IcEm4n je napisal/-a:mega_ne, če že primerjaš notranjost, pol primerji pr obeh enako, kar se opremljenosti tiče (ne puntiča, k je oskubljen in Clio s polno opremo). Tud puntič zna bit dobr opremljen

:
Ja sam cena taga puntiča je tut mal višja
S cliom definitivno za to ceno dobiš več kot s puntom. Sicer pa pri nas na servisu je clio največkrat zaradi že omenjenih ležajev, zavor, luči pod tablico... tu se pa že bolj kot ne konča. Če je avto redno in pravilno vzdrževan mora delati kot je treba. Lahko, da je bil narejen v petek in imaš pač smolo...
In kolikor sem se prevozil s puntom, naslon na vratih za roko je podn, tista ročka za zapirat vrata je postavljena višje kot je naslon, zato je res neudobno... pri agresivnejši vožnji čez ovinke postane za sovoznika precej moteče ker se nima kam prijeti, po stolu ga pa tudi nosi.
Največ s strani clia sem se prevozil v ekstremu, ima perfektne sedeže, tudi tapete so precej bolj ušečne kot v puntu. To bi bilo pa vse s strani izkušenj.
Koliko se kaj fiat kvari nevem, čeprav prijatelj kolikor je meni znano ni kaj pogost obiskovalec servisev.
Tako, da ostane tu le kaj ti je bolj všeč, jaz bi definitivno vzel clia, tudi če se poizkušam bolj postaviti v objektiven položaj
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system