Stellaria28 je napisal/-a:Ivan36 te mercedezi so trpežni ko ne vem kaj. Kolega vozi E klaso, še malo starejšo in avto dela brez problema. NeuničljivHotli smo jo uničit pa ne gre. Ne da se. Včasih so znali res avte delat. zdaj je vse nekaj na hitro narejeno, pa materiali poceni, ni denarja...
Poslušaj očeta in ga pejt pogledat. Če je bil redno servisiran in ima res toliko km, bo vse OK.Stellaria28 je napisal/-a:Oče mi je predlagal še tegale...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7158747&show=1 ,ga je včeraj izbrskal, zvečer. Drugače pa nič kaj dosti, trenutno tudi bencinarjev ni ne vem koliko dobrih.Korejcev me je tudi malo strah, ne vem kako kaj funkcionirajo. Klicala sem na servis, pa tudi niso ravno poceni, ne poznam nobenega popoldanca.
Matjazy je napisal/-a:Pojdi tole iskat pa bo:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7210271&show=1
Poraba majhna,prav dosti ne more crknit, vzdrževanje mislim da ne more bit cenejše.
Stellaria28 je napisal/-a:Ker mi mercedezov servis ne diši preveč in tudi deli neto je pa druga pesem... Sicer je ogromno rezervnih delov a mercedes je mercedes. Prej bi bolj na kakšnega bmwja padla, sem našla kar nekaj dobrih primerkov, tudi poznanih, ampak jih ni pod 260k prevoženih. 3ke ali 5ke karavan, res lepo ohranjene, večina teh je obsedena s svojim avtom, imajo visoko ceno, za star letnik...ampak vem zakaj jo imajo, ker bi jaz ob prodaji tudi tako postavila. Moram močno razmislit kaj in kako se bom odločila... Ne želim poslušati očitkov, zakaj sem si kupila bmwja z 200k prevoženimi. Pač moj fotr ne razume, zakaj bi človek kupoval tok star avto za cca.4000 in ogromno prevoženih km.
Stellaria28 je napisal/-a:Hej, ne ni še prodan je pa zaaranprej mu sledi kompleten pregled pri Kokalju, tako da mislim, da bo on že vedel, ker mu resnično zaupam glede bmwjev. Ja to je trenutno moja izbira glede avta, imeti ga nameravam za dalj časa, saj te motorčki šibajo tudi po 300k in več, za plin sem se pa dogovarjala kar pri plineksu.Se mi zdijo še najbolj zanesljivi. Uf komaj čakam na brrrrrm v6
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov