Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Po maj 05, 2008 5:45 pm

ma ja :roll:
glej ne se name spraulat..
Kolega mi je reku naj za hec pošljem pm.
Če res išče tak avto.. Ohranjen u nulo in pa da mu dnar ni problem... Pol je to to.
Sicer pa ni naprodaj.

Nevem kva ste me tok napadl...
LP
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 05, 2008 6:11 pm

a pa mislš, d je 8000€ (denar, ki ga navaja na začetku) dober denar za Clira 2 RS (FL najbrž)?
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po maj 05, 2008 6:20 pm

bigturbo je napisal/-a:jojoj ko eni nabijate u prazno hvalabogu naj si ga kupi še zmer se lahko po pameti vozi,kaj to pomeni?divjaš lahko z glavo in to je bistvenega pomena

Ja, ko je toliko malo mrtvih od starosti 18-26

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Po maj 05, 2008 6:44 pm

FBR je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:jojoj ko eni nabijate u prazno hvalabogu naj si ga kupi še zmer se lahko po pameti vozi,kaj to pomeni?divjaš lahko z glavo in to je bistvenega pomena

Ja, ko je toliko malo mrtvih od starosti 18-26

vem da je tko ampak ni vse od divjanja ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To maj 06, 2008 10:38 pm

Slika

lacen
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a lacen Če maj 08, 2008 7:56 pm

naliM je napisal/-a:Tako ali tako je tema namenjena hvaljenju 'jaz pa mam/dobim'.

Če ima foter interes (če bo financiral in ima Gofa V GTI), bi bil avto že na dvorišču. Zakaj?
- Opcija 1: denar ni vprašanje, kupil bi mulcu novega RSa in o starem ne bi niti razmišljal, ker se mu ne da izgubljati časa z nakupom/vzdrževanjem rabljenega.
- Opcija 2: da se spraviš kupovati tak rabljen avto IN denar za Q7 ni vprašanje, potem moraš biti nekoliko posebneža, ki SE SPOZNA na avto sceno in NE pošilja na forum mulca spraševati vrstnike kje se dobi avto (sem že napisal nekaj bolj ostrega o strukturi uporabnikov, pa sem zbrisal).

Mali močni avti, tudi Renaulti, so že od nekdaj (osebno spremljam sceno od časov R5GT Turbo, Una Turbo, P205GTI dalje, se pravi kakih 20 let) klasični premerki precenjenih in v večini primerov zgonjenih vozil takoj, ko so naprodaj iz 2. ali 3.roke. Od 2 - 8 let stare male športne avte se resno išče v tujini. Pika. Pri nas se najdejo primerki, a so zgolj izjeme.

Pa še na temo izkušenj - obstaja možnost, da pride mladec s 17leti v športni avto z veliko izkušnjami - seveda pod pogojem, da je pred tem aktivno tekmoval v kartingu.
Če te podlage ni, bi bila trezna odločitev fotra, da se bosta z (odgovornim) mulcem vozila skupaj (GTI + RS) na dirkališče preganjat in nabirat kilometrino, primerno avtu. In tu se zame trezne odločitve financerja končajo.

Za vse ostalo pa ne bom komentiral - so že drugi povedali.

LP,

Milan

ce hoces kaj napisat si prej preberi vse poste.

da ti jaz svoje opcije povem ze stotic in zadnic .
opcija 1/DENAR je vprasanje ker mi avta nebo kupil foter.
opcija 2- denar gre iz MOJEGA zepa=kr en cas sem ga mogo sparat
3 opcija - ne bodi mi faus in ne govori kako bom z avtom delal kr se te to ne tice.
4 opcija . ne omenjaj moje familije in govori da me foter posilja na forum, kr on neve za to nic.prvo pocisti pred svojim pragom!
5 opcija zelim se ti lep dan naprej

ne govorite mi pol da se z vsemi kregam.iz moje strani ne izgleda tako.

zaklenite to temo

Uporabniški avatar
Marks
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Marks Če maj 08, 2008 8:32 pm

Puste fanta nej kupi avto če si ga želi...
Priporočam ti tanovga cliota RS...res pošten avto za videt se ful razlikuje od navanega modela...in tudi zmogljivosti so odlične...letnik 2006-2007, cena pa ti je tm od 14000eur naprej odvisno od opreme!
Vso srečo pri nakupu!!!
LP

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe maj 09, 2008 1:06 am

Sicer mi bo vedno neznano kako en komaj polnoletni froc uspe prišparat recmo 10 in več k EUR glede na to da je večina folka v srednji šoli vsaj do 18. leta. To je recimo 20 obrokov po 500EUR.

Dilate koko? Nastavljate guzice pod ljubljanskim mostom? Ropate stare ženičke? Al vam stari kar tko "da se znebijo občutka slabih staršev" stisnejo v roko 1000eur?
:P

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc Pe maj 09, 2008 6:53 am

Dr.M3 je napisal/-a:Sicer mi bo vedno neznano kako en komaj polnoletni froc uspe prišparat recmo 10 in več k EUR glede na to da je večina folka v srednji šoli vsaj do 18. leta. To je recimo 20 obrokov po 500EUR.

Dilate koko? Nastavljate guzice pod ljubljanskim mostom? Ropate stare ženičke? Al vam stari kar tko "da se znebijo občutka slabih staršev" stisnejo v roko 1000eur?
:P

Mislm da mu ga bo oči kupu :lol:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe maj 09, 2008 7:00 am

Ker je avtor teme omenil zaklep in ker se z temo nikamor ne pride ter da se ne bo prišlo še do večjega žaljenja in kaznovanja, temo zaklepam.

Srečen nakup in lep dan še naprej.
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], xxl in 5 gostov