Hja poglej oba seznama opreme in preveri, kaj od opreme highline ne dobiš pri comfortline in katere od teh stvari dejansko rabiš, pa potem za tiste stvari poglej koliko stanejo če jih dodatno doplačaš pri comfortline. Če je seštevek manjši kot razlika higline-comfortline, pač vzemi comfortline plus želene dodatne opcije.witboy007 je napisal/-a:tako da sedaj edina zadeva kar me še zanima je ali comfortline ali highline.
Razlika je v 1000 evrih.
eld0 je napisal/-a:Z Comfortline + Climatronic + RCD310 si lahko že zadovoljen. Highline pa zgleda res top, večfunkcijski volan in alcantara polepšata notranjost. Pri Highlineu tudi nimaš Climatronica.
belkaena je napisal/-a:Polo78 hehe, pač imaš tak položaj sedenja![]()
Poizkusi dvigniti sedež namesto, da spustiš volan in bo mogoče bolje.
Polo78 je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:Polo78 hehe, pač imaš tak položaj sedenja![]()
Poizkusi dvigniti sedež namesto, da spustiš volan in bo mogoče bolje.
Ja sej, dvig sedeža pomaga, samo potem je občutek nekako podoben kot pri enoprostorcu (višje sedenje, položnejši volan). Rajši imam tisti klasični "limuzinski" položaj, kjer je volan kar se da naravnost, kot pri formuli npr. Ma saj bi se dal preživet to malenkost, samo zanimal me je, če je še kdo zaznal isto stvar...
witboy007 je napisal/-a:Sedaj me zanima kaka je razlika med 1.4 TSI in 1.4 TS
MBLeon je napisal/-a:witboy007 je napisal/-a:Sedaj me zanima kaka je razlika med 1.4 TSI in 1.4 TS
Razlika v številu konjčkov pod motornim pokrovom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov