ellena je napisal/-a:Zdej mi je pa res skor vsak predlagu po eno znamko avta in sem še bolj zmedena..![]()
Nekdo je omenjal enoprostorca,kje pa,za naju 2 je to preveč, Clio odpade,je mela kolegica nesrečo in je rekla da je čisto sranje,zdaj ima toyoto,Opli, do njih sem skeptična, ker razen tega da jih je pač velik in da so deli, nisem nič posebnega slišala, Mitsubishi je pa Japonc, zna bit zanimiv, Hyundai se mi je pa zameru k je tok slab glede varnosti da odpade,čeprav sem na cesti gledala sam še njih in govorila da me osvajajo in ga morm kupit. Evo moje mnenje je tako, vi pa pokomentirajte prosim: po oglasih bom gledala na Mazde (323, še katere?), Golf 3, in Seate-sam a karavan se mi ne splača ,če je bencinar,če se dizli ne pržigajo ko je mrzlo ,a Honde tud? Kaj je kej dobrga na fordih,se ne kvarjo pogosto, pa Škode bom tud gledala. Toyote so pa letniki 96-99 ful predragi...Pa da bodo mel največ 150kkm,a je v redu?
ellena je napisal/-a:Ta džip ne vem kere znamke je pa kok pije..mislim pa da bo za moj žep predrag,res ladij ne rabim, mogoče obstaja kak manjši karavan, tist reno mega nmi je premejhn za 3000eur, v puntu sem se pelala in se niti najmanj varne nism počutla, pa tud placa k daš sedež not ni..Par najbolj zanimivih oglasov sem sishranla bom na avtonetu sledila ponudbo, imam pa namen v teh dneh se pogovorit z mamo, če bo kej posodla,pol pa naprej..kriteriji za iskanje pa bodo razen toyote in mazde, l.2000- in okoli 100kkm.Tko da vaši nasveti so dobrodošli, kot vidite sem že kar nekaj naučila v 2 dneh in lahko bolj konkretno iščem
ellena je napisal/-a:Ta džip ne vem kere znamke je pa kok pije..mislim pa da bo za moj žep predrag,res ladij ne rabim, mogoče obstaja kak manjši karavan, tist reno mega nmi je premejhn za 3000eur, v puntu sem se pelala in se niti najmanj varne nism počutla, pa tud placa k daš sedež not ni..Par najbolj zanimivih oglasov sem sishranla bom na avtonetu sledila ponudbo, imam pa namen v teh dneh se pogovorit z mamo, če bo kej posodla,pol pa naprej..kriteriji za iskanje pa bodo razen toyote in mazde, l.2000- in okoli 100kkm.Tko da vaši nasveti so dobrodošli, kot vidite sem že kar nekaj naučila v 2 dneh in lahko bolj konkretno iščem
lumpii je napisal/-a:ellena je napisal/-a:Ta džip ne vem kere znamke je pa kok pije..mislim pa da bo za moj žep predrag,res ladij ne rabim, mogoče obstaja kak manjši karavan, tist reno mega nmi je premejhn za 3000eur, v puntu sem se pelala in se niti najmanj varne nism počutla, pa tud placa k daš sedež not ni..Par najbolj zanimivih oglasov sem sishranla bom na avtonetu sledila ponudbo, imam pa namen v teh dneh se pogovorit z mamo, če bo kej posodla,pol pa naprej..kriteriji za iskanje pa bodo razen toyote in mazde, l.2000- in okoli 100kkm.Tko da vaši nasveti so dobrodošli, kot vidite sem že kar nekaj naučila v 2 dneh in lahko bolj konkretno iščem
To kar ti iščeš ni v tvojem razponu €€€€.
Zato nehaj bluzit in se postavi na realna tla.
Za 3.000€ nekako zelo varnega avta ni. Pa še nepokvarljivega po vrhu....z malo porabo, nizkimi stroški registracije ipd....
ban je napisal/-a:Men se pa accent ne zdi ravno varen avto
http://www.euroncap.com/tests/hyundai_a ... 98/36.aspx
Tle neki omenjate da so od leta 00 bolj varni, ampak na eurncapu jst testa nisem najdu.
lumpii je napisal/-a:ban je napisal/-a:Men se pa accent ne zdi ravno varen avto
http://www.euroncap.com/tests/hyundai_a ... 98/36.aspx
Tle neki omenjate da so od leta 00 bolj varni, ampak na eurncapu jst testa nisem najdu.
Upam da je neki jasno tle gor.
Pustmo kitajce in korejce vzgajat riž in riževa polja, avtomobile pa kupujmo evropske, ne pa kitajske....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov