glej ne se name spraulat..
Kolega mi je reku naj za hec pošljem pm.
Če res išče tak avto.. Ohranjen u nulo in pa da mu dnar ni problem... Pol je to to.
Sicer pa ni naprodaj.
Nevem kva ste me tok napadl...
LP
FBR je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:jojoj ko eni nabijate u prazno hvalabogu naj si ga kupi še zmer se lahko po pameti vozi,kaj to pomeni?divjaš lahko z glavo in to je bistvenega pomena
Ja, ko je toliko malo mrtvih od starosti 18-26
naliM je napisal/-a:Tako ali tako je tema namenjena hvaljenju 'jaz pa mam/dobim'.
Če ima foter interes (če bo financiral in ima Gofa V GTI), bi bil avto že na dvorišču. Zakaj?
- Opcija 1: denar ni vprašanje, kupil bi mulcu novega RSa in o starem ne bi niti razmišljal, ker se mu ne da izgubljati časa z nakupom/vzdrževanjem rabljenega.
- Opcija 2: da se spraviš kupovati tak rabljen avto IN denar za Q7 ni vprašanje, potem moraš biti nekoliko posebneža, ki SE SPOZNA na avto sceno in NE pošilja na forum mulca spraševati vrstnike kje se dobi avto (sem že napisal nekaj bolj ostrega o strukturi uporabnikov, pa sem zbrisal).
Mali močni avti, tudi Renaulti, so že od nekdaj (osebno spremljam sceno od časov R5GT Turbo, Una Turbo, P205GTI dalje, se pravi kakih 20 let) klasični premerki precenjenih in v večini primerov zgonjenih vozil takoj, ko so naprodaj iz 2. ali 3.roke. Od 2 - 8 let stare male športne avte se resno išče v tujini. Pika. Pri nas se najdejo primerki, a so zgolj izjeme.
Pa še na temo izkušenj - obstaja možnost, da pride mladec s 17leti v športni avto z veliko izkušnjami - seveda pod pogojem, da je pred tem aktivno tekmoval v kartingu.
Če te podlage ni, bi bila trezna odločitev fotra, da se bosta z (odgovornim) mulcem vozila skupaj (GTI + RS) na dirkališče preganjat in nabirat kilometrino, primerno avtu. In tu se zame trezne odločitve financerja končajo.
Za vse ostalo pa ne bom komentiral - so že drugi povedali.
LP,
Milan
Dr.M3 je napisal/-a:Sicer mi bo vedno neznano kako en komaj polnoletni froc uspe prišparat recmo 10 in več k EUR glede na to da je večina folka v srednji šoli vsaj do 18. leta. To je recimo 20 obrokov po 500EUR.
Dilate koko? Nastavljate guzice pod ljubljanskim mostom? Ropate stare ženičke? Al vam stari kar tko "da se znebijo občutka slabih staršev" stisnejo v roko 1000eur?
:P
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], xxl in 5 gostov