Blinder je napisal/-a:a ne blindiran EGR pomeni, da je onemogočen? Ker ljudje so imeli težave z njim pa pol se raje odločijo, da ga onemogočijo in imajo potem mir. Podobno kto z DPF filtrom
čare je napisal/-a:Bejži od italjana ki mu gori katerakoli lučka.Ne zastopim zakaj se zadeva ne sanira pred prodajo,če košta samo 100€....
čare je napisal/-a:Ni problem če se tebi prižge lučka,problem je ko ti v dobri veri kupiš avto ki mu lučka gori "samo zarad EGR-ja,ki ga potem spet v dobri veri zamenjaš in lučka ostane.Kaj pa zdaj??Menjaj ovo,ono in na koncu bog ve kok stvari pomenjanih da lučka zgine.To je isto ko narod prodaja avto s klimo ki trenutno ne dela in jo je potrebno le nafilat.Če bi jo bilo potrebno samo nafilat bi vsak ki tak avto prodaja dal tistih 40€ jo nafilal in prodal izpraven avto...
opelboy je napisal/-a:Kot ti je bilo nakazano v preteklih odgovorih: napalil si se za dobesedno podrtega Fiata. Še lepo čuvan in servisiran primerek zna povzročati velike probleme (od servo volana, elektronike na splošno, odletanja raznih delov notranjosti, počene vzmeti...).
Je pa edina svetla točka tega avta motor.
Toliko na hitro, upam da ne bomo drug teden brali tvoje teme v rubriki Popravila in okvare.
hahehihoh je napisal/-a:Pozdravljeni, tokrat se na vas obračam, ker sem v dilemi. Na internetu sem zasledil punta 1.9 JTD, ki mi je kar všeč. Je letnik 2007, ima 150,000 km in ima 120 konjskih moči, 6 prestav. Zanimajo me vsa mnenja o tem avtu, kako se obnesejo, predvsem bi rabil avto za AC. Ima blindiran EGR, tako pravi prodajalec tega avtomobila in zaradi tega gori neka lučka. Če želim, mi lahko EGR popravi ali v nasprotnem primeru ceno zniža za 100€.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=790 ... 01.9%20jtd
Kakršnakoli mnenja o tem avtu bi mi zelo koristila.
opelboy je napisal/-a:Kot ti je bilo nakazano v preteklih odgovorih: napalil si se za dobesedno podrtega Fiata. Še lepo čuvan in servisiran primerek zna povzročati velike probleme (od servo volana, elektronike na splošno, odletanja raznih delov notranjosti, počene vzmeti...).
Toliko na hitro, upam da ne bomo drug teden brali tvoje teme v rubriki Popravila in okvare.
xxl je napisal/-a:opelboy je napisal/-a:Kot ti je bilo nakazano v preteklih odgovorih: napalil si se za dobesedno podrtega Fiata. Še lepo čuvan in servisiran primerek zna povzročati velike probleme (od servo volana, elektronike na splošno, odletanja raznih delov notranjosti, počene vzmeti...).
In to izjavi nekdo,ki vozi OplaJa,ta motor je edina svetla točka v skoraj vsakem novejšem dizelskem Oplu.
xxl je napisal/-a:opelboy je napisal/-a:Kot ti je bilo nakazano v preteklih odgovorih: napalil si se za dobesedno podrtega Fiata. Še lepo čuvan in servisiran primerek zna povzročati velike probleme (od servo volana, elektronike na splošno, odletanja raznih delov notranjosti, počene vzmeti...).
In to izjavi nekdo,ki vozi OplaJa,ta motor je edina svetla točka v skoraj vsakem novejšem dizelskem Oplu.
xxl je napisal/-a::shock:
dennisCe je napisal/-a:xxl je napisal/-a:opelboy je napisal/-a:Kot ti je bilo nakazano v preteklih odgovorih: napalil si se za dobesedno podrtega Fiata. Še lepo čuvan in servisiran primerek zna povzročati velike probleme (od servo volana, elektronike na splošno, odletanja raznih delov notranjosti, počene vzmeti...).
no če smo realni opel pa fiat se vsaj v istem rangu težko primerjata.. grande punto in corsa D je ogromna razlika....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov