simply je napisal/-a:Opomba : Zgoraj prikazani igralec je dobil oskarja za stransko vlogo - prav tako je izjemen talent pri znanju in izgovorjavi tujega jezika ( nemško, francosko, angleško ).
V Filmu Inglorious Bastards. Sory za OT

rhino je napisal/-a:simply je napisal/-a:Opomba : Zgoraj prikazani igralec je dobil oskarja za stransko vlogo - prav tako je izjemen talent pri znanju in izgovorjavi tujega jezika ( nemško, francosko, angleško ).
+italijansko
adis je napisal/-a:rhino je napisal/-a:simply je napisal/-a:Opomba : Zgoraj prikazani igralec je dobil oskarja za stransko vlogo - prav tako je izjemen talent pri znanju in izgovorjavi tujega jezika ( nemško, francosko, angleško ).
+italijansko
kljub temu tisti, ki ste gledali film veste kakšna usoda je doletela tega igralca na koncu filma
Simon Šurev je napisal/-a:.Pa se nekaj, o moderatorjih tegale foruma. KO se m opozarjal na goljufije s strani Toma Susnika in njegovega ISM ,niso naredili nicesar ,se po pregledu papirjev, ki sem jih dostavil Vsem moderatorjem bi lahko vsaj prepovedali razno reklamiranje ISM in nateguna Toma. In kaj je rezultat , se več nategov .....
LP
Pitu je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Pitu je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Fantje pa ne no nakladat! Dejstva so povsem drugacna, podkrepljena z dokazi in papirji!
1.) Do sedaj so bili VSI iz Slovenije placani avti dobavljeni in vozijo po SLO!
2.) Noben avto ni "odprt" oz na poti!
3.) Kdo se ni dobil avta? Katerega? Model, ser. stevilka?
3.) "Strasne goljufije" in ostale klobasarije tukaj: odprto je se nekaj jurjev glede transporta in ostalega pri dveh avtih, ki ze davno vozita po Sloveniji.
Tole postaja neresno in na nivoju baba rekla-baba kazala.
Vsak me vedno dobi tako na telefon (7 ur razlike!) , email oz. na fizicnem naslovu s
Ce kdo hoce osebno po avto v Chicago ni problem, vsak je dobrodosel.
LP iz Chicaga!
Nakladaš, kar že od malega znaš najbolje
Ravno v tem je problem. To je edino kar znas napisat. Mislim, da nakladas ti in pisaris klobasarije tam v tri krasne.
LP!
Res? Veš Tomi, od malega te poznam, tudi ti mene. Obadva vema zakaj si šel v Ameriko, vema tudi da je na tvojem rojstnem listu pisalo drugačno ime, ne pa Tom s kakršnim se sedaj predstavlaš. Še pred dnevi sem srečal tvojo sestro v Prevaljah in sem se spomnil nate, sedaj pa vidim tole temo kako ljudem nabijaš v tri krasne kako si ti pošten in joh in sploh. Marsikaj vem o tebi in ne klobasam v prazno...Lahko napišem še kaj več, ni problem, le nehaj nategovati ljudi, če pa se temu ne moreš upreti pa se spravi na Američane in upam da te tam čez lužo tudi dodobra prejebejo!
cky2k je napisal/-a:Pitu je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Pitu je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Fantje pa ne no nakladat! Dejstva so povsem drugacna, podkrepljena z dokazi in papirji!
3.) "Strasne goljufije" in ostale klobasarije tukaj: odprto je se nekaj jurjev glede transporta in ostalega pri dveh avtih, ki ze davno vozita po Sloveniji.
Vsak me vedno dobi tako na telefon (7 ur razlike!) , email oz. na fizicnem naslovu s
LP iz Chicaga!
Ravno v tem je problem. To je edino kar znas napisat. Mislim, da nakladas ti in pisaris klobasarije tam v tri krasne.
LP!
Res? Veš Tomi, od malega te poznam, tudi ti mene. Obadva vema zakaj si šel v Ameriko, vema tudi da je na tvojem rojstnem listu pisalo drugačno ime, ne pa Tom s kakršnim se sedaj predstavlaš. Še pred dnevi sem srečal tvojo sestro v Prevaljah in sem se spomnil nate, sedaj pa vidim tole temo kako ljudem nabijaš v tri krasne kako si ti pošten in joh in sploh. Marsikaj vem o tebi in ne klobasam v prazno...Lahko napišem še kaj več, ni problem, le nehaj nategovati ljudi, če pa se temu ne moreš upreti pa se spravi na Američane in upam da te tam čez lužo tudi dodobra prejebejo!
nisem kje zasledil iz kod je pa je ta Tom???sem mal radoveden
Simon Šurev je napisal/-a:največja gnida kar jih je !!!! JA jaz sem tudi dobil info da je nekaj sestro nategnil ,da je mogel oditi na hitro . IMa več tožb na sodiscih v MB ,gre za nek denar ki ga naj bi ukradel poslovnežem iz Maribora..... Več ne bom povedal......ITAK TISTO KAR MI JE DOLZAN BO SE PLACAL Z OBRESTMI , SEDAJ SEM JIH NARACUNAL ZA 15.000 EUR
Pitu je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:Pitu je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Pitu je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Fantje pa ne no nakladat! Dejstva so povsem drugacna, podkrepljena z dokazi in papirji!
LP iz Chicaga!
LP!
nisem kje zasledil iz kod je pa je ta Tom???sem mal radoveden
Bil je včasih Prevalčan, njegova sestra še stanuje na tem koncu Koroške...
blackmagic je napisal/-a:Očitno še ima prijatelje tu![]()
http://www.izklop.com/?url=forum/posts& ... 4&page=all
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov