cliopower je napisal/-a:sonic je napisal/-a:cliopower je napisal/-a:Sej nism mislu nč narobe pač si napisu svoje mnenje ki si ga dobil ko si vozil avto recimo cca 20km vendar se to tvoje mnenje lahko spremeni če bi imel vozilo dalj časa in bil z njim tudi zadovoljen

Tko da vsak avto je treba res stestirat da se lahko dajejo različne informacije o tem vozilu.
Glede na tekst mislim da je kar dobro stestiral zadevo, ni treba zdaj človeka zajebavat.
16 jurjevje pa kar veliko za ta denar - ja, za 17 jurjev dobiš golfa V z 90 KM TDI mašino in dosti opreme. Vidim da so eni malo razočarani, če kdo po pravici in iz lastnih izkušenj pove, da korejci niso ravno vrhunec kvalitete - ampak tako pač je...
Mal si teste oglej med temi avtomobili pa primerjave pol pa govor neki o kvalitteti med temi dotičnimi avtomobili golf, ceed itd
Testi ne povedo veliko o avtomobilu. Oziroma ti dajo vsaj neko
približno smernico kj preizkusit in si tudi bolj podrobno ogledat.
Sam sem tako tudi naredil in lahko rečem, da mi ni žal. Če bi primerjal hyundai ali kia z evropejci oziroma drugače rečeno: če bi se že odločal za nakup in bi šel iz evropejca (nemca) na korejca me le ta nikakor in pod nobenim pogojem ne bi prepričal. Vsaj trenutno ne. Sem šel na test z i30 kateri
naj bi bil v rangu evropejcev po kvaliteti materialov in same izdelave. Vendar temu ni tako. Vsaj iz mojega vidika ne. Kvaliteta materialov kot tudi izdelava notranosti JE slabša od marsikaterega evropejca. Ne glede na vse teste po netu in revijah. Vsaj jaz sem dobil tak občutek. Nič kar bi me posebej presenetilo. Še vedno je občutek
slabše izdelave in da je to še vedno korejc velik. Vsaj v notranjosti. Zato sem se pa še enkrat odločil, da ostanem pri nemcu. Izdelava je bolj natančna, materiali boljši in nenazadnje sam design je neprimerno všečnejši.
Ampak to je samo mmoje mnenje katerega sem dobil pri
lastnem testu ne ozirajoč se na teste po revijah in netu.