Priklop.... edini priklop, ki ga bo imel bo na cev za dovajanje bencina, kar pa glede na porabo ne bo tako redko...
lancia hf je napisal/-a:Še enkrat sem prebral, pa nikjer nisem zasledil zakaj so bile luči menjane
GTI_Fan je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Še enkrat sem prebral, pa nikjer nisem zasledil zakaj so bile luči menjane
Luči niso bile menjane. Avti za azijski trg so pač imei takšne luči. Če malo pogledaš Lancie, ki se prodajajo v EU in so uvožene z Japonske, jih ima večina takšne luči... Od posebnih serij (tudi Martini), do navadnih, kot je moja...
@a-sist: ne bo rumena, če je že bela... (glej stran 4)bo pa res marsikomu obudila spomine na Lanciastične čase na našem koncu....
LP
CockroaC je napisal/-a:veselje ja ... ko maš avto že 2 leti v garaži si v zadnjem letu zmetal v njega 5k€ pa je še vedno vse kaj maš samo lupina pa par škatl delov, peljal se nisi še kilometra in veš da se še naslenje leto neboš, majnka ti kup stvari ki jih moraš še nabavit ... vrjemi te veselje kr mine.
Ogromno avtov je obstalo v razkosanem stanju zarad tega problema ... tak da če imaš denar je bolše it po že zrihtanega pa se vozit, v kolker se dobi zrihtane .. in z veseljem ki ga imaš rihtat podrobnosti ki jih takoj lahko preizkusis v praksi in ti dajo nekaj v tistem trenutku ko jih nardiš.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov