Sashs je napisal/-a:
Trenutno imas gOr enga s2 3.0 z predelavo na eur 2 za 4300 z nekaj cez 200 jurji prevozenimi, glede na to da so timotorjineunicljivi je dobra alternativa je pa letnik 91 in ne 87 kot gledas ti....
Ne iščem 87 letnika, pač pa 86+ se pravi z novejšo armaturko, kar vrjetno sam veš. In pa ne iščem avta za točno 4000€ ampak tu okol, recimo 2000+/(MInus bolj težko), vse odvisno v kakšnem stanju je avto. Sam sem gledal motor 2.5 163 ali 192, ti pa praviš da naj rajše vzamem 3.0, sedaj moje vprašanje je v čem je tolk boljš 3.0 da bi vzel tega? Za 2.5 163 mi je že en povedo, pa je reko da ni težav, za 3.0 pa še noben nič? To da bolj potegne, itd vrjamem, ampak je še kaj drugega da bi vzel 3.0?
Vidim da ko se začne človek šalit in govorit neumnosti pa, je vse ok. To kaj sem pisal nekaj zadnih postov, je bilo malo šale saj, se ni mi bilo več za prerekat z nekaterimi. Seveda da si nisem premislo, čeprav so mi svetovali fičke itd. Tut alfe ne, alfe so mi všeč novejši modeli starejši niti ne tako. Tak da zagotovo ostajem pri porsche 944, od vsega začetka.
Za novo leto pa grem v nemčijo, in ker že tolk govorite da se najbolj splača iz nemčije, bom šel malo na okoli pogledat če majo kaj pametnega na zalogi, no če bom sposoben ,ker party pa to
Lisko: MaCgyver to ja, čeprav ni chuck norris ampak ok hehe. ker chuck norris, je edin, ki si lahk pod vodo žvižga