Hvala vsem za dobre želje!
Okvir tablice me ne moti.
Ja, res je prelep! Ta kombinacije je res nekaj posebnega. Sem prejšnji dan gledal vse možne kombinacije na Avto Netu ...tale zmaga, definitivno!
Led je LUDILO!

Mislim... kaj povedat

.....res dobro sveti, kar dan se naredi. Fajn je da je na daljincu tretji gumb za luči, prižigaš jih in ugašaš po želji. Pač, igraš se kot otrok ....
Zimske gume sem dokupil. So pač prištete ceni avtomobila. Pred prevzemom so jih montirali in letne dali v prtljažnik. Dobil pa še nekaj "malenkosti" ki v bistvu niti niso malenkosti. Nočem jih omenjat, da AH ne spravim v zadrego
Glede porabe, pa ja ....

tole zdaj itak ni merodajno?
Koliko kilometrov rabi motor, da lahko rečemo da je ulaufan?
Drugače pa ....avto je res fenomenalen. Zaenkrat samo navdušuje, a bodite prepričani da bom redno poročal v tisti temi
viewtopic.php?f=2&t=98437 o vseh okvarah(trkam v les) izven rednih servisov.
Panoramska streha (ki je v bistvu sploh nisem hotel) je odlična zadeva. Ko je zaprta te kar malo stisne ...kot da bi ti zraka zmanjkovalo.
Zaslon na dotik se kar naprej šopiri

Najprej mi AUX ni uspelo zagnati (še zdaj ne vem kje je finta), potem pa povezava bluetooth pokaže kaj zmore.
Fenomenalno! Vse telefone (stare in nove) ki smo jih imeli pri sebi, smo uspeli povezati. Kaj tako enostavnega in uporabnega res nisem pričakoval. Takoj je vse pripravljeno. Telefon v žepu, in vozi! Prostoročno telefoniranje dela super, predvajanje in brskanje po playlistah telofona je enostavno, brskati po spletu pa še nisem probal ....najbrž bom enkrat, ko mi bo dolgčas v avtu.
Sin (11 let) je v petih minutah imel vse v malem prstu

El. ročna pa funkcionira dobro ...sploh jo ne rabiš klikat ...."ona" že ve kdaj se mora vklopiti in izklopiti. Pomoč pri speljevanju v klancu, dela lepo, preglednost v redu. Nehote si kar hitro na 160-170 kmh, da niti ne opaziš, dokler ne vidiš na števcu, tempomat in omejevalnik sem na kratko probal ....dela super!
Parkirni senzorji se mi zdijo malo penzionerski ....kot da bi rabili malo več časa da reagirajo

V Leonu se mi je zdelo za odtenek boljše, tudi za prikaz na zaslonu mislim......ampak ni nujno da imam prav, mogoče le drugače delajo kot pri Leonu/Astri, in se je treba navadit.
Pogrešam med števci številko ki pove v kateri prestavi si. Sicer se prižge ko ti sugerira da prestaviš, ampak vseeno bi bilo fajn da je tista številka skoz tam.
Naslon za roko je točno tam kjer mora biti, lepo nastavljiv naprej/nazaj, gor/dol ..predalček spodaj, predalček zraven, sedeži v Allure so čist nekaj drugega ko v cenejših paketih opreme,
zunanja ogledala ne morem nastaviti da gledajo čisto dole, proti zadnjem kolesu? Mogoče je neka fora, ali pa pomanjkljivost

...ne vem?
Zavore odlične, zvok zapiranja vrat primerjajte pri 308 pa pri Mazdi 3

...velika razlika!

Maaaaa, navdušen! Presrečen ...super občutek! V tej krizi in malodušju res rabimo vsako toliko eno tako zadovoljstvo, da ne pozabimo da živimo.