Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Ne maj 18, 2008 5:21 pm

KIA (CEED) je še razmeroma nov avto - kako bo z uveljavljanjem (morebitnih) napak ter kritjem stroškov bo pokazal čas.

Pri VW npr. poznam primere, ko je tovarna(seveda ob potrjeni servisni knjigi) krila stroške zamenjave merilca masnega pretoka tudi po 5 letih.

Res pa je, da je uveljavljanje garancije pri avtomobilih v SLO na splošno - pri skoraj vseh znamkah (enih sicer več, drugih manj) "rak rana" - kupci oz lastniki se premalo zavedajo svojih pravic in posledično ne "iztržijo" vedno tisto, kar jim garancija zagotavlja. Na tujih trgi je to področje bistveno drugače urejeno - v prid kupca.

LP

warmaster
Novinec

xx

Napisal/-a warmaster Ne maj 18, 2008 8:07 pm

@Dr.M3-> Da se spustiš na tak nivo, pa da me tko napadeš....
Glej nevem kaj naj ti še povem. Naj ti rečem oprosti, ker si ne vzamem dovolj časa in ne napišem svojega posta slovnično pravilno. Kaj ima to sploh veze v tej temi. Poleg tega, da greš popravljati moje poste, pa da me,bom rekel posredno, zmerjaš z črnogorcem :?
Samo eno vprašanje. Kje sem jaz napisal da so vsi ostali avti gnoj? Pa lepo te prosim, mislim da si ti pokazal nivo svoje zrelosti, ki po moji presoji,niti za procent ne presega zrelosti otrok v vrtcu.

Ti povem razliko med nama? Jas vw zagovarjam in drugih avtov ne tišim v "drek" in s tem nikogar ne žalim. Kar pa za tebe ne morem trditi.

Poleg tega še vedno mi nisi ne ti, ne nihče drug napisal kateri avto dobiš v razredu kjer je golf, za 18 tisoč evrov, z VELIKO več opreme kot je ima golf? Oziroma nekdo je celo trdil da za tak denar dobiš avto, ki se rangira 2 razreda višje!!

Še vedno čakam...

@Dr.M3--> zresni se, ker te lahko brez problema nazaj zasujem z žaljivkami, ampak mi to ni v interesu.
Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Ne maj 18, 2008 11:39 pm

Zakaj bi ti računal jaz, Warmaster :?: Vpreži cenike/konfigurator in računaj. Razlike je hitro par k EUR. Seveda vzemi primerljive motorje. ;)

ps: eh ravnokar gledam cenik za Stiolota. Doplačilo za ESP+hill hold assist+.. je dobrih 300EUR. Pri VWju samo za ESP čez 600. Žal tudi za varnost odurno kasirajo. Sicer pa tako kot je povedal Sašo - ko bo ESP nujen bo ok :-P (seveda bodo pa cene toliko zrasle, da se bo ta serijski esp plačal pri samem nakupu ampak ok, dober filling :P ).

Golf je seveda odličen avto, še enkrat povem. Vendar je skopuštvo glede opreme (in še dodatne opreme) malce preveč (tudi na račun varnosti in udobja ki se zdi leta 2008 samoumevno - več kot 1000EUR doplačila za ročno klimo pri Trendline :roll: - če je pa v kakem paketu pa nisem gledal). Morda sem osebno glede tega malo bolj precizen - zame neopremljen avto ni avto, pa četudi je med TOP v razredu (kar Golf vsekakor je).

warmaster
Novinec

dd

Napisal/-a warmaster Po maj 19, 2008 7:36 am

@Dr.M3--> Pa kai si ti norca delaš iz mene? Gledaš dodatno opremo pri stilotu, ne napišeš pa, kakšna je končna cena avtomobila. No ti bom pa jaz napisal!!

www.avtoplus.si

Stilo z osnovno opremo(dizel) stane po tem ceniku nekje 18,2k??!! To je veliko ceneje od golfa? Ne rečem se pozna nekaj, niso pa razlike tako zelo očitne kot nekateri pravite. Je pač pri nakupo avtomobila potrebno biti dober pogajalec, kar ti v veliko primerih lahko prihrani kar precej denarja. Recimo znanec je pred približno tremi meseci kupil golfa 1.9tdi z comfortline opremo, s tem da je bil še nekoliko bolje opremljen(dvopodročna klimatska naprava, cd strežnik, usnjen volan, pa še nekaj malenkosti), v izvedbi 4x4 za 21k. Za tak denar drugih avtov sploh ne pogledam!!

še cenik vw

Cenik

Po tem ceniku dobiš lepo opremljenega golfa 1,9TDI GT sport za 20,6k.

http://www.volkswagen.si/modeli/golf/golf/izvedbe/gt_sport/

Recimo primerjava 3 lete star golf in stilo(ko smo že pri fiatu):

anet 1

anet 2

Tolk glede cene in izgubljanja cen...

Warmaster prosim, če se naučiš delati povezave!!
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 19, 2008 8:06 am

...pa kakšen "Stilo" zdaj za vraga??? Kaj ni Bravo že en čas na trgu???

P.S. evo Bravo - edini vreden, da se ga postavi ob bok golfu; novi model, top motorji, všečna oblika, z malo korekcije (kot Pinijev) - prva liga...... :-P

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Po maj 19, 2008 12:56 pm

jao hladni: :roll: potem smo pa antiVAGovci neki sovražni. Tukaj pa jokaš kako ni noben Fiat dober avto. Pejd v pičko materino s takimi. Da to še ne bi bilo dovolj pa se velecenjeni poznavalec kiti z testi iz nemških revij ki tako poveličujejo svoja vozila da je joj (kot že rečeno: v primerjavi Golf vs. Ferrari bi zmagal Golf :roll: )! Dej poslušaj se... A si ga že vozil mogoče?
Še test od autobilda nalimaj pa boš največji car na vasi. N O T

Fiat je fiat, dobrega avta še ni naredil, in tudi z novim je tako

Zanimivo. Prvič slišim da je novi Bravo slab avto. Res ne vem kaj mu tako fali, da ne bi bil dober avto. :roll: Goebbels bi te bil vesel ali kakšen stalinov boljševik. Si pravi za ... Čisto prava opica.

"...pa kakšen "Stilo" zdaj za vraga??? Kaj ni Bravo že en čas na trgu???"
lapsus

"P.S. evo Bravo - edini vreden, da se ga postavi ob bok golfu; novi model, top motorji, všečna oblika, z malo korekcije (kot Pinijev) - prva liga...... "
Sicer ne vem ampak glede na to da je recimo Honda Civic novejši model, da je v vožnji vsaj tako suveren kot golf... Obložen z opremo, odlični motorji. Ok dizajn je malce vesoljski, pri golfu pa deluje malce enoprostorski. :P Lej spet eno poveličevanje Sašo - potem pa mene kitiš z nekim sovražnim whatever...

Screw you guys i'm goin home :-P

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Kraj: Primostek

Napisal/-a citroDS Po maj 19, 2008 1:58 pm

Ja golf dejansko drži ceno, ampak samo po slovenski pameti in slovenskem izračunu!
Za primer bom vzel golfa in c4, ki sta isti razred po velikosti in še čem.
To sem pobral na avto. netu:
Citroen C4 1.6 HDI Elegance 2005 letnik 10.800EUR ->nov cca. 18.000
Golf V 1.9TDI Comfortline 2005 letnik 13.300EUR -> nov cca. 20.000
Gremo naprej, spet sem vzel da imata podobno opremo
C4 2004 letnik 9.600EUR
Golf V 2004 letnik 10.900 eur

Gremo v leto 2000 in primerjavo med golf 4 in citroen xsaro, ki sta tudi isti razred:
Citroen Xsara 2.0 HDI 2000 letnik cca. 4000EUR
Golf 4 1.9 TDI od 6.000 do 7.000 EUR

Žal za nove ne vem koliko sta bila, ampak je bil sigurno golf dražji vsaj za 3.000 eur, in je posledično tudi po parih letih več vreden, saj je bila že nakupna cena večja!

Ne rečem da je golf slab, ampak za ta denar si raje kupim c4 ali rabljenega c5, ki je pa na dosti višjem nivoju kot en golf.

lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po maj 19, 2008 3:39 pm

citroDS je napisal/-a:rabljenega c5, ki je

....o citroenu ne gre zgubljat besed....evo naključno sem potegnil ven:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2003386 - evo, že face-lift.....
verjetno veste kolk je stal nov........

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2075263

evo "potegnil" sem 2.0 ven, da bo identična mašina........

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Napisal/-a citroDS Po maj 19, 2008 4:38 pm

Avto naročen po naročilu piše, ima torej veliko več opreme.
Sicer pa ne moreš primerjati golfa in c5, ki je za dva razreda višji kot golf.
Poglej pasate letnik 2005 in c5 letnik 2005 z približno isto opremo, c5 te bo prišel do 15.000eur, passat pa do 19.000 in nič več. Pa je bil pasat dosti dražji kot c5, torej smo spet pri tem - slovenski izračuni. Več daš in valda boš posledično več dobil čez 2 leti recimo.
Dejansko je to, kar večino ljudi tako povdarja da volkswagen drži ceno dosti zmotno, jo malenkost bolj drži kot ostali, ni pa ta razlika taka da bi bilo treba to tako povdarjati in opevati. Pač dejstva so taka da cena vsem avtomobilom pada, nekaterim malenkost manj, nekaterim pač bolj.
Pri volkswagnu se lahko po mojem mišljenju povdari njihove tdi motorje da malo kurijo, so dokaj vzdržljivi in tako naprej. A tudi ostali dizelski motorji ne zaostajajo za njimi oziroma so za moje pojme še pred njimi - sem vozil TDI motor in me je motilo da ima ogromno turbo luknjo ( vw multivan 2.5 TDI, golf 4 1.9 TDI ), ko sem vozil pa HDI motor je bila pa ta luknja veliko manjša oziroma se je skoraj ni poznalo ( xsara picaso 2.0 HDI), torej za moje mišljenje minus TDI in plus HDI. Motilo me je tudi glasnost TDI motorja.
Vsak ima pač drugačen okus, meni so osebno nemški avtomobili odvratni in ga nebi imel, nekaterim so pa pač francoski.

lp

Uporabniški avatar
sio2
Nov uporabnik

Napisal/-a sio2 To maj 20, 2008 1:21 am

Takole ... dosti mi je bilo prerekanja o tem, kako bajno dragi so Golfi in sem naredil kratko primerjavo med ceno Golfa in primerljivimi avtomobili. Torej, podobna oprema, motor, konji:

Golf TDI Comfortline (140 KM) = 21.586 + 653 (doplačilo za ESP) = 22.239 EUR - glej LINK
Megane Privilege 2,0 dCi (150 KM) = 22.400 EUR (ESP je serijsko) - glej LINK
Astra 1.9 CDTI ECOTEC = 20.890 + 680 (doplačilo za ESP) = 21.570 EUR - glej LINK
Focus 2.0 TDCi Ghia (136 KM) = 19.670 + 440 (doplačilo za ESP) = 20.110 EUR - glej LINK
Žal za Bravota nisem našel podrobnega cenika (z navedeno opremo) (????).

Če vzamem vrednost Golfa za 100 %, potem je razmerje naslednje:

Golf = 100,00 %
    Megane = 100,72 %
    Astra = 96,99 %
    Focus = 94,92 %

Torej Megane in Golf sta si enaka, Astra in Focus pa sta za spoznanje cenejša.
Sedaj pa lahko vklopimo 'slovensko' logiko in primerjamo cene 3 leta starih avtomobilov (čeprav je Focus nov - oz. prenovljen). Po mojem mnenju, je razlika v ceni rabljenih avtomobilov opazno v korist Golfa in se zagotovo izniči prednost Astre in Focusa.

Lepo prosim, naj se tega loti nekdo drug, ker sem že malo zaspan ob tej uri. :?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To maj 20, 2008 6:14 am

sio2 je napisal/-a:Takole ... dosti mi je bilo prerekanja o tem, kako bajno dragi so Golfi in sem naredil kratko primerjavo med ceno Golfa in primerljivimi avtomobili. Torej, podobna oprema, motor, konji:

Golf TDI Comfortline (140 KM) = 21.586 + 653 (doplačilo za ESP) = 22.239 EUR - glej LINK
Megane Privilege 2,0 dCi (150 KM) = 22.400 EUR (ESP je serijsko) - glej LINK
Astra 1.9 CDTI ECOTEC = 20.890 + 680 (doplačilo za ESP) = 21.570 EUR - glej LINK
Focus 2.0 TDCi Ghia (136 KM) = 19.670 + 440 (doplačilo za ESP) = 20.110 EUR - glej LINK
Žal za Bravota nisem našel podrobnega cenika (z navedeno opremo) (????).

Če vzamem vrednost Golfa za 100 %, potem je razmerje naslednje:

Golf = 100,00 %
    Megane = 100,72 %
    Astra = 96,99 %
    Focus = 94,92 %

Torej Megane in Golf sta si enaka, Astra in Focus pa sta za spoznanje cenejša.
Sedaj pa lahko vklopimo 'slovensko' logiko in primerjamo cene 3 leta starih avtomobilov (čeprav je Focus nov - oz. prenovljen). Po mojem mnenju, je razlika v ceni rabljenih avtomobilov opazno v korist Golfa in se zagotovo izniči prednost Astre in Focusa.

Lepo prosim, naj se tega loti nekdo drug, ker sem že malo zaspan ob tej uri. :?

Tukej moram povedat, da je ta cena megana samo po ceniku taka in ga niti slučajno ne moreš kupt po taki ceni. Pri renaultu majo tako prodajno politiko, da ti na to ceno ki je v ceniku takoj dajo 5000 eur popusta, potem se pa lahko še malo izpogajaš, tako da je dejanska vrednost avta precej nižja. Kot primer naj povem, da je kolega kupu pred dvemi leti megana berline 1.5 dci (105 KM) dynamic plus, cena po ceniku skoraj 5 mio sit, dejansko ga je potem prišel 3.4 mio sit.

Uporabniški avatar
citroDS
Nov uporabnik

Napisal/-a citroDS To maj 20, 2008 7:08 am

Sio2, lepo primerjavo si naredil in vidiš kakšno ceno ima golf proti ostalim, za golfa ne boš nikoli dobil 3,4 ali celo 5.000eur popusta, pri ostalih je to povsem normalno. Torej si spet sam dokazal nam da je golf obupno drag napram drugim, tudi če bo po 2 letih več vreden kot ostali.
Se še spomnite tiste primitivne reklame pri volkswagnu: kakšen slovenec pa si če ne voziš golf. Haloooo????

lp

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To maj 20, 2008 7:21 am

abbe je napisal/-a:
KARL ABARTH je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:P.S 2 junija bi bil moj golf star 2 leti, dal sem zanj 16500 eu (akcija comforline europaket)normalna cena 19100 takrat - prodal sem ga za 14.700, dva meseca nazaj.....

...... tako dober in odličen pa že po 2 letih gre od hiše a se bojite kake hude okvare ali je , bo to že hudo zastarelo ali mogoče samo kasnejša velika izguba vrednosti , pač moje skromno mnejne jaz pač ne poznam Golfa v piko sem samo nekaj slišal o njem in veliko prebral :D Vozil ga pa še nisem G5 mislim :)

Žal mi je, ampak ivan...mimo tebe pa ne morem. Kaj za vraga tebe briga zakaj je on avto prodal?Pač je mel tehtne razloge!Evo jaz sem ga tudi prodal po 2 letih kr pač ni blo prostora za noge. Poleg tega pa sodeluješ v tej temi, čeprav si SAM priznal, da g5 še vozil nisi. Vsaka čast da priznaš, je pa tudi zadnji čas, da nehaš govorit neumnosti.
Ps.: Poglej kolko je avtov višjega ranga starih par mesecv in se prodaja.
Sploh pa zadnji posti vključno z mojim so samo off.

Ja jaz sem pa mislil tako kdor kupi Kia jo ima vsaj ene 5 let ker ima vsaj 3 leta garancije ali pa sedaj novi kar 7 let Europski pa komaj 2 pa še to, ker Eu tako zahteva :D za to sumim, da tu ni zaupanja v vozilo, ko poteče garancija pač tako razmišljam. :D

Garancija KIE velja, dokler oz zgolj če jo servisiraš na pooblaščenem servisu - torej 7 let oz določeno št. km ob naštetih »obveznostih« lastnika.

Če enako npr. GOLF-a servisiraš na pooblaščenem servisu ti nudijo t.i. doživljensko garancijo - skratka dokler avto »teče« ne glede na leta in km.

Kar praktično pomeni, da ima npr. redno servisiran GOLF 3. gen še vedno garancijo + po potrebi brezplačno asistenco, vleko vozila, nočitev ali nadomestni avto. Poleg tega ima popust na stroške storitve - mislim, da je v tem primeru (starost vozila) 30%.

Kaj od tega nudi KIA za njihov 15 let star avto ?

LP

pri vw velja samo garancija mobilnosti.seprau ce se pokvar ti ga odslepajo do servisa pa nadomestni avto...
pri kiji pa krijejo tudi stroske popravila prvih 7 let.
a to je pri vw-ju?itak da ni.tm mas garancijo 2 leti po pa adijo.poj mas pa sam kulanco na dele pa delo ce je avto redno servisiran

Podpisem se pod tole abbe.

warmaster
Novinec

ss

Napisal/-a warmaster To maj 20, 2008 10:03 am

Tukej moram povedat, da je ta cena megana samo po ceniku taka in ga niti slučajno ne moreš kupt po taki ceni. Pri renaultu majo tako prodajno politiko, da ti na to ceno ki je v ceniku takoj dajo 5000 eur popusta, potem se pa lahko še malo izpogajaš, tako da je dejanska vrednost avta precej nižja. Kot primer naj povem, da je kolega kupu pred dvemi leti megana berline 1.5 dci (105 KM) dynamic plus, cena po ceniku skoraj 5 mio sit, dejansko ga je potem prišel 3.4 mio sit.

Pa ka je s tabo narobe? Če ti človek da lepo link gor, kok pridejo novi avtomobili, ti pa nabijaš krneke tja v tri dni, brez argumentov.Ti pa ne verjamem da dobiš avto, ČE GA NAROČAŠ za skoraj 7k evrov ceneje, kot pa je po ceniku!!!!!!(mogoče zaloga)
sio2 ti je lepo napisal post, z argumenti in dokazal kar jas že dolgo časa trdim, da golf napram drugim avtomobilom ni tako drag, kot nekateri pravite. Glede popustov....
Si kupoval kdaj novega golfa? Misliš da pri vw ni te politike glede popustov? Prvo se prepričajte potem pa pišite.

Lepo mate cenike, ki jih je dal sio2, in o ostalih cenah prosim ne nabijajte, razen če mi lahko to dokažete nasprotno.Verjetno niso ceniki kar tako tja v tri dni, kot neke risanke ne?
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Re: ss

Napisal/-a ban To maj 20, 2008 10:55 am

warmaster je napisal/-a:

Pa ka je s tabo narobe? Če ti človek da lepo link gor, kok pridejo novi avtomobili, ti pa nabijaš krneke tja v tri dni, brez argumentov.Ti pa ne verjamem da dobiš avto, ČE GA NAROČAŠ za skoraj 7k evrov ceneje, kot pa je po ceniku!!!!!!(mogoče zaloga)
sio2 ti je lepo napisal post, z argumenti in dokazal kar jas že dolgo časa trdim, da golf napram drugim avtomobilom ni tako drag, kot nekateri pravite. Glede popustov....
Si kupoval kdaj novega golfa? Misliš da pri vw ni te politike glede popustov? Prvo se prepričajte potem pa pišite.
Lepo mate cenike, ki jih je dal sio2, in o ostalih cenah prosim ne nabijajte, razen če mi lahko to dokažete nasprotno.Verjetno niso ceniki kar tako tja v tri dni, kot neke risanke ne?

Lej, z mano ni nč narobe, za tebe tega ne morem tega rečt. Ja, sam si lastim novga golfaV tako da vem kako se pri VW kupuje in pogaja, sem pa tud lepo jasno napisu kakšen popust je dobil kolega za megana. Če ne vidš dober brat si kup očala. Glede renojev pa vem velik več kot ti, tle pr nas okol NM je vsak tretji avto reno kupljen v TPV-ju in še z dodatnim 10% popustom na revozovga delavca. In dejanska cena avta je taka kot sem ti napisu, tist konfigurator je itak en velik nateg. Če si pa za enga megana dat prpravlen 22k eur pa tud prou.

warmaster
Novinec

gg

Napisal/-a warmaster To maj 20, 2008 11:18 am

glej, preberi si moj post nekaj strani nazaj. Kjer sem napisal, da je zanec prav tako nabavil golfa 5 4x4 1,9tdi(105) z comfortline opremo, plus dosti ostale opreme za 21 tisoč evrov. Po ceniku pride dosti dražje. Ampak ne razumem kako lahko pride po ceniku avtu 22 tisoč evrov, dejanska cena pa je nekje 16-17?
Slika

Uporabniški avatar
sio2
Nov uporabnik

Napisal/-a sio2 To maj 20, 2008 11:27 am

Pred dvema letoma sem kupil Golfa 1,9 TDI Comfortline. Ujel sem t.i. "Evro popust", kar pomeni, da sem za 1 € doplačila k Trendline-u dobil Comfortline-a. Po ceniku sem privarčeval 2.000 €, ki sem jih nato z veseljem porabil za dodatno opremo. :lol:
Podobne akcije imajo VW prodajalci vseskozi (Golf Rabbit, Golf SI ...). Tako, da se lahko tudi pri Golfih privarčuje pri nakupu ...

Aja, za Golfa sem se pa odločil po temeljitih testnih vožnjah (Megana nisem vozil, ker mi je grd). Po notranji opremljenosti / ergonomiji in legi na cesti sem se gladko odločil za Golfa, čeprav sem si v začetku prisegel, da "tega hribovskega avtomobila pa že ne bom kupil".
Astra nima praktično NOBENIH odlagalnih mest, naslon za roko popolnoma prekriva ročico ročne zavore. Nastavitveni gumbi za klimo so nerodno nedostopni zaradi prestavne ročice, zadnja vrata so obupno ozka (med obema zadnjima lučema je zelo malo prostora). V trgovini mi trgovec pri dveh (!!) avtomobilih ni mogel pokazati, kako se izvleče zatiče za zlaganje zadnjega sedeža, ker se je le-ta zataknil. Skratka: ni me prepričala.
Focus je imel prikazovalnik "bord computerja" iz pred 1. svetovne vojne, na testni vožnji se je prav nagravžno zibal po ovinkih (od kod govorice, da ima pregovorno dobro lego na cesti?). Pri neobremenjenem avtomobilu je razdalja med zadnjo gumo in robom blatnika ogromna in se mi je zdelo, da gledam off-road varianto avtomobila.

No na koncu sem kupil po mojem mnenju najboljše med slabimi. 8)

P.S.: če bi želel dobiti vso opremo, ki jo imam sedaj pri Golfu tudi pri ostalih dveh, bi me prišlo vsaj tako drago (preverjeno), oz. nekatere opreme ni bilo mogoče dobiti.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To maj 20, 2008 11:38 am

Po konfigoratorju je takle avto dobrih 19.500€, ne vem zakaj je potem na netu slabih 16.000€, pa še to verjetno ni dokončna cena? Že tle vidš da je razlika 3.600€. Kot sem reku, konfigurator na renojevi strani ni relavanten ker tiste cene so daleč od dejanskih potem pri trgovcih. Pri VW pa dobiš max. (vsaj po mojih izkušnjah) 5-6% popusta ne ceno v ceniku. Zato pa ima renault pri nas več kot 20% tržni delež samo na račun nizkih cen svojih modelov.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1894294#

warmaster
Novinec

vv

Napisal/-a warmaster To maj 20, 2008 4:49 pm

hehe tale avto k si dal zdele link? wtf? če pogledaš opremo, je ja skor nič ni? Pa razumi da ne moreš gledati avtomobilov iz zaloge, kar ta verjetno je.Če boš avtomobil naročal po svojih željah, direktno iz tovarne, bo cena tudi malo drugačna od te tukaj.
Slika

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To maj 20, 2008 5:37 pm

Tk nebote nikamor prišli, to se lahk še vleče na X straneh :D :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov