Ne morem verjeti da bom lahko napisal tole, ampak ste zapeljal temo stran od naslova. Kvaliteta alf se izboljšuje, za razliko od marsikatere znamke pa če je komu prav ali ne . . Bil pa je tudi zadnji čas, da so začeli delati nazaj malo bolj aristokratske avte kot pa 75,33 ipd. , saj bi tisto lahko bil samostojen izlet same tovarne ven iz premium razreda. Dodal bi še da vsako prepričevanje nekoga kaj je bolje ... vemo kam vodi... Sam sem imeFiat Brava, Clio Dci,.. Alfo pa sem jo prodal nabavil Audija A3, prodal po 4-5mesecih in kupil nazaj Afno. Pa da ne bo pomote Audi je bil dober, žal pa mi ni bil toliko všeč kot pa prej preden sm se prvič vsedel v AR.
Torej kvaliteta v končni fazi gor dol Alfa je že od nekdaj imela svoj krog kupcev, ki ga ohranja že lep čas, prav tako sem nekako že pri 21letih prepričan da bo v moji garaži zmeraj najmanj ena
Takšno zvestobo kupcev doživlja menda samo BMW(zelo dobri avti), procentualno gledano. Oziroma da bo rekel Once Bmw/Alfa , long time Bmw/Alfa...
Vseeno pa je neumno reči da gre za italjanska j***a, saj dvomim da bi firma ki se komaj pošteno pobira iz rdečih številk raskirala pot nazaj zato da bi na polovici prodanih avtih menjala dele zastonj
glede warmasterjevih postov pa ne bi rekel nič, ker je očitno zaprisežen fanatik znamke ne vw ampak Golf... Fanatizmu kaj povedat pa je bilo zmeraj težko..
In pa ena pikrica. Nemci so bli carji ko so se po cestah vozili Audi 80, 100, S2-4, Bmw E36, 3jke(l.1988 še zmeraj eden najlepših bmwjev), Mercedesi 190, Opel Astre, Calibre,Vw Corradoti....To so bili takrat res AVTI..Marsikater je še danes v zelo dobrem stanju... Takrat jim res ni bilo para v skoraj nobenem pogledu... Toda danes je že vse drugače, zato pa se svet vrti

Danes ni več takšnih razlik v kvaliteti med proizvajalci, lep dokaz so Korejci ki so sposobni ponudit daljšo garancijo kakor Bmw in Alfa skupaj

...