Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
suntrace1
Nov uporabnik

Napisal/-a suntrace1 Če apr 23, 2009 9:52 pm

Nova absolutno trga gate, ampak očitno ne ženskih :) Mene si že prepričal, samo, kaj ko mi puška ne nese tolk daleč :bonk

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe apr 24, 2009 3:33 am

Gosic je napisal/-a: Drugače pa, če bi bil še tako bogat, si nebi nikoli umislil takle avto, ker zame je to ena navadna škatlasta ladja, ki vzburja samo z zvokom, ostalo je pa poden.

Take izjave so prav usmiljenja vredne. Pa kaj tebe briga kakšen avto si kdo kupi? A boš kaj zraven dal? A se boš ti vozil z njim? Tebi pač ni všeč! Ja in?? A morajo zdaj zaradi tega vsi KIO kupit? Jaz nad novim mustangom tudi nisem najbolj navdušen, ker mi vizualno ni najbolj všeč, vendar bi ga zagotovo imel raje, kot KIO pa čeprav samo zaradi zvoka, kot praviš! Kia pa še tega nima!

Gosic je napisal/-a:Ja in? Sem strasno zadovoljen z njo. Je kaj slabše ? Varen si, pod streho si... In glavo je, avto dela kot urca, za 17k€ , namesto da bi plačeval opremo in gledal na vašo usrano značko, ko čefurji po mestu, ko se bleščijo D&G značke na pasih, očalih... :

Kaj a v mustangu nisi varen? Nisi pod streho? In ne dela, kot urca? Poznam nekaj lastnikov, ki so prav tako, kot ti s KIO, skrajno zadovoljni z mustangom!!In tukaj res ne gre samo za značko! Saj je vendar samo FORD! :roll:

x-man1
Nov uporabnik

Napisal/-a x-man1 Pe apr 24, 2009 8:29 am

Moje mnenje je da je "ford" postala kar dobra znamka avtomobila...ustvarjajo kar lepe avtomobile, postali so vzdržljivi, dobri motorji, tudi varnost je dobra....

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe apr 24, 2009 8:43 am

Vsak avto ima svoje dobre in slabe lastnosti. Ni vozila ki bi imel vse kar se ti srce poželi. Pa ne odgovarjajte mi na moj post potem da pri Audiju dobiš vse (opremo že, samo ali si želiš tako porabo, izgubo vrednosti vozila,...)

Chevy nova za katero se odločam je v celoti tisto kar ni nobeden evropski avtomobil in to je SUROVA ŠPORTNA ROBUSTNOST. Pač meni to odgovarja ker to tudi iščem in to je to.

Drugače pa nehajte o teh KIA-h, ker če bi tadva avta stala skupaj bi ljudje mislili da sem KIo potegnil iz pritljažnika. :lol: (drugače čisto ok avto)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov