Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po feb 20, 2006 4:54 pm

Mislm to gre lahk vecno... Res nima veze, itq je izbral alfo in tuki se topic konca. Alfa pa ne pride cez 50k km vredu? :)

Cestitke za nakup in cimprej slikce. 8)

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Po feb 20, 2006 5:40 pm

HajdukS - ne sodi drugih po sebi !

Meni očitaš prepisovanje podatkov, obenem pa v istem hipu navedeš podatek o pospešku od 0 - 100 km/h. Boš rekel, da si ga sam izmeril ? Ne, prepisal si ga ! Zdej al je avtorstvo slovensko al tuje sploh ni pomembno, al je nova al stara pa spet ne - dejstvo je, da si ga preprisal !
Pa potrudi se da bodo pravilno prepisani - pri CLK-ju so nekateri zgrešeni !
Sicer pa se s tvojo "strokovnostjo" ne mislim več ukvarjat oz odgovarjat na tvoje poste. Ker boš tako našel več časa in energije - za pogled pod kakšen motorni pokrov, da ne boš znova in znova presenečen. Kar je "profija" AMZS-ja dovolj žalostno dejstvo.

Crni vran - čestitke za nakup pa srečno vožnjo

LP

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po feb 20, 2006 8:33 pm

pametno si se odloču- čeprav letos zna pridt še kakšen dober model za podobno ceno 8)
lp

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po feb 20, 2006 10:27 pm

BRERA! Sam ni glih prakticna tako kakor GT. Redki bodo kupili Brero pri nas. :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po feb 20, 2006 11:23 pm

Dejch je napisal/-a:BRERA! Sam ni glih prakticna tako kakor GT. Redki bodo kupili Brero pri nas. :)

ja sam bo pa dražja

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po feb 20, 2006 11:59 pm

Mojster Miha je napisal/-a:HajdukS - ne sodi drugih po sebi !

Meni očitaš prepisovanje podatkov, obenem pa v istem hipu navedeš podatek o pospešku od 0 - 100 km/h. Boš rekel, da si ga sam izmeril ? Ne, prepisal si ga ! Zdej al je avtorstvo slovensko al tuje sploh ni pomembno, al je nova al stara pa spet ne - dejstvo je, da si ga preprisal !
Pa potrudi se da bodo pravilno prepisani - pri CLK-ju so nekateri zgrešeni !
Sicer pa se s tvojo "strokovnostjo" ne mislim več ukvarjat oz odgovarjat na tvoje poste. Ker boš tako našel več časa in energije - za pogled pod kakšen motorni pokrov, da ne boš znova in znova presenečen. Kar je "profija" AMZS-ja dovolj žalostno dejstvo.

Crni vran - čestitke za nakup pa srečno vožnjo

LP

Hehehe tega podatka se spomnim iz nekje. Glede na to da si poznavalec mi bos pa ti povedal kok je pospesek clkja 200 do sto. Pa kok je cena srednje opremljenega.

Prav smesn si ze s tem provociranjem glede postavitve motorja. Lahko bi vsaj napisal po pravici da nisem ugotavljal in odkrival ampak sem lepo vprasal kasna je postavitev in tega me ni sram priznat. Na ta forum za razliko od tebe hodim tut da kj zvem. Hvalabogu da ne bos vec odgovarjal na moje poste res se mi zdi pod nivojem sploh pogovarjat s takim teslom kot si ti.

(glede izkusenj z mercedesom ti pa lahko povem, da jih imam precej, glede na to da ga mamo doma.Za vase pojme bi bil stroj, jst mam pa kr ene par pripomb- Ne bom slepo zagovarjal znamke ker jo mamo doma slucajno tko kot bi jo vi)

edit: crni vran, cestitke, mislim, da si se prav odlocil.
Zadnjič spremenil HajdukS, dne To feb 21, 2006 1:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To feb 21, 2006 8:04 am

No, človek se je odločil s tem je nadaljevanje debate nepotrebno. ;)
Črni vran - čestitke ob nakupu in veliko srečnih :vrum
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

TOMA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOMA To feb 21, 2006 2:30 pm

dj_em je napisal/-a:starih mercedesov se raje izogibaj ker je kvaliteta avta v pi**i raje kupi novo alfo....
če bi kupoval nove letnike pol ja drugače pa ne
pa na padanje vrednosti...nevem kaj to sploh sprašuješ... cena ti pade ko ga prpeleš domov... in vsak dan pade bolj.... konc koncev če kupš avto zato da se boš pol tolku po glav kok si zgubu v 2-3 letih si pol raj nove superge kup pa okol hod.. je bolj zdravo

LP

Ha ha ha ha ta je pa dobra. Na kupit Mercedesa, ker so slabe kvalitete. Raje kupi Alfo. Halo !

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To feb 21, 2006 2:53 pm

javno oznanjam in priznavam da sem se motil. alfe GT s toliko kilometri kot jih ima veliko CLK-jev NI na prodaj. in da, ghostrider, to me je prepricalo v to da je clk boljsi avto. priznam... motil sem se. sorry, posipam se s pepelom.

lep pozdravcek vsem skupaj
crnemu vranu pa veliko srecnih kilometrov (vsaj 400.000)

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Napisal/-a Feint To feb 21, 2006 3:01 pm

Ha ha ha ha ta je pa dobra. Na kupit Mercedesa, ker so slabe kvalitete. Raje kupi Alfo. Halo !

ja kaj ces eni pac tak gledajo na to v resnici pa bi si prste lizali za MB

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To feb 21, 2006 4:24 pm

Feint je napisal/-a:

ja kaj ces eni pac tak gledajo na to v resnici pa bi si prste lizali za MB

:lol: :lol:

Mislim mate eni smešne izjave če bi si ti prste lizal za MB ni nujo da bi si jih vsak jaz si jih ziher ne bi, kar se pa kvalitete tiče pa prvo vredu preberi kaj je napisal stari mercedesi se pravi takšen kot je ta clk, in se strinjam z njim malo poglej naprimer kakšno notranjost ima clk 01 ali pa gt-jka 05, mercedes je kvaliteten avto sam ne moreš pa primerajt zastarel model z čisto novim zato je med tema dvema ziher bolj kvalitetna alfa (materiali itd.)
Slika
Slika

TOMA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOMA To feb 21, 2006 5:16 pm

Po mojem skromnem mnenju je Alfa Romeo eden najslabše narejenih avtomobilov. Uporabljajo slabe materiale in so izjemno nenatančni pri izdelavi. Pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove. To je pač njihova hišna tradicija. Nekatere to močno moti (mene recimo ), druge pač ne. Še enkrat pa poudarjam, da se izdelava in uporabljeni materiali katerekoli Alfe ne more primerjati z katerimkoli Mercedesom.
Alfa je bila vedno sinonim za šlamparijo in bo to tudi ostala.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna To feb 21, 2006 5:28 pm

TOMA je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju je Alfa Romeo eden najslabše narejenih avtomobilov. Uporabljajo slabe materiale in so izjemno nenatančni pri izdelavi. Pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove. To je pač njihova hišna tradicija. Nekatere to močno moti (mene recimo ), druge pač ne. Še enkrat pa poudarjam, da se izdelava in uporabljeni materiali katerekoli Alfe ne more primerjati z katerimkoli Mercedesom.

no zdej si jo pa tko skritiziral kot bi bila še slabša kot zastava. sklepam da si mel že veliko alf da imaš takšno mnenje( "pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove") o tej znamki. predvidevam da si kurjač ki zna vse lepo skritizirati od A do Ž. mal se zresn pol pa kej bolj pametnega napiš ;)
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To feb 21, 2006 7:47 pm

ASenna je napisal/-a:
TOMA je napisal/-a:Po mojem skromnem mnenju je Alfa Romeo eden najslabše narejenih avtomobilov. Uporabljajo slabe materiale in so izjemno nenatančni pri izdelavi. Pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove. To je pač njihova hišna tradicija. Nekatere to močno moti (mene recimo ), druge pač ne. Še enkrat pa poudarjam, da se izdelava in uporabljeni materiali katerekoli Alfe ne more primerjati z katerimkoli Mercedesom.

no zdej si jo pa tko skritiziral kot bi bila še slabša kot zastava. sklepam da si mel že veliko alf da imaš takšno mnenje( "pa najsi gre za stare avtomobile ali za nove") o tej znamki. predvidevam da si kurjač ki zna vse lepo skritizirati od A do Ž. mal se zresn pol pa kej bolj pametnega napiš ;)

ja na tem forumu bo treba neki narest glede kritiziranja znamk- predvsem pretirvanja pr em- ne misdlim direktno ta post ampak nasplošno
glede ''šlampastih'' alf
pa ne bom nikdar pozabil k sm šel na avto salon- k so predstavljal 147 gte- pa je mel usnene šprtne zice- pa gta napis na hrbtišču- k je bil na voznikovem zicu ful zamaknjen- postran :roll: - stilo abrath al kva je- je mel pa lepo izdelane zice
zdej ne pravm da so vse alfe take, je pa res da če bi jo kupu- bi jo zavrnu in zahtevu nove zice
lp

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To feb 21, 2006 8:34 pm

:lol: :lol: :rofl :bonk :jao:

Jaz ti pa lahko sam povem da nimaš pojma, če je kdo gledal zadnič na dsf motorvision bi lahko videl kako kvalitetno je izdelan passat :EE (tista plastika okoli števcev se je premikala za 5cm to je pa kvaliteta ja) pa tega nobeden ne omenja, ali pa pri punci doma imajo novi bmw serije 5 pa se tudi najdejo napake pa tudi nobeden nč ne omenja, to se govori skoz sam za alfo, najhujši primer ki sem ga videl do sedaj je pa bila toyota corolla ki smo jo imeli doma na testu na sredinski konzoli tam ko se upravlaja ventilator ipd. je kr čez celo čez nalepljena nalepka in je stran štrlela da je ponoči ful šajnalo tam ven ko so odspodaj žarnice za osvetlitev tistih gumbov mislim to je šlamparija pri hiši smo imeli že tri alfe in čisto pri nobeni nisem odkril kakšne večje napake ki jih vedno vsi naprej mečete in to samo pri alfi, zdej ne vem v čem je problem, ali vam gre alfa tok v nos ali je kaj drugega če bo kdo pri kateri drugi znamki odkril kako napako bo tiho ko jo pa pri alfi jo pa takoj kritizira, tok o kvaliteti avtomobilov.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ To feb 21, 2006 8:54 pm

Ma ne, to so pač sami eksperti in testni vozniki, ki so vozili že vse mogoče avtomobile in imajo toliko izkušenj, da jim pač po besedilu v postih čisto preprosto "moraš" verjeti.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] To feb 21, 2006 8:58 pm

V petek smo dobili novo Alfo 147 1.6 oprema lusso..To, da so vsi materijali v notranjosti slabi ne drži..večina materijalov je čisto solidna..zatakne se le pri nekaterih drobnarijah - na primer: usnje ( okvir, ki drži usnje na tunelu ) okoli ročne zavore se ob premikanju ročice premakne iz svoje lege, kak manjši kos plastike je čudnega porekla..ampak izgled avta je pa 8)
Let there be rock!

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To feb 21, 2006 9:45 pm

[SlasH] je napisal/-a:V petek smo dobili novo Alfo 147 1.6 oprema lusso..To, da so vsi materijali v notranjosti slabi ne drži..večina materijalov je čisto solidna..zatakne se le pri nekaterih drobnarijah - na primer: usnje ( okvir, ki drži usnje na tunelu ) okoli ročne zavore se ob premikanju ročice premakne iz svoje lege, kak manjši kos plastike je čudnega porekla..ampak izgled avta je pa 8)

Sam to se ne dogaja sam pri alfi tudi pri ostalih je pa res da se najdejo kakšne napake ampak nič tako dramatičnega da bi zato lahko rekel da avto ni kvaliteten, je pa res da ima mercedes za 14 milijonov najbrž boljše materiale kot alfa za 7 milijonov, če bi alfa stala 14 milijonov bi tudi imela še boljše materiale, tako pa mislim da ima v tem razredu ki se giblje kr konkurenčne materiale.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch To feb 21, 2006 11:17 pm

Ma povsod so napake, lahko tudi hujse, ki jih pri Alfi ne vidis, pri Alfah jih samo zna manjsih vec na kupu. To je res velik problem moram rect... Pri hondi civicu l03, sem najdu en kup malomarnosti, najvecja pa je bila plastika pri volanu, ker je kr vn strelela, kot ena rocka. :D

Slika

Pac Alfe so lepi avtomobili, super motorji, super lega, super menjalniki za ugodno ceno in pac ljudjem gre v nos. Sej BMWju iscejo konstatno napake in dozivljajo orgazme, ko se kaj najde, kot npr. s kartico za vzig, slaba oljna pumpa itd.

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo To feb 21, 2006 11:44 pm

_Pancho_ je napisal/-a:Ma ne, to so pač sami eksperti in testni vozniki, ki so vozili že vse mogoče avtomobile in imajo toliko izkušenj, da jim pač po besedilu v postih čisto preprosto "moraš" verjeti.

točno tak, pol v drugi temi pa se piše kaj kdo vozi, pa vsi: ja jaz še nimam izpita, ampak prvi avto bo....
JAO res ej
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: denis099, Google Adsense [Bot], luxxx7 in 13 gostov