Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: Študent naj bo! Avto namreč...

Napisal/-a nevermind Če mar 29, 2012 10:02 am

Morda se je leta 2005 kaj sprehajal okoli SKB banke v LJ :)

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Pe mar 30, 2012 1:19 pm

Ker fovšarija, vsi pa imate avto nov ali rabljen 1-5 let, pa pi*da folk a res ne vidte dlje čez streho vozila, a vam avto res pomen vse na svetu :lol: če je on pripravljen dat 14000 evrov za avto je to njegova odločitev...kaj bo kupil pa sprašuje nasvete na avtomobilizmu, tud jest bi, ampak bi se odločil kar za polota, ker je praktičen, lep, ga ima en prijatu sam to lahko rečem 1a. Dejte se mal zrst, da je avto le prevozno sredstvo razen če z njim fu*ate pol je boljš nov, da si ne boste tiča umazal :lol:
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Pe mar 30, 2012 3:08 pm

tiguan je napisal/-a:Ker fovšarija, vsi pa imate avto nov ali rabljen 1-5 let, pa pi*da folk a res ne vidte dlje čez streho vozila, a vam avto res pomen vse na svetu :lol: če je on pripravljen dat 14000 evrov za avto je to njegova odločitev...kaj bo kupil pa sprašuje nasvete na avtomobilizmu, tud jest bi, ampak bi se odločil kar za polota, ker je praktičen, lep, ga ima en prijatu sam to lahko rečem 1a. Dejte se mal zrst, da je avto le prevozno sredstvo razen če z njim fu*ate pol je boljš nov, da si ne boste tiča umazal :lol:

je vprašal za nasvet. to da naj ne kupi tako drag avto, mu je večinoma svetovala. pa ne zaradi foušije! ravno zaradi takega egoizma kot ga imaš ti je svet tako "grd".

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Pe mar 30, 2012 8:27 pm

Si mislil ravno kontra :D
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a Komarček Ne apr 01, 2012 7:33 pm

Ah nej kupi kar mu srce poželi. Sicer rabljenih za 14.000 ne bi kupoval, če pa novega kupiš za toliko pa ne dobiš kaj prida od avta. Pljuni ven 20.000 € pa je, če kupuješ kupi vsaj dobro.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Ne apr 01, 2012 9:16 pm

daj no če za 14.000eur ne dobiš dobrega avta za študenta pol pa jaz res nevem

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne apr 01, 2012 9:41 pm

Jah, če ma denar se mi zdi greh kupovat nekj povprečnega za 14k €. Sj za študenta je tut avto za jurja ok ali pa še manj, če smo pri temu. Sem pač pristaš tega, če je možno, ko se kupuje, da se kupi pač dobro zadevo ali nič.

A nj kupi nekj ekonomsko upravičenega (stara j***a) za jurja ali pa nekj nadpovprečnega za njegova leta. Nekaj vmes kupovati se mi zdi potrata denarja, kaj bo kupil Kio proCeed (pa saj je ok avto), naj kupi avto od 20 do 25k € pa je, če se gre preseravanje. ;)

javornic
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a javornic Ne apr 01, 2012 10:01 pm

Jaz pa tukaj ne vidim nobenega tako imenovanega "preseravanja". Fant se je trudil, delal ves ta čas da je nabral 14.000 €, ti mu pa zdaj govoriš, da je bedarija avto za 14.000 €! :? Me res zanima, če bi se ti v študentskih letih branil avtomobila za 14.000 € ? Prosim, ne brcaj bedarij pa mu rajši predlagaj kakšen voz, kot pa da mu govoriš o avtomobilih v razredu 20.000 €+.

Uporabniški avatar
dbsquared
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a dbsquared Ne apr 01, 2012 10:06 pm

ZADNJE OPOZORILO!

MALI OGLASI SO V PODFORUMU MALI OGLASI!!!!
Ni važno kaj voziš, važno je kako voziš.

Slika

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne apr 01, 2012 11:03 pm

javornic je napisal/-a:Jaz pa tukaj ne vidim nobenega tako imenovanega "preseravanja". Fant se je trudil, delal ves ta čas da je nabral 14.000 €, ti mu pa zdaj govoriš, da je bedarija avto za 14.000 €! :? Me res zanima, če bi se ti v študentskih letih branil avtomobila za 14.000 € ? Prosim, ne brcaj bedarij pa mu rajši predlagaj kakšen voz, kot pa da mu govoriš o avtomobilih v razredu 20.000 €+.

Hehe smejem se...aaaaa malo je takih, ki bi sami prihranili tekom srednje šole 14.000 € potlej pa vse vrgli v avtomobil, da bi se peljali v Lj in nazaj domov. Mogoče imamo posla s fenomenom ampak, če misli odšteti 14.000 € je vseeno, če jih še 10.000 primakne zraven. Samo moje razmišljanje.

Drugače naj raje kupi karto za vlak, 14.000 € porabi za žurke, kurbe in tako dalje. Pa za kake inštrukcije. Bo bolj kvaliteten študij kakor pa z avtom za 14k €.

Samo moj nasvet.

In ja, če bi bil na njegove mestu bi se BRANIL avtomobila. Bi raje doma rekel atu in mami, naj mi lepo na TRR nakažeta denarnce, pa jih bom porabil za kar koli jih bom hotel. Ali bo to avto, kurbe ali karkoli. Sicer pa fantu resno svetujem naj raje ubere kak socialni avto ali pa sploh ne, bo več ostalo za študentsko življenje. Živel bo tiste par let ko kralj, samo študija naj ne obesi na klin.

Kupi kakega Cliota za 500 € pa basta. Ostalo porabi na alkoholu, ženskah pa tako dalje. ;)
Zadnjič spremenil Komarček, dne Ne apr 01, 2012 11:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic Ne apr 01, 2012 11:07 pm

off: Se vidi, da ti nekaj neštima (vsaj po tvojem načinu pisanja). Drugič si preberi celotno temo in boš mogoče opazil, da avtomobila ne bo rabil samo dom - Ljubljana in obratno, ampak še ostale daljše relacije. Toliko denarja v srednji šoli ni problem zbrati (štipendija, počitniška dela, dela med vikendi ipd.). Hitro se nabere, samo priden moraš biti! ;) Mi je pa všeč, da je ta fant mlajši od tebe in ima bolj spodoben način razmišljanja!

on: Upam, da si že našel kakšno pametno vozilo!

javornic
Novinec

Napisal/-a javornic Ne apr 01, 2012 11:14 pm

No, zdaj pa malo računaj, da bi delal od prvega letnika vsake počitnice (mogoče vikende) in da bi imel štipendijo npr. okoli 100 €. Meni se zdi, da lahko hitro prideš do takšnega zneska! In kolikor sem opazil je tudi omenil, da ima družino bolj premožno, tako da ne vidim nobenega problema v študentskih potovanjih, žuriranjih, pijančevanjih ipd.

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne apr 01, 2012 11:14 pm

Em nerazumem kako lahko mulo s cca 4 na uro tekom srednje šole ob vseh obveznostih privarčuje toliko denarja?! Pa če ima magari Zoisovo štipendijo te niso bogvekaj blazno visoke (mislim da so cca 200 €). Kaj več kot za sproti to ni denarja.

Mu svetujem naj raje vzame mladost z veliko žlico ter uživa kot puši denar v avtih. Sam sem bil študent in si nebi znal predstavljati vse zmetati v avtomobil, sem raje usekal socialo na kolo pa dalje.

Uporabniški avatar
Komarček
Novinec

Napisal/-a Komarček Ne apr 01, 2012 11:24 pm

javornic je napisal/-a:No, zdaj pa malo računaj, da bi delal od prvega letnika vsake počitnice (mogoče vikende) in da bi imel štipendijo npr. okoli 100 €. Meni se zdi, da lahko hitro prideš do takšnega zneska! In kolikor sem opazil je tudi omenil, da ima družino bolj premožno, tako da ne vidim nobenega problema v študentskih potovanjih, žuriranjih, pijančevanjih ipd.

Ah smešen si. Če so premožni doma lahko štipendijo samo sanja. Edino če so "revni" samo na papirju. Ajde pa kako Zoisovo edino ali kadrovsko. Nevem no mogoče je fenomen današnje mladine a za tak znesek še nisem slišal, da bi kak srednješolec privarčeval.

Temu fantu svetujem naj si kupi kak jebački avto, v predalu za sopotnika ene par bankovcev po 500 € eno stanovanje si lepo najeti v Ljubljani potlej pa dalje študirat, punce osvajat in uživati ta leta. Naj jih izkoristi dokler jih še lahko.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Po apr 02, 2012 7:00 am

Dajte zaklenit to temo, toliko primitivizma na enem mestu, da je že težko gledat.... :roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov