Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

NoB0dy
Nov uporabnik

Napisal/-a NoB0dy Če mar 04, 2010 6:20 pm

roberto-82 je napisal/-a:
lanced je napisal/-a:
vanmarkus je napisal/-a:
lanced je napisal/-a:
Avto z napakami se naj nebi prodajav oz. je to treba povedat.Saj ne veš kakšnemu modelu si prodav avto pa ,če je kaj zj....o te pride pa z" kalašnikom "iskat.Pol bi pa vsi policijo klical prej ko ste ga pa na------i je blo pa vredu.
P.S.ful mi gre na k---c ko folk prodaja mačka v žaklju(ne delaj drugemu to kar nočeš , da drug dela tebi) :D :D

podpis :!: :!:

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če mar 04, 2010 6:32 pm

Mater ko to clovek bere se more oglasit...ze takoj na zacetku se najde b**** in kupi avto s 24 urno garancijo pri prodajalcu avtov,ki je s svojim servisom xxx let nazaj;pa potem mu njegov popoldanski maher zamenja vse mogoce na kupljeni krntiji za 500 evrof,ga vdari po zepu in seveda svetuje naj avto cimprej proda;in ta b**** seveda avto proda se vecjemu bedaku...nije žvaka za seljaka...in kdo je sedaj b****?In ta tip bo sedaj pljuval po renoju,namesto da bi svojo bedasto glavo vdaril malo v zid....

lp tdk

p.s.Napisano pod nivojem;ampak takim je potrebno tako napisat;o kupovanju rabljenih avtov je napisanega preveč;vse je dostopno,vse izkušnje,vsi nategi,vse variante ZA ali PROTI.. pa se najde en pameten lanced ...in evo kosti za glodanje na podlagi njegove prazne glave.In na racun takih imamo nategatorje..in taki jočejo potem ko padejo v drek.

roberto-82 je napisal/-a:
lanced je napisal/-a:
vanmarkus je napisal/-a:
lanced je napisal/-a:
BBS je napisal/-a:Moglo bi ti biti že sumljivo, ko so mutili, da ne znajo zamenjati olja.
Takrat bi jim moral vreči kjuče v glavo in nasvidenje.

Saj mi je bilo žal, da tega nisem naredil. A sem se ga potem s parimi skritimi napakami uspešno in hitro prodal( cca 8h na avto.net pa je bil odpeljan:))

in si skratka za**bal kupca
tko, da nisi nič boljši kot kmag

da ne bo pomote, nisem prodal zj***nega avtomobila, sam z malimi napakami, zaradi katerih sem tudi znižal prvotno ceno, ko je prišel kupec na ogled. Povedal sem mu za vse napake katere je takoj videl ali pa me vprašal, kar pomeni, da sem svoj del opravil. Če pa on ne vpraša onega in tega pa nisem jaz kriv. Povej mi kdo bo povedal za VSE res vse napake, ki jih avto ima oziroma jih je imel?

Avto z napakami se naj nebi prodajav oz. je to treba povedat.Saj ne veš kakšnemu modelu si prodav avto pa ,če je kaj zj....o te pride pa z" kalašnikom "iskat.Pol bi pa vsi policijo klical prej ko ste ga pa na------i je blo pa vredu.
P.S.ful mi gre na k---c ko folk prodaja mačka v žaklju(ne delaj drugemu to kar nočeš , da drug dela tebi) :D :D

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Če mar 04, 2010 7:05 pm

Zdej pa vsi pametni pa pljuvate po Lanced-u, noben od vas pametnih pa ni odgovoril na njegovo vprašanje; kdo od vas je prodal avto z brez napak?
Pa "tdk" nisi nekaj časa nazaj pisal kake probleme si imel z svojim bmwjem in si ga prodal pa kupil Laguno ? (nekako tako, ne spomnem se zdej točno) Se pravi si tudi ti nekoga nategnil?
Nikakor ne odobravam nategovanja ljudi ampak zbudite se že, tako je vedno bilo na Balkanu in še dolgo bo oz. dokler ne bo resnih sankcij se takšne stvari bodo dogajale. zato pa imamo mehanike pa kleparje, ki jim plačamo večerjo in rundo pa nekaj euro da gredo zraven na ogled avta PREDEN izpljunemo denar. Kdor tega ne upošteva je pa i****, tisti pa naj vsak mesec da pol plače v avto.
Freude am Fahren

lanced
Nov uporabnik

Napisal/-a lanced Če mar 04, 2010 7:23 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Zdej pa vsi pametni pa pljuvate po Lanced-u, noben od vas pametnih pa ni odgovoril na njegovo vprašanje; kdo od vas je prodal avto z brez napak?
Pa "tdk" nisi nekaj časa nazaj pisal kake probleme si imel z svojim bmwjem in si ga prodal pa kupil Laguno ? (nekako tako, ne spomnem se zdej točno) Se pravi si tudi ti nekoga nategnil?
Nikakor ne odobravam nategovanja ljudi ampak zbudite se že, tako je vedno bilo na Balkanu in še dolgo bo oz. dokler ne bo resnih sankcij se takšne stvari bodo dogajale. zato pa imamo mehanike pa kleparje, ki jim plačamo večerjo in rundo pa nekaj euro da gredo zraven na ogled avta PREDEN izpljunemo denar. Kdor tega ne upošteva je pa i****, tisti pa naj vsak mesec da pol plače v avto.

podpis pod tole.

sicer pa me noben ni vprašal koliko časa mi je avto služil. 4 leta sem se normalno vozil z njim(po servisu, ki ni bil en popoldanski šalabajzar ampak uradni servis z novimi rezervnimi deli), prodal pa sem ga ker sem kupil drugega(ne pri KMAG). ne vem pa zakaj me sedaj vsi napadate, pa tudi o "napakah" me nihče ni vprašal, sicer je pa res, da so bile napake večino starost avtomobila in ne napake mojega nakupa. sam sem se naučil in ko sem avto popravil, sem se vozil z njim, ne pa popravil pa takoj prodal kot me obtožujete!!!

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Če mar 04, 2010 7:57 pm

Da,kar se tice BMW-ja nekako drzi;torej takole:ze napisano x-krat in se enkrat:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

lp tdk

ce pa nekdo zeli se kaksen info ni blema;kar se pa tice natega z moje strani:avto je imel garancijo,vec ga nisem vzel nazaj ker ga niso popravljali tako kot bi morali in sem doplacal za laguno III in je sedaj mir.
In zapomnite si nekaj,kar je napisano že mili....on krat;vsi ko kupuje(mo)te gledamo prvo ceno,prevozene km na ŠTEVCU...vizualnost ipd...mojstra in poznavalca nima s sabo nihce;kaj sele,da bi avto peljal na pregled na AMZS ali pooblasceni servis;kje pa....to stane;in potem jocemo in jamramo ko je prepozno...in kdo je največ kriv?

GiGi1985 je napisal/-a:Zdej pa vsi pametni pa pljuvate po Lanced-u, noben od vas pametnih pa ni odgovoril na njegovo vprašanje; kdo od vas je prodal avto z brez napak?

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen Če mar 04, 2010 9:38 pm

x2
Me zanima če bi šli vsi ki ste tak pametni, tik pred prodajo menjat kakšen odsluženi del, ali pa kakšne večje popravke. Pa ko te enkrat en nategne, se ti zdi zelo neumno in če avta ne zrihtaš da laufa tak ko je treba ga "zakšeftaš" naprej ane.

Lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če mar 04, 2010 10:11 pm

jest sem to tik pred prodajo dejansko naredu....Saniral sem komplet rjo,zaščitil podvozje itd...Pa dva meseca pred prodajo menjal komplet zavore...pa 25kkm pred prodajo nova sklopka..novi amortizerji...skratka...avto je bil zrihtan v nulo..brez skritih in ne-skritih napak.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen Če mar 04, 2010 10:20 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:jest sem to tik pred prodajo dejansko naredu....Saniral sem komplet rjo,zaščitil podvozje itd...Pa dva meseca pred prodajo menjal komplet zavore...pa 25kkm pred prodajo nova sklopka..novi amortizerji...skratka...avto je bil zrihtan v nulo..brez skritih in ne-skritih napak.

LP!

Ja se strinjam, samo to je druga stvar, ti si vedel kaj voziš in verjetno si si že avto lastil kar lep čas, zato ti tudi ni bilo škoda kaj dat na njega. Če pa bi kupil rabljen avtomobil in ugotovil da moraš dati še enkrat toliko na njega, denarja pa nebi bilo...
Kaj bi potem naredil? Prodal drugemu naivnežu, ali potrpel, požrl še nekaj žuljev in zrihtal avto? Meni bi se za malo zdelo, da me ena firma tako, nategne sploh pa takšna ki si to ne sme privoščit. Zakaj bi morali zmeraj mi ta pošteni krit njihove napake in površnost, hkrati pa smo še njihov vir zaslužka? Se je kar za zamislit to ja...

Lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če mar 04, 2010 10:47 pm

Ja...avto sem imel že en čas...kar se pa avta tiče, pa imam en defekt: Namreč...pr men mora bit vse v nulo zrihtano, drgač ne grem z njim na cesto. Hm..če bi bil popolni laik za avtomobile in če bi kupu zmahan avto..bi ga takoj,ko bi ugotovil dejansko stanje avto naprej prodal..Ej, da me bi pa firma tak nagnla... :evil: :evil: :evil: :evil: :ne :ne :ne :ne :-:o :-:o :-:o :-:o

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

jani21
Nov uporabnik

Napisal/-a jani21 Pe mar 05, 2010 2:15 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3567523&show=1

Men je pa zelo všeč tale.... kaj pravite?

mv46
Nov uporabnik

Kraj: stajerska

Napisal/-a mv46 Pe mar 05, 2010 8:43 am

mene pa nekaj zanima ali nebi po logiki avti z cistejsim motorjem morali biti cenejsi ali vsaj ista cena po novem dmv-u?

en primer:
glejte opombe kaj pise(puscam moznost mojega nerazumevanja oglasa)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3414909&show=1
lp

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Pe mar 05, 2010 8:56 am

VBS Leasing, d.o.o.
DUNAJSKA 128 A

pozna gdo to fermo?

kolegica bi kupila golfa 4 ko. ima gdo izkušnje s to fermo?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3428329&show=1

na kaj moramo biti pozorni ob nakupu?

KANTA123
Nov uporabnik

Napisal/-a KANTA123 Pe mar 05, 2010 9:48 am

mropc je napisal/-a:VBS Leasing, d.o.o.
DUNAJSKA 128 A

pozna gdo to fermo?

Vbs je leasing kot ti piše,se pravi da je bil avto odvzet.Glede na to,da ne veš kako je bil avto servisiran ga kar dobro preglej,ker je dejstvo ,da jih nič ne rihtajo ampak morajo čimveč iztržiti,da pokrijejo dolg,ki ga ima bivši lastnik do njih.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe mar 05, 2010 10:16 am

KANTA123 je napisal/-a:
DUNAJSKA 128 A

pozna gdo to fermo?

Vbs je leasing kot ti piše,se pravi da je bil avto odvzet.Glede na to,da ne veš kako je bil avto servisiran ga kar dobro preglej,ker je dejstvo ,da jih nič ne rihtajo ampak morajo čimveč iztržiti,da pokrijejo dolg,ki ga ima bivši lastnik do njih.

X2

Njihovi avti so drugač kr švoh, tko da ga je treba res dobr pogledat pa cene tut majo tut navite. Drugač pa mislm da so oni samo posredniki, prodaja jih pa Bužga. Večinoma avti uvoženi, brez znane zgodovine, itd... Odločitev je pa tvoja

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Pe mar 05, 2010 10:28 am

po telefonu je priznal da bi bilo potrebno akumulator zamenjati ter da pri ventilaciji neki škrta(vetrnica za prezračevanje, al neki tazga) ter da ima ene 3-4 luknice od toče...

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe mar 05, 2010 3:34 pm

lanced je napisal/-a:

podpis pod tole.

sicer pa me noben ni vprašal koliko časa mi je avto služil. 4 leta sem se normalno vozil z njim(po servisu, ki ni bil en popoldanski šalabajzar ampak uradni servis z novimi rezervnimi deli), prodal pa sem ga ker sem kupil drugega(ne pri KMAG). ne vem pa zakaj me sedaj vsi napadate, pa tudi o "napakah" me nihče ni vprašal, sicer je pa res, da so bile napake večino starost avtomobila in ne napake mojega nakupa. sam sem se naučil in ko sem avto popravil, sem se vozil z njim, ne pa popravil pa takoj prodal kot me obtožujete!!!

Lej jaz nisem misli nate osebno ampak na splošno o "nategunih".Si pač lih ti povedav ,da si pol avto z par manjšimi napakami prodav naprej.Vse lepo in prav enkrat se moreš naučit gdaj je kaj vredu in gdaj ne ampak napake stanejo.Sam sem podobno zgodbo z klijotom kupim ga v Martiboru do Črne imam slabih 100km in po 700km je utrgalo jermen in zabilo vseh 8 ventilov kaj sedaj popravit cena popravila 600€ za avto sem dav 1k€ pa sem naredo biznis.Pa sem sam kr nekaj avtov kupiv in popravljav(avte popravljam skoz sam razen v zimskem času ,ker nimam ogrevane garaže).Pa sem ga dav popravljat pa ga še zdej vozi moja punca in letos gre od hiše brez skritih napak. :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
corvette
Nov uporabnik

Napisal/-a corvette Pe mar 05, 2010 11:05 pm

...
Zadnjič spremenil corvette, dne So mar 06, 2010 12:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Pe mar 05, 2010 11:23 pm

Zanimivo je tudi, ko greš gledati avto od teh (pre)prodajalcev na njihovem parkirišču, vidiš da vsi avti letnik 2005-06 imajo 120 tisoč do 130 tisoč km. In sem jih naštel vsaj 20 takih in več. Že to pove da na veliko vrtajo kilometrino in njim seveda uspe najti skupino ljudi od katerih odkupijo avto, ki podobno število kilometrov na leto prevozijo? Pol najdeš en mestni avtek tam pa ima 7 let, 50 tisoč prevoženih in rečejo da se je sam po mestu vozil. Tukaj v sloveniji pa veliko ljudi uporablja tak avto kot družinski.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe mar 05, 2010 11:39 pm

DUNAJSKA 128 A

pozna gdo to fermo?

Ta ima že ovit volan 8) Torej :roll: :idea:

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe mar 05, 2010 11:41 pm

Zato pa jaz vedno prajim(govorim),da moraš shraniti vse račune karkoli se dela na avtu ,če že nimaš servisne poštemplane lp :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov