tiguan je napisal/-a:Ker fovšarija, vsi pa imate avto nov ali rabljen 1-5 let, pa pi*da folk a res ne vidte dlje čez streho vozila, a vam avto res pomen vse na svetuče je on pripravljen dat 14000 evrov za avto je to njegova odločitev...kaj bo kupil pa sprašuje nasvete na avtomobilizmu, tud jest bi, ampak bi se odločil kar za polota, ker je praktičen, lep, ga ima en prijatu sam to lahko rečem 1a. Dejte se mal zrst, da je avto le prevozno sredstvo razen če z njim fu*ate pol je boljš nov, da si ne boste tiča umazal
javornic je napisal/-a:Jaz pa tukaj ne vidim nobenega tako imenovanega "preseravanja". Fant se je trudil, delal ves ta čas da je nabral 14.000 €, ti mu pa zdaj govoriš, da je bedarija avto za 14.000 €!Me res zanima, če bi se ti v študentskih letih branil avtomobila za 14.000 € ? Prosim, ne brcaj bedarij pa mu rajši predlagaj kakšen voz, kot pa da mu govoriš o avtomobilih v razredu 20.000 €+.
javornic je napisal/-a:No, zdaj pa malo računaj, da bi delal od prvega letnika vsake počitnice (mogoče vikende) in da bi imel štipendijo npr. okoli 100 €. Meni se zdi, da lahko hitro prideš do takšnega zneska! In kolikor sem opazil je tudi omenil, da ima družino bolj premožno, tako da ne vidim nobenega problema v študentskih potovanjih, žuriranjih, pijančevanjih ipd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov