Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply To okt 31, 2006 9:05 am

ker??

Ker imamo v službi same probleme z njim :
- i drive
- elektrika za sedeže ne deluje
- spredaj se počutiš utesnjeno
- komforta praktično ni ( glede na MB ali pa Volvo, drugih ne poznam )
- predragi servisi

so pa tudi + :

+ izjemen motor ( 530d )
+ je BMW ( pičkohvatan avto )
+ stabilnost in lega.

Vsekakor pa mislim, da takšen avto ne bi smel imet napak. Vsaj ne toliko.

Strinjam pa se, da je bila prejšnja serija dosti boljša. Imeli smo 530d ( prejšnje generacije ) in ima trenutno 335000km in vse BP.

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi To okt 31, 2006 9:13 am

Audi.... prednost je v tehniki
Tigra ... by Opelklinika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To okt 31, 2006 10:43 am

Uf smo naredili sranje iz tele teme.Očitno nismo sposobni dajat normalnih nasvetov glede avtomobilov, ki stanejo več kot 500.000 sit :roll:
Praviš, da mora biti boljši kot a4ka?Potem je edini odgovor a6."Brez opreme", s turbo bencincem, ki IMO sploh ne paše v avto tega razreda in ima že pri a4ki porabo okrog 14 litrov.A rabljen avto v garanciji niti približno ne pride v poštev?

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply To okt 31, 2006 10:59 am

ki IMO sploh ne paše v avto tega razreda in ima že pri a4ki porabo okrog 14 litrov.

Ne pretiravaj.

Uporabniški avatar
PozerQ
Nov uporabnik

Kraj: Borovnica

Napisal/-a PozerQ To okt 31, 2006 11:23 am

14 litorv je meu porabo, k so ga mel pr delu na testu :D

sam to glih ni ekvivalentno naši vožnji

če je že tko pol recimo nebi jest nikol meu gtija mk5, k sm zadnč se vozu s frendom in je bla povprečna po računalniku 19 litrov :P , sam na ceu tank je pa 10, da se pa tut s 7 pelat
Slika

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider To okt 31, 2006 11:31 am

simply je napisal/-a:ker??

Ker imamo v službi same probleme z njim :
- i drive
- elektrika za sedeže ne deluje
- spredaj se počutiš utesnjeno
- komforta praktično ni ( glede na MB ali pa Volvo, drugih ne poznam )
- predragi servisi

so pa tudi + :

+ izjemen motor ( 530d )
+ je BMW ( pičkohvatan avto )
+ stabilnost in lega.

Vsekakor pa mislim, da takšen avto ne bi smel imet napak. Vsaj ne toliko.

Strinjam pa se, da je bila prejšnja serija dosti boljša. Imeli smo 530d ( prejšnje generacije ) in ima trenutno 335000km in vse BP.

Po mate pa vi v službi zlo zlo velik avtomobilov. S čim se pa ukvarjate??? Zato k si še vsak predlagani avto spljuval. :jao: Kaj je z i drive? Če elektrika v avtu crkne, jo pod garancijo daš popravit, če seveda praviš, da je avto nov. BMW ne moreš primerjati z MB ali Volvi, saj je ta avto popolnoma drugačen. Utesnjenega se počutiš zaradi tega, ker ima avto športne sedeže, ker je namenjen voznikom, katerim več pomeni avtomobilova zmogljivost, kakor udobje. Udobje se išče pri MB, Audiju, Volvu..., kar pa bmw definitivno ni, ravno tako pa se vidi, da plačuješ avtomobilovo zmogljivost tudi na servisu. Seveda je veliko odvisno od obrtnika, ki dela servis. Strinjam pa se tudi jaz, da je bila prejšnja 5 ka boljša od te, ki je sedaj. In zanima me tudi, kaj je na BMW bolj pičkohvatnega kot na MB, avdiju ali volvu? Si morda že videl koga, ki vozi BMW in poleg njega sedi kaka dobra pi...? Mogoče si videl treneikarje, ko grejo na fuzbal, al pa si vidu kakega taksista od najstnic. Meni se zdijo novi MBji in Volvoti veliko lepši kot novi BMWji. Če pa jih ti klasiraš nižje, pa mi kupi MBja in zase vzami BMW pa bomo vsi zadovoljni.
In navsezadnje vidim, da si ti sam tipični slovencelj, saj spljuvaš vse, kar ni tvoje in se obenem kuješ v oblake in poleg vsega govoriš o t.i. pičkohvatnih avtomobilih. Jaz osebno mislim, da naj si avto vsak izbere po svoji meri in se naj odloči glede na svoje potrebe in naj ne gleda na to, koliko sosedov že ima določeni avto.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply To okt 31, 2006 2:12 pm

Po mate pa vi v službi zlo zlo velik avtomobilov. S čim se pa ukvarjate??? Zato k si še vsak predlagani avto spljuval. jao... Kaj je z i drive? Če elektrika v avtu crkne, jo pod garancijo daš popravit, če seveda praviš, da je avto nov. BMW ne moreš primerjati z MB ali Volvi, saj je ta avto popolnoma drugačen. Utesnjenega se počutiš zaradi tega, ker ima avto športne sedeže, ker je namenjen voznikom, katerim več pomeni avtomobilova zmogljivost, kakor udobje. Udobje se išče pri MB, Audiju, Volvu..., kar pa bmw definitivno ni, ravno tako pa se vidi, da plačuješ avtomobilovo zmogljivost tudi na servisu. Seveda je veliko odvisno od obrtnika, ki dela servis. Strinjam pa se tudi jaz, da je bila prejšnja 5 ka boljša od te, ki je sedaj. In zanima me tudi, kaj je na BMW bolj pičkohvatnega kot na MB, avdiju ali volvu? Si morda že videl koga, ki vozi BMW in poleg njega sedi kaka dobra pi...? Mogoče si videl treneikarje, ko grejo na fuzbal, al pa si vidu kakega taksista od najstnic. Meni se zdijo novi MBji in Volvoti veliko lepši kot novi BMWji. Če pa jih ti klasiraš nižje, pa mi kupi MBja in zase vzami BMW pa bomo vsi zadovoljni.
In navsezadnje vidim, da si ti sam tipični slovencelj, saj spljuvaš vse, kar ni tvoje in se obenem kuješ v oblake in poleg vsega govoriš o t.i. pičkohvatnih avtomobilih. Jaz osebno mislim, da naj si avto vsak izbere po svoji meri in se naj odloči glede na svoje potrebe in naj ne gleda na to, koliko sosedov že ima določeni avto.

1. Nimamo zelo veliko avtomobilov. Imamo ( prejšnji in nov ) torej2x BMW, trenutno pa še S60 in MB E ( s tem da ta ni za službene namene ).
2.I drive seveda lahko popraviš pod garancijo, ampak ko garancije ni več je treba plačat $
3.BMW ne moreš primerjat z Volvom oziroma MB. Aja seveda BMW je klasa zase. :roll:
4.Ravno tako se vidi da plačuješ avtomobilovo zmogljivost na servisu: Sam imam tudi 200KM+ avto, ki ima boljše zmogljivosti kot 530d pa uradne servise plačujem občutno manj
5.Glede pičkohvatnega avta je bil pa malček hec. Škoda ker ne razumeš. Tvoj o trenirkarjih zagotovo ni bil.
6.Dejansko ne vem kateri avto pa ti predlagaš. Jaz sem samo povzel izkušnje, ki jih imam z avtomobili.
7. Tipični Slovencelj? Mogoče pa res. Sicer pa ali nisi tudi ti enak, pišeš po forumu, imaš svoje mnenje, kdaj pa kdaj brezveze popeniš itd. Nikoli se pa nisem koval v oblake ( saj osebno nimam ne BMW, ne MB, ne Audija ) ampak sem le povedal svoje mnenje.

