Cestitke za nakup in cimprej slikce.

Mojster Miha je napisal/-a:HajdukS - ne sodi drugih po sebi !
Meni očitaš prepisovanje podatkov, obenem pa v istem hipu navedeš podatek o pospešku od 0 - 100 km/h. Boš rekel, da si ga sam izmeril ? Ne, prepisal si ga ! Zdej al je avtorstvo slovensko al tuje sploh ni pomembno, al je nova al stara pa spet ne - dejstvo je, da si ga preprisal !
Pa potrudi se da bodo pravilno prepisani - pri CLK-ju so nekateri zgrešeni !
Sicer pa se s tvojo "strokovnostjo" ne mislim več ukvarjat oz odgovarjat na tvoje poste. Ker boš tako našel več časa in energije - za pogled pod kakšen motorni pokrov, da ne boš znova in znova presenečen. Kar je "profija" AMZS-ja dovolj žalostno dejstvo.
Crni vran - čestitke za nakup pa srečno vožnjo
LP
dj_em je napisal/-a:starih mercedesov se raje izogibaj ker je kvaliteta avta v pi**i raje kupi novo alfo....
če bi kupoval nove letnike pol ja drugače pa ne
pa na padanje vrednosti...nevem kaj to sploh sprašuješ... cena ti pade ko ga prpeleš domov... in vsak dan pade bolj.... konc koncev če kupš avto zato da se boš pol tolku po glav kok si zgubu v 2-3 letih si pol raj nove superge kup pa okol hod.. je bolj zdravo
LP
Feint je napisal/-a:Ha ha ha ha ta je pa dobra. Na kupit Mercedesa, ker so slabe kvalitete. Raje kupi Alfo. Halo !
ja kaj ces eni pac tak gledajo na to v resnici pa bi si prste lizali za MB
TOMA je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju je Alfa Romeo eden najslabše narejenih avtomobilov. Uporabljajo slabe materiale in so izjemno nenatančni pri izdelavi. Pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove. To je pač njihova hišna tradicija. Nekatere to močno moti (mene recimo ), druge pač ne. Še enkrat pa poudarjam, da se izdelava in uporabljeni materiali katerekoli Alfe ne more primerjati z katerimkoli Mercedesom.
Alfa je bila vedno sinonim za šlamparijo in bo to tudi ostala.
ASenna je napisal/-a:TOMA je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju je Alfa Romeo eden najslabše narejenih avtomobilov. Uporabljajo slabe materiale in so izjemno nenatančni pri izdelavi. Pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove. To je pač njihova hišna tradicija. Nekatere to močno moti (mene recimo ), druge pač ne. Še enkrat pa poudarjam, da se izdelava in uporabljeni materiali katerekoli Alfe ne more primerjati z katerimkoli Mercedesom.
no zdej si jo pa tko skritiziral kot bi bila še slabša kot zastava. sklepam da si mel že veliko alf da imaš takšno mnenje( "pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove") o tej znamki. predvidevam da si kurjač ki zna vse lepo skritizirati od A do Ž. mal se zresn pol pa kej bolj pametnega napiš
TOMA je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju je Alfa Romeo eden najslabše narejenih avtomobilov. Uporabljajo slabe materiale in so izjemno nenatančni pri izdelavi. Pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove. To je pač njihova hišna tradicija. Nekatere to močno moti (mene recimo ), druge pač ne. Še enkrat pa poudarjam, da se izdelava in uporabljeni materiali katerekoli Alfe ne more primerjati z katerimkoli Mercedesom.
[SlasH] je napisal/-a:V petek smo dobili novo Alfo 147 1.6 oprema lusso..To, da so vsi materijali v notranjosti slabi ne drži..večina materijalov je čisto solidna..zatakne se le pri nekaterih drobnarijah - na primer: usnje ( okvir, ki drži usnje na tunelu ) okoli ročne zavore se ob premikanju ročice premakne iz svoje lege, kak manjši kos plastike je čudnega porekla..ampak izgled avta je pa
_Pancho_ je napisal/-a:Ma ne, to so pač sami eksperti in testni vozniki, ki so vozili že vse mogoče avtomobile in imajo toliko izkušenj, da jim pač po besedilu v postih čisto preprosto "moraš" verjeti.