simply je napisal/-a:ker??
Ker imamo v službi same probleme z njim :
- i drive
- elektrika za sedeže ne deluje
- spredaj se počutiš utesnjeno
- komforta praktično ni ( glede na MB ali pa Volvo, drugih ne poznam )
- predragi servisi
so pa tudi + :
+ izjemen motor ( 530d )
+ je BMW ( pičkohvatan avto )
+ stabilnost in lega.
Vsekakor pa mislim, da takšen avto ne bi smel imet napak. Vsaj ne toliko.
Strinjam pa se, da je bila prejšnja serija dosti boljša. Imeli smo 530d ( prejšnje generacije ) in ima trenutno 335000km in vse BP.
Po mate pa vi v službi zlo zlo velik avtomobilov. S čim se pa ukvarjate??? Zato k si še vsak predlagani avto spljuval. jao... Kaj je z i drive? Če elektrika v avtu crkne, jo pod garancijo daš popravit, če seveda praviš, da je avto nov. BMW ne moreš primerjati z MB ali Volvi, saj je ta avto popolnoma drugačen. Utesnjenega se počutiš zaradi tega, ker ima avto športne sedeže, ker je namenjen voznikom, katerim več pomeni avtomobilova zmogljivost, kakor udobje. Udobje se išče pri MB, Audiju, Volvu..., kar pa bmw definitivno ni, ravno tako pa se vidi, da plačuješ avtomobilovo zmogljivost tudi na servisu. Seveda je veliko odvisno od obrtnika, ki dela servis. Strinjam pa se tudi jaz, da je bila prejšnja 5 ka boljša od te, ki je sedaj. In zanima me tudi, kaj je na BMW bolj pičkohvatnega kot na MB, avdiju ali volvu? Si morda že videl koga, ki vozi BMW in poleg njega sedi kaka dobra pi...? Mogoče si videl treneikarje, ko grejo na fuzbal, al pa si vidu kakega taksista od najstnic. Meni se zdijo novi MBji in Volvoti veliko lepši kot novi BMWji. Če pa jih ti klasiraš nižje, pa mi kupi MBja in zase vzami BMW pa bomo vsi zadovoljni.
In navsezadnje vidim, da si ti sam tipični slovencelj, saj spljuvaš vse, kar ni tvoje in se obenem kuješ v oblake in poleg vsega govoriš o t.i. pičkohvatnih avtomobilih. Jaz osebno mislim, da naj si avto vsak izbere po svoji meri in se naj odloči glede na svoje potrebe in naj ne gleda na to, koliko sosedov že ima določeni avto.
Kateri avto pa imaš da ga še nisi spljuval. zihr italjana ali francoza, ker se ves čas pljuva čez nemce.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov