No, pa sem ga kupla... in nazaj prodala...
Ah jej... Po nakupu in vseh urejenih dokumentih (zavarovanje, prometna, nove tablice) sem ga peljala k avtomehaniku in ta me je nadr "kot cuceka", da kaj sem to kupla, da je bil avto zaleten in tak slabo popravljen, da...
No ja, motor je bil super... ampak blatniki pa maska in ena luč je bila zavarjena (no, to luč smo še opazli, ostalo pa ne), druga luč pa nova... Vse je blo zagibsano in samo čez pošprejano...
V glavnem z lastnikom sma še danes laufala okoli. Šla na kofe, vrnil mi je denar in sem šla na delo (vstran sem vrgla okoli 80€, pa par dni...).
In, kaj sem se naučila- na pogodbi ne piše več videno kupljeno... v 8 dneh moram ugotovit napako (torej, zamolčan karambol) in zahtevat nazaj kupnino in nastale stroške (no, teh nisem, sem bla vesela, da sem dobila 3600€ nazaj).
Getz je zeloo fajn za vozit, ma mehki volan in ga ne zanaša na ovinkih- tudi pri 80km na h.
Pije malo... Jap, bi ga mela, če bi mi prodajaleh hotel dat 600 €, da si te stvari popravim tak kot treba.
Kupovanje avtov je loterija... samo še vedno ne poznam nikogar, ki bi bil pripravljen z mano it gledat avte...
ah jej

ops: