Tattoo- je napisal/-a:Definitivno vzemi CrossTouran, saj s "terenskimi" dodatki popolnoma preobrazi sicer precej dolgočasen izgleda klasičnega Tourana!Prav neverjetno je, kaj lahko majhni oblikovalski dodatki pripomorejo k popolnoma drugačni podobi...
sonic je napisal/-a:Pozdravljen, lahko poveš kaj več glede izkušenj s TSI+DSG, kakšna je vožnja, kaj ti ni bilo všeč...? Bi rad kaj več informacij, ker o tej kombinaciji nič ne vem. Hvala in LPscottie je napisal/-a:1.4 tsi v kombinaciji z DSG-jem, pa ta kombinacija ni preveč posrečena.
matej_ je napisal/-a:Zdravo!
Da se še sam malo vključim v debato.
Namreč konec leta bom kupoval novi avto in sem se čisto zapalu za Tourana.
Zdaj sem nekak pred večjimi odločitvami ali vzeti Cross ali navadnega. V 99%sem prepričan da bo Cross varjanta.
Druga največja zadeva je ali vzeti TDI 105KM ali TDI 140KM?
Nekako mi 105km "podhranjen" za tak avto deluje. Moj stil vožnje je večinoma po avtocesti cca. 150km/dan, pa cca 50km/dan po regionalni cesti. Vzel bom sigurno navaden menjalnik. Km na leto bo nekje od 35.000 do nekje 45.000km. Koliko dejansko kuri ta 140KM mašina ob "normalni uporabi" (regionalna cesta nekje do 100km/h in avtocesta nekje konstantno 140-150km/h po števcu. zdejšni polo 1,9TDI 100KM kuri nekje pozimi 5,7l , poleti pa nekje 5,4l na cca 135.000km je pov. poraba 5,5l/100km). Kakšne so hibe tega 2.0tdi motorja (poleg zgoraj omenjenih katere upam da so že popravili - sli res tako zelo pokajo glave?)
Tretja največja skrb so bi-xenonski žarometi. Kakšna je njihova zanesljivost pa koliko crkujejo?
Posti od Kael-a so stari že skoraj že 2 leti in me zanima ali se je pojavila kakšna nova napaka ali kaj podobnega. pros and cons please![]()
Hvala lp matej
Serijsko je samo "navadni" večfunkcijski prikazovalnik...matej_ je napisal/-a:Ali je v Cross Touranu serijsko že večfunkcijski prikazovalnik PLUS ali je samo navadni?
Mislim, da lahko dokupiš samo večfunkcijski prikazovalnik plus (vsaj pri Golfu ga lahko za cca. 60 EUR)matej_ je napisal/-a:Ker večfunkcijskega volana načeloma ne rabim tako da ga nebom vzel, vzel bi ga edino, zaradi večfunkcijskega prikazovalnika PLUS.
RCD 510 ima vgrajen CD-strežnik za 6 CD-jev, režo za SD kartice ter multimedijski priključek AUX-IN (preko katerega lahko priklopiš različne zunanje naprave. Vendar pozor: radio ti preko AUX-IN ne prikazuje naslova skladbe in izvajalca - za to moraš dokupiti multimedijski priključek MEDIA-IN). Serijsko pa ima RCD 510 vgrajenih 8-zvočnikov...matej_ je napisal/-a:Ali pri radiu RCD510 mp3, dobiš zraven cd-strežnik in multimedijske priključke in kolkiko je zvočnikov (8 ali 10?)
Stvar okusa...meni osebno na CrossTouran najbolj paše oranžna (Red Rock) ali pa bela.matej_ je napisal/-a:Pa kera barva vam je lepša? gorsko siva ali rudninsko siva? mate mogoče kakšne slike od dejanskega avta?
Jagr je napisal/-a:Jagr je napisal/-a:Ali kdo ve, ali ima VW Touran pri 120.000 km velik servis in če da, koliko stane. Mi je bilo svetovano, da je bolje kupiti Tourana s 130km kot pa z 100km. Odvisno seveda od tega, koliko je ta servis. Ve kdo ?
Anybody ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov