meganer je napisal/-a:Sam sem vzel ID3 za 2. Avto.
No .... 2. Avto je postal prvi.
Naslednji ni vprasanje ce bo EV .... ampak kater EV.
Imamo pa se kombi potovalnik/avtodom.
Nočem nobenemu pametovati, samo čez 2 leti taveliki sin naredi izpit ....... kupim še en EV brez debate
boštjan_01 je napisal/-a:Če se navežem na vprašanje @RUNAČ, kaj kupiti za 10 let.
Univerzalnega odgovora ni, vsak mora razmislit za svoje potrebe.
meganer je napisal/-a:Ice bodo zaceli (no so že) tako odirat na servisih, da bo neprimerno dražje servisirat kot EV.
Prepovedali jih bodo v mestih, servisi bodo nenormalno dragi, ..... seveda ne v roku leta, dveh ..
...
Polo78 je napisal/-a: In čeprav sem trenutno še najbolj na strani hibridov pa sem dobro leto nazaj vseeno vzel novega dizla, morda ali pa zelo verjetno tudi zadnjega. Razlog: večino km naredim po AC, kjer hibridi (še) ne blestijo. Kaj bo pa po letu 2030 bomo pa videli..., kaj nam bo v tem času prinesel razvoj pa seveda tudi to, kaj nam bodo še zagodli bruseljski birokrati, razmere po svetu, cene energentov itd.
boštjan_01 je napisal/-a:meganer je napisal/-a:Ice bodo zaceli (no so že) tako odirat na servisih, da bo neprimerno dražje servisirat kot EV.
Prepovedali jih bodo v mestih, servisi bodo nenormalno dragi, ..... seveda ne v roku leta, dveh ..
...
Ravno zato sem omenil popoldance, ki ti naredi vsaj za polovico ceneje. Pri EV še nisem slišal za popoldance.
Ravno (vele)mesta so problem. V marsikaterem mestu jih polovica nima možnosti polnit na šuko vtičnico. Kako boš rešil, z generatorjem v prtljažniku?
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov