Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 9:03 pm

miha48 je napisal/-a:no lej ne bom reku da ga 106 maxi dol poč ker tud nisem napisov da ga dol poč. Drugač pa vidim da ti gre sam za dirke od semaforja do semaforja. Jest pa tole nebi trdu za ovinke glede maxija pa ferrarija recmo. veš ni vse v konjih...lej smo šli probat jest iz 106 pa kolega iz hondo vti, na ravnini me je tako obelu da mi ni blo čist nč jasn, ko pa so pršl ovinki me je pa lahko samo še v rit gledov... Ni men važn kok gre avto važn mi je kako se pele avto čez ovinke. Pa ne da ti cev avto elektronika lovi, ampak ti sam to je užitek v vožnji...Zato pa smo eni prfuknjeni na tele maxije, pa kakšne lancie integrale pa kakšna renault petke maxi, pa tud willi je vmes samo kakšen razred nižje..

Miha :tomidelej:
Če bi bila ta elektronika kaj vredna bi ostala v dirkalnikih, tako je pa samo zelo moteča stvar za prave voznike (drugo so amaterji) zato je to prva stvar ki "leti" iz avtomobila
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe nov 06, 2009 9:17 pm

lancia hf je napisal/-a:Če bi bila ta elektronika kaj vredna bi ostala v dirkalnikih, tako je pa samo zelo moteča stvar za prave voznike (drugo so amaterji) zato je to prva stvar ki "leti" iz avtomobila

Dirkalniki naj ostanejo na dirkališčih, za povprečnega voznika (=tako imenovanega amaterja in povprečno (beri amatersko) vožnjo po omejitvah je pa vsako elektronsko pomagalo dobrodošlo.

VI takoimenovani nezmotljivi vrhunski vozniki jih ne potrebujejte 364dni na leto, ker obvladate zadevo u nulo, tisti 365. dan, ko pa postanete povprečni (=beri amaterski) vozniki tako kot vsi ostali se pa zvrnete na streho in potem vam je cel svet kriv za to.

Če bi pa po nekem slučaju ravno tisti 365. dan imeli ESP v avtu, pa bi ta morda celo ostal cel.

Brez zamere, ampak me razp***, ko se nekateri imate za boljše od Schumacherja, Hamiltona, Masse in Alonsa skupaj. :roll:
Če bi vedeli samo za 1% vse elektronike ki jo imajo oni v dirkalnikih bi bli tiho.

miha48
Nov uporabnik

Napisal/-a miha48 Pe nov 06, 2009 9:26 pm

Narobe si me zastopu tud jest se lahko zaletim itd...nč ne rečem drugač nism nezmotljivi ampak ql. S tem sem hotu povedat da so nekateri starejsi avtomobili veliko boljši in nudijo več užitkov pri vožnji kakor najnovejši. Nisem pa jest zdaj govoril da sem ne vem kakšn profi....bol mi je da avto nima nobene elektronike kakor pa da vse neki piska. Drugač ko pa si že ravno omenil vožnjo po omejitvah. Če voziš po omejitvah in imaš hitrost priladojeno voznim razmeram ne vem če rabiš eps, asr pa ne vem kaj hodiča je še... Čist tko moje mišljenje .
Drugač pa 100 ljudi 100 čudi..
Zadnjič spremenil miha48, dne Pe nov 06, 2009 9:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 9:28 pm

peroRS je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Če bi bila ta elektronika kaj vredna bi ostala v dirkalnikih, tako je pa samo zelo moteča stvar za prave voznike (drugo so amaterji) zato je to prva stvar ki "leti" iz avtomobila

Brez zamere, ampak me razp***, ko se nekateri imate za boljše od Schumacherja, Hamiltona, Masse in Alonsa skupaj. :roll:
Če bi vedeli samo za 1% vse elektronike ki jo imajo oni v dirkalnikih bi bli tiho.

Nevem ker dirkač F1 je rekel par let nazaj, da zaradi tako izpopolnjene elektronike bi še opica znala voziti F1 Zato tudi pred leti tak umik skoraj vse pomožne elektronike iz F1, ki jo ima pa še vedno 300% več kot najsodobnejši avtomobil. Tako da F1 in avtomobil :?

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe nov 06, 2009 10:32 pm

lancia hf je napisal/-a:
Nevem ker dirkač F1 je rekel par let nazaj, da zaradi tako izpopolnjene elektronike bi še opica znala voziti

si prepričan? priporočam ogled: http://www.youtube.com/watch?v=EGUZJVY-sHo
+ hammond je peljal že praktično VSE superšportnike...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 11:07 pm

snikerson je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
Nevem ker dirkač F1 je rekel par let nazaj, da zaradi tako izpopolnjene elektronike bi še opica znala voziti

Zastopi tudi to da, dirkač F1 je eno, Testni voznik iz oddaje je pa spet drugo. Kot bi primerjal "šumija", in njegovega testnega voznika. (v njegovih časih)

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe nov 06, 2009 11:42 pm

point mojega quota je bil le ta, da pač voznikov formule 1 ne gre podcenjevati, z elektroniko ali brez nje

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 11:58 pm

snikerson je napisal/-a:point mojega quota je bil le ta, da pač voznikov formule 1 ne gre podcenjevati, z elektroniko ali brez nje

Saj ne da jih podcenjujem, ravno nasprotno, samo če pogledaš vse podobne teme, vse zaidejo v isto smer (rally, F1) :?

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So nov 07, 2009 12:47 am

Clio Williams je legenda. :tomidelej:

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So nov 07, 2009 11:18 am

Dr.M3 je napisal/-a:Clio Williams je legenda. :tomidelej:

Legenda definitivno!!!!

Vendar ne taka da bi dal za njega 8k€... za ta denar dobiš sigurno boljšo legendo.

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace So nov 07, 2009 11:21 am

ajde-povej. fičeka?
**classic power-original power!**

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So nov 07, 2009 11:57 am

Vz_ace je napisal/-a:ajde-povej. fičeka?

Lancia Delta HF Integrale... žal jo komaj ujameš za ta denar, pa vseeno raje Integralko malo za porihtat za 8K€ kot pa Cliota... Za moje pojme ima večjo zgodovino in več dobiš od avta...

Za dobrega je treba odšteti mastne denarce, pa vseeno mislim da bolj upravičeno kot za Willija.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So nov 07, 2009 11:59 am

Prokarjon je napisal/-a:

Lancia Delta HF Integrale... žal jo komaj ujameš za ta denar, pa vseeno raje Integralko malo za porihtat za 8K€ kot pa Cliota... Za moje pojme ima večjo zgodovino in več dobiš od avta...

Za dobrega je treba odšteti mastne denarce, pa vseeno mislim da bolj upravičeno kot za Willija.

:tomidelej:

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 So nov 07, 2009 12:17 pm

pskoda je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:

Nikoli neboš dobu Intergralko za 8k €. Tako da nakladate na veliko.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So nov 07, 2009 12:20 pm

Jože20: Dobiš samo odvisno kaj... čakat bi moral na priložnost...

Pa vseeno raje 2 jurja več za integralko kot 8k€ za Willija...

PS: http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis ... mvmd0=1822

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So nov 07, 2009 2:00 pm

lancia hf je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:

Zastopi tudi to da, dirkač F1 je eno, Testni voznik iz oddaje je pa spet drugo. Kot bi primerjal "šumija", in njegovega testnega voznika. (v njegovih časih)

Khm, quotal je tvoj post, kjer si ti napisal, kako je en dirkač F1 rekel, da bi še opica znala voziti F1, in ti s primerom pokaže, da to NIKAKOR in še zdaleč ni res (seveda kljub upoštevanju da tisti F1 voznik ni mislil dejanske opice, ampak pač čistonavadnega smrtnika ki nima pojma o teh stvareh). In pol greš pisat, da kako je F1 dirkač eno, testni voznik iz oddaje spet drugo...hja.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon So nov 07, 2009 2:38 pm

To je bil NIki Lauda in ne tako daleč nazaj. Sam je tudi takrat nato testiral Jaguarja, pa je priznal da se je malo uštel, ker je bil vsaj 4-5 sekund počasnejši na krog.

glede Willija pa moram priznat, da me je enkrat peljal župnik iz Mokronoga, pa sem se skoraj usral. No ti župniki itak vozijo ko norci - na njih očitno nekdo še ekstra pazi...

Ja avto je kul, mogoče vreden tega denarja, vendar samo pod pogojem, da ga misliš obdržati dlje časa, ker mislim da bo ta avto začel pridobivati na vrednosti v roku parih let, dobro ohranjeni pa bodo vedno redkejši.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So nov 07, 2009 3:23 pm

Jože20 je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:

Nikoli neboš dobu Intergralko za 8k €. Tako da nakladate na veliko.

Uporabnok robihf je prodal rdečo letnik88 pred cca 2 meseca za 8k, z vsem materialom za glavni servis Avto je bil pa v odličnem stanju nikoli karamboliran in pred 5 leti na novo štrihan. Šel je pa nekam na primorski konec.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov