S|icKeR je napisal/-a:evo... pa smo spet tam kjer smo bli par mescou nazaj. spet rabm vaše nasvete. uglavnem petko bo nadomestil nov rabljen avto. in sicer nimam pojma kaj naj vzamem. avto bom meu cca. 3-4leta, naj ma nekje od 80-100ps in pa obvezno klimo! ni važno dizel al bencinar, sam da je klima. aja dau bi pa zanjga nekje 600-800k.
Mojster Miha je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:evo... pa smo spet tam kjer smo bli par mescou nazaj. spet rabm vaše nasvete. uglavnem petko bo nadomestil nov rabljen avto. in sicer nimam pojma kaj naj vzamem. avto bom meu cca. 3-4leta, naj ma nekje od 80-100ps in pa obvezno klimo! ni važno dizel al bencinar, sam da je klima. aja dau bi pa zanjga nekje 600-800k.
Kratko, jedrnato ... pa brez veliko razmišljanja![]()
Dizel : VW GOLF 3 TDI
Bencin : HONDA CIVIC
LP
B3NZ0 je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:evo... pa smo spet tam kjer smo bli par mescou nazaj. spet rabm vaše nasvete. uglavnem petko bo nadomestil nov rabljen avto. in sicer nimam pojma kaj naj vzamem. avto bom meu cca. 3-4leta, naj ma nekje od 80-100ps in pa obvezno klimo! ni važno dizel al bencinar, sam da je klima. aja dau bi pa zanjga nekje 600-800k.
Kratko, jedrnato ... pa brez veliko razmišljanja![]()
Dizel : VW GOLF 3 TDI
Bencin : HONDA CIVIC
LP
Hondo Civic bo dobu za tak denar kvečjemu 95letnikpoglej malo za Fiat Bravoti, dobiš letnik 98 dalje za tak denar s klimo, 1.6 105HP...
S|icKeR je napisal/-a:@fiatovci: djte mi prosm povedat kake so kj fiatove mašine 1.4 12v. apeliram na fiat bravota, ki mi je noro všeč in glih tok dnarja mam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov