~toMmy~ je napisal/-a:Enostavno mečeš ven že en čas neke nenormalne računice, ki jih ne vem kako uspeš prilagodit svojim težnjam.
Ničesar ne prilagajam. Nimam toliko časa, da bi si vnaprej nekaj zapičil v glavo in potem skušal to dokazat - temveč grem na hitro izračunat, in potem vidim rezultate. Če sem se kje zmotil, pa povej kje oziroma pokaži svoj izračun.
Pa da ne bi o opisovanju 1.6 TDI-ja, kot da laufa kot kak star TAM, 1.2 TSI, ki je po kvaliteti eno največjih sranj, kar jih je VW spravil skupaj (in še ne vemo, če je nova generacija kaj boljša) je pa kao nek biser uglajenosti
No, res je da sem 1.2 TSI vozil samo enkrat, pa me je navdušil in je tekel zelo lepo. Imam pa vsakdanje izkušnje z 1.4 TSI, ki po 4 letih teče 'kot po putru'.
Pa še kak fun fact: Če vzameš avto na lizing/kredit, ti je v štartu vseeno, a sprašiš ta dva tisočaka na obroke al na gorivo
Fun fact (ki sem ga sicer že v prejšnjem postu omenil): če vzameš avto na lizing/kredit, plačaš tudi nekaj več stroškov kreditiranja/leasinga.
V glavnem, naj vsak kupi kar mu paše, ampak ni slabo če si realistično izračunaš stroške glede na svojo situacijo, ker bi marsikdo ugotovil da z dizlom več ne prišpara prav veliko, morda sploh nič...