Nisem pa predvideval, da bo nekoga to tako prekleto užalilo.

P.s. Lep avatar imaš.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply To okt 31, 2006 2:17 pm

PozerQ : Ti moram pa čestitat za rekordno porabo. Kaj ste pa delali z avtomobilom? Sam imam tudi čipanega GTIja pa se tej porabi še približal nisem.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider To okt 31, 2006 2:37 pm

mr. cinik:
nimam ne bmw, ne mb in niti volva. Bmw je bolj bolj športni kot luksuzni avtomobil in tle je razlika. Namenjen je drugim zahtevam kot mb in volvo. Razumem hec, katerega si mislil resno. Butasto mi je to da se bo kmalu človeku priporočalo vesoljsko plovilo enterprise, katerega boš takoj spljuval, ker mu je v garanciji crknilo prezračevanje sedežev. Kateri avto pa imaš da ga še nisi spljuval. zihr italjana ali francoza, ker se ves čas pljuva čez nemce. Glede trenirk pa ob veva, da se ne motim.
Pri avatarju pa mi je najbolj všeč kvaliteta slike in ne tisto, kar predstavlja.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply To okt 31, 2006 2:47 pm

Lep odgovor, vsaj korekten.

Glede enterprise : ni preveč okretna ladja kaj se ti zdi ( in piccard ni imel prezračevanih sedežev ). Zdi se mi, da je bil to minus. No mogoče bi priporočil USS Defiant.

Pustiva to.

Nisem spljuval passata, Audija tudi ne ( res da je predrag ) pri Volvu S60 D5 je super poraba, edino armatruka se na enem delu podaja drugače BP. Dejansko se mi je prizameril BMW.
Všeč mi je tudi Seat ( katerega si lastiš ) pa nekateri modeli Honde ( ne tisti za katere si se ti zanimal ).

Kateri avto pa imaš da ga še nisi spljuval. zihr italjana ali francoza, ker se ves čas pljuva čez nemce.

http://forum.vw-audi-club.si/viewtopic. ... 53&start=0

Lep dan ti želim.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider To okt 31, 2006 3:01 pm

Ok, zdej mi je gadno :oops: . Tale tvoj golf mi je ful všeč. Avto po mojem okusu. Sploh barva... In zadevščina pod havbo. S seatom drugače nisem zadovoljen, ker je prešvoh, sploh zato, ker sem navajen stopalko za gas spuščat pregloboko, kar pri tem avtu nima pomena. Všeč mi je samo lega na cesti in solidno udobje, čeprav mi je vseeno, če vseskupaj malo škriplje, škrta menjalnik, avspuh ropota, tulijo bremze... kot je bilo pri fordu, važno, da se zadevščina zvrti maksimalno(140kmh, ko prestaviš v četrto). To pogrešam. Zato sem se zanimal za honde, verjetno se ti zanimaš za precej dražje varjante, glede na golfa, jaz se pač zaenkrat še ne, ker še ne zaslužim dovolj in zaenkrat tudi še ne kaže na bolje.

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr dec 27, 2006 4:20 am

Kaj reči Bole ,nabavi si vako ,ko ja obadva pa neces imati problema ;)

Slika
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr dec 27, 2006 7:03 am

lazo je napisal/-a:Kaj reči Bole ,nabavi si vako ,ko ja obadva pa neces imati problema ;)

Slika

Ni vse u autih.Eden bo dovolj ;)
lp

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr dec 27, 2006 11:57 am

MALIJOHN je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:Kaj reči Bole ,nabavi si vako ,ko ja obadva pa neces imati problema ;)

Slika

Ni vse u autih.Eden bo dovolj ;)
lp

:P Napačno si si razlago moj post.
lep pozdrav,lazo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov