši paket opreme in dodatna oprema, je hitr še tistih 4 tisočakov.
pskoda je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Ok, ka si si pa dal pol v astro, da si prišel na 28k€ ?
Če se ne motim, je v drugi temi omenju, da ima naročenega dizelskega Leona SC FR. Torej je verjetno pri Oplu gledal GTC-jko z 2.0CDTI motorjem, ki po ceniku stane min. 24k €, če prišteješ še boljši paket opreme in dodatna oprema, je hitr še tistih 4 tisočakov.
samo kar grem jutri naročit leona da bo v začetku marca pri men če bova prišla z ceno skupaj.
Ps.:pri oplu se da brez problema stržit 15% popusta na katerikol oplov avto kar za seat ne morem reči in bo oz upam da bo okrog 10% off
pskoda je napisal/-a:Kakšne imate eniTakega kupca ki ponareja predračume bi mu zaračunal +10% ali pa ga lepo odslovil in rekel da naj kar pri njih kupi avto
Jerch_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kakšne imate eniTakega kupca ki ponareja predračume bi mu zaračunal +10% ali pa ga lepo odslovil in rekel da naj kar pri njih kupi avto
kdo sploh govori o ponarejanju.. kaj pa če recimo rečeš prodajalcu avtohiše ZZY da ti avto v podjetju XYZ ponujajo za resnično vsoto -5%.. ne boš verjel, da te te sicer odslovijo. ampak če pustiš tvoj kontakt se ti skušajo vsaj približati s kakšno dodatno opremo. še posebaj če želijo izpolniti neko kvoto ob koncu leta.
če gledaš da je to nateg je potem tudi barantanje nategovanje in nasploh trgovina in z njo povezan dobiček...
For je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Ok, ka si si pa dal pol v astro, da si prišel na 28k€ ?
samo kar grem jutri naročit leona da bo v začetku marca pri men če bova prišla z ceno skupaj.
Ps.:pri oplu se da brez problema stržit 15% popusta na katerikol oplov avto kar za seat ne morem reči in bo oz upam da bo okrog 10% off
Daj malo povej ... kaj točno si gledal pri Astri in kaj pri Leonu?
Zakaj Leon? Kaj te je prepričalo, oziroma zmotilo?
Jaz sem tudi danes šel firbcat Leona ...pa sem malo
LeQuack je napisal/-a:Dejte povedat vsi tisti, ki dobivate te blazne popuste pri nakupih (recimo nekaj tisoč evrov), kako vam uspeva, medtem ko drugim niti centa ne popustijo. Ker od vsakega skoraj slišim da je dobil nov avto za pol cene.
So to kake veze ali brez vez? Čisto tako informativno me zanima, kaj se kar tja pride pa reče dam vam toliko (recimo pol cene novega), take it or leave it? Pridete s starim biciklom in v šelesteči trenirki iz Špara, da se vidi da ni denarja? Kako recimo nekega nezainteresiranega prodajalca (ki ga ne poznaš, ni v žlahti itd...) prepričati v popust?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov