LUCKY LUKE je napisal/-a:jest sm mel neki cajta nazaj v lasti tole http://www.youtube.com/watch?v=xo3Fofg9 ... ideo_title zakon avto, laufal BP pogon in motor (lancia delta!!) špica. Je pa res da jih ni več (dobrih)
DragonForce je napisal/-a:Če si se mogoče zmenil za zlatega C70 s KR registrsko, bi znal biti kar dober nakup.
Res da se prodaja kar nekaj časa že, ampak izgleda lep in kakšnih večjih napak tudi nebi smelo, če je vse mehanično v redu. Lastnik pa dela nekje okoli WTC-ja, vsaj na izgled deluje kot bolj soliden možakar.
adis je napisal/-a:ok zadeva je takšna....ker sem v fazi nakupa nepremičnine in ker mi je to sedaj bolj prioritetno si želim nek avto, ki bil dovolj močan tudi za zimske radosti da se tu pa tam malo pozabavam...seveda, če kupim avto, ki bo ustrezal kriterijem ga bom zadržal dlje kot samo 5-6 mesecev a ker takšnih ni veliko zato gledam tudi po drugih ( beri: italijani, francozarji ipd....)...zbiram mnenja in izkušnje vas na forumu saj sem večinoma kar se vozil tiče pri nemcih ( vw, audi, seat).
adis je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:Če si se mogoče zmenil za zlatega C70 s KR registrsko, bi znal biti kar dober nakup.
Res da se prodaja kar nekaj časa že, ampak izgleda lep in kakšnih večjih napak tudi nebi smelo, če je vse mehanično v redu. Lastnik pa dela nekje okoli WTC-ja, vsaj na izgled deluje kot bolj soliden možakar.
je črne barve.
No scammers, captains, Nigerian princes, sea platform workers or other idiots.
peroRS je napisal/-a:...... zgleda zelo lep za tak denar, sploh notranjost je dobro ohranjena![]()
pinny je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:...... zgleda zelo lep za tak denar, sploh notranjost je dobro ohranjena![]()
da ga ni mel kak grahovc v delu
peroRS je napisal/-a:BTW:
Ko že gledaš turbaka za okoli 3000€, kaj pa tale Leon 1.8T:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5415217&show=1
HPF je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:BTW:
Ta Leon je moj in ga prodajam ravno zato, ker to ni avto za zimske vragolije![]()
pan-am je napisal/-a:Je ta Audi slučajno metalno rjave (karamela) barve z bež notranjostjo?
HPF je napisal/-a:Glede na to da se je Adis že odločil, upam da ne bo jezen če si sposodim njegovo temo. Sicer vas je dosti dalo že veliko predlogov, ampak če ima še kdo kakšnen predlog...
Če se bo še komu dalo, se zahvaljujem za predloge.
Ta Leon je moj in ga prodajam ravno zato, ker to ni avto za zimske vragolijeNo, moja definicija zimskih vragolij je drugačna od tega kam je prišla ta tema.
Ne rečem da bi blo z avtom kaj narobe, ampak (žal, ali pa tudi ne?) je življenje naneslo, da imam punco doma na 900m+ nadmorske višine, kjer imajo pozimi večino časa sneg, cesta pa veliko krat ni splužena. Žal tudi v kombinaciji z dobrimi zimskimi gumami ne pridem gor, ker ima avto preprosto preveč moči na sprednja kolesa in mi začne tudi tretja prestava vrtet v prazno. Avto ima sicer traction control, ampak vsi vemo da ni namenjen snegu. Me je sistem (TCS) sicer že več krat presenetil na mokri podlagi, kjer je presenetljivo dobro podajal moč na kolesa. Če bi hodil v službo, bi si zraven kupil še en poceni 4x4 za čez zimo, ampak žal trenutno ne delam (delam magisterij iz računalništva..). Če se bo prodal, pa tudi jaz iščem 4x4 med 3, 4k. Če ne, bo pač počival v garaži, jaz pa bom spomladi spet dobil nasmeh na usta, ko ga bom spet malo pritisnil.
Glede na to da se je Adis že odločil, upam da ne bo jezen če si sposodim njegovo temo. Sicer vas je dosti dalo že veliko predlogov, ampak če ima še kdo kakšnen predlog...
Moje zahteve: 4x4, bencinar, ročni menjalnik. Ladje kot so A6 mi ne dišijo preveč, prav tako ne SUV, prav tako ne karavani. Gledal sem že za kakšnim Golfom 4, 2.8 v6 4Motion, ampak al so zjebani, al majo zbite kilometre, al so bli zbiti.. Ni pa zdaj nujno da se omejujemo na nemce, ker imam zelo rad japonce, francoze pa malo manj![]()
Ta Leon je moj in ga prodajam ravno zato, ker to ni avto za zimske vragolijeNo, moja definicija zimskih vragolij je drugačna od tega kam je prišla ta tema.
Ne rečem da bi blo z avtom kaj narobe, ampak (žal, ali pa tudi ne?) je življenje naneslo, da imam punco doma na 900m+ nadmorske višine, kjer imajo pozimi večino časa sneg, cesta pa veliko krat ni splužena. Žal tudi v kombinaciji z dobrimi zimskimi gumami ne pridem gor, ker ima avto preprosto preveč moči na sprednja kolesa in mi začne tudi tretja prestava vrtet v prazno. Avto ima sicer traction control, ampak vsi vemo da ni namenjen snegu. Me je sistem (TCS) sicer že več krat presenetil na mokri podlagi, kjer je presenetljivo dobro podajal moč na kolesa. Če bi hodil v službo, bi si zraven kupil še en poceni 4x4 za čez zimo, ampak žal trenutno ne delam (delam magisterij iz računalništva..). Če se bo prodal, pa tudi jaz iščem 4x4 med 3, 4k. Če ne, bo pač počival v garaži, jaz pa bom spomladi spet dobil nasmeh na usta, ko ga bom spet malo pritisnil.
Glede na to da se je Adis že odločil, upam da ne bo jezen če si sposodim njegovo temo. Sicer vas je dosti dalo že veliko predlogov, ampak če ima še kdo kakšnen predlog...
Moje zahteve: 4x4, bencinar, ročni menjalnik. Ladje kot so A6 mi ne dišijo preveč, prav tako ne SUV, prav tako ne karavani. Gledal sem že za kakšnim Golfom 4, 2.8 v6 4Motion, ampak al so zjebani, al majo zbite kilometre, al so bli zbiti.. Ni pa zdaj nujno da se omejujemo na nemce, ker imam zelo rad japonce, francoze pa malo manj![]()
simply je napisal/-a:Sam bi ostal na Leonu 150KM in si kupil ožje zimske gume z globokim profilom za suh sneg.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov