xxl je napisal/-a:-opel ima fiatove 1,9 in 1,3 dizle,1,7 nikakor ni fiatov,stari 1,7 je isuzu (nič kaj prida),ta novi pa ne vem
Polo78 je napisal/-a:nebulozami v to prisilil. Brez odvečnega nakladanja priporočam vsem, naj si ogledajo tale primerjalni test, kjer je Proceed premagal Audija A3 glede na "preis-leistungs" in tako so ocenili sami Nemci:
sašo5 je napisal/-a:...noben te ni v nič prisilil, sam nam vsiljuješ svoje mnenje in se mimogrede obnašaš, kot da si pojedel pamet celega sveta, obenem pa pišeš, da AM- jevi testi niso nič vredni, vendar ti povem, da tekst glede na testno vožnjo, ki ga napiše Vinko Kernc, je več kot realen in nepristranski, skratka eden najboljših "testerjev" srednje generacije, legenda je pa itak Martin Česenj.
Poudarjam, da se ni moj namen iti neka dokazovanja, da je (Pro)Ceed naj-naj überalles avto v razredu - ker to NI, ampak le to, da za svoj denar največ ponuja, kar sem lepo zapisal na 3. strani tega topica, potem se je pa začela nepotrebna kregarija. Sicer pa naj si mnenje ustvari vsak sam.
In potem si ti začel s tem kako to ni res. Si spregledal mogoče, da sem govoril o razmerju "price/permormance"?Če tako razmišljaš potem so drugi novi avti še veliko bolj precenjeni. Ker toliko avta za tak denar kot ga dobiš pri Kii (Ceed ali Pro Ceed), ne dobiš nikjer. Preverjeno!
Polo78 je napisal/-a:@Karl, znaš ti sploh kak post napisat brez žaljenja?!Kako tipično, ko argumentov zmanjka... Ajd pustimo zdaj to, recimo da nisem občutljive sorte ...
CupraR je napisal/-a:Primerljiv Civic 8000eur dražji?? Kaj 2.0 dizl Ceed za 18.000eur proti TypeR z klimo???
![]()
si komedijant..
KARL ABARTH je napisal/-a:
HONDA CIVIC ima boljšo aktivno varnost, sprijazni se!
V primeru, da si še vedno prepričan v svoj prav - ne išči dalje »dlake v jajcu«. Naroči neodvisno raziskavo ! O kritju stroškov in ostalem sem ti že zapisal - samo izvoli !
LP
Polo78 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Primerljiv Civic 8000eur dražji?? Kaj 2.0 dizl Ceed za 18.000eur proti TypeR z klimo???
![]()
si komedijant..
Popravek. Primerljiv Civic 2.2 Ctdi je dražji cca. 6000 eur (sport) oz. za 13660 eur (executive) od (Pro)Ceed-a 2.0 Crdi TX+ oprema. Kdo je zdaj komedijant?![]()
http://www.honda.si/models/car.asp?FolderId=108
O kakšnem Type R ti govoriš? Če napišem PRIMERLJIV, valda ne mislim s tem Type R.
Polo78 je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:
HONDA CIVIC ima boljšo aktivno varnost, sprijazni se!
V primeru, da si še vedno prepričan v svoj prav - ne išči dalje »dlake v jajcu«. Naroči neodvisno raziskavo ! O kritju stroškov in ostalem sem ti že zapisal - samo izvoli !
LP
Morda jo ima, morda jo nima. A za to večjo stopnjo aktivne varnosti (če jo že ima) moraš potem plačat vsaj 6000 eur več. In to je to kar hočem povedat. Govorim o RAZMERJU cena/vrednost in ti tega kar nočeš in nočeš razumet.Kot da bi steni razlagal...
Polo78 je napisal/-a:A si ti slep ali se delaš slepega?!Gor sem ti prilimal, kaj sem povedal na 3. strani še preden je prišlo do tegale "ping pong-a" in moje izjave o "handlingu", ki je bila le odgovor na tvojo provokacijo glede boljše aktivne varnosti, ki je prav NOBEN test dobesedno ne potrjuje. Poudarek je na DOBESEDNO!!! To bi pomenilo, da naredijo eno konkretno primerjavo kot npr. med Pro_Ceed-om in Audijem A3. Takega testa NI!!!
In zato trditi, da ima Civic boljšo aktivno varnost je še vedno zgolj pavšalna ocena na podlagi nekih "polovičarsko" narejenih primejalnih testih, ki to niso! Ne moreš dati za primerjavo niti testa iz Autobilda (Civic, Ceed, Golf, Bravo,...) kot tudi ne tistega iz AM 22/08. Jasno, da se bo avto obut v pnevmatike 17/225/45 lepše držal na cesti, bolj bo odziven na vsako spremembo smeri,... in posledično bo dobil na koncu od novinarja ocenjevalca boljšo oceno glede vodljivosti in lege na cesti!
Ali pa dajmo Civic-a ali kateregakoli drugega konkurenta na pnevmatike 15/195/65 in primerjajmo s Ceed-om ali Pro_Ceed-om, ki bo na 17/225/45!! A se ti zdi to fair primerjava???!!! In aktivna varnost je še marsikaj več kot le zavorna pot, to sem ti tudi že razložil! Mislim WTF, kaj takega pa še ne...![]()
![]()
It's streets ahead of its unresponsive Cerato stablemate, but there's still more body roll and understeer than with the razor-sharp Ford Focus and Honda Civic.
The Kia is a comfortable cruiser, but is also fun on twisting roads. It offers more steering feel than the Bravo, while good body control means it doesn’t wallow in bends like the C4.
Better news comes with the handling, though. There’s not a huge amount of feedback in the steering, but body control is good and the Cee’d is reassuring through corners. It’s also a capable long-distance cruiser, thanks to a competent ride and high levels of refinement. Wind and road noise are well insulated, and the engine is quiet, too – 70mph equates to 2,400rpm.
While a stopping distance of 38.3 metres from 60mph is a distinctly average result, this still outperformed both the SEAT and Citroen, although the Spanish contender was figured on a wet track.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov