#punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..

#
tule se je začelo in očitno nisi najbolj bister, da bi videl da si ti začel. Verjetno bom prej dokončal podiplomski študij preden boš ti razumel primerjavo ko te je nekdo drug dregnil, da voziš bmw in predlagaš čustveni avto.
Če se pskoda in jaz nekaj hecava glede hitrost ima to res nivo vrtca. Mogoče ima nivo pameti vrtca komentator tega. Tu se vidi kako ste takoj užaljeni če se kaj reče čez določeno znamko.
Vsak predlog šteje določi pa avtor ali ga bo sprejel ne jaz ne jerch ne sveti peter. In vse se je začelo s pametovanjem, plastiko in mlinčkom. Lahko voziš m3 pa ni rečeno da imaš kaj veliko pojma o avtomobilih. Toliko iz moje strani.
Strelka skrivaš ta avto kot državno tajnost. Pljuni kaj si arala, če je bilo že toliko govora, verjetno vse zanima, ki berejo ta forum. Mogoče napačen kromosom pri nekaterih, samo ne spolni, somatski.