tdk je napisal/-a:rizi007 je napisal/-a:Stup0 je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Valda da ti bo manj ponudil, on mora potem avto prodat vsaj za par sto € več. Zato pa če maš možnost se avto kupuje z kešu oz ne za menjavo, ker prvo kot prvo več plačaš, drugo kot drugo pa manj dobiš za prejšnji avto.
Zadnje čase se težko kaj proda... Jaz prodajam avto že eno leto, je najcenejši tak na avto.net in ni nobenega zanimanja, razen 2 menjav, pa še to bi šel bolj kot ne v minus.
Se strinjam, sploh se ne da prodat avtomobila, par jih pokliče, neki sprašuje pol pa nič
sicer off; ampak vseeno. Dober avto se še vedno zelo hitro proda; ne glede na letnik ali znamko. Pravim DOBER in tistega denarja vreden.btw: jaz sem razbito laguno prodal v manj kot 48 urah po objavi na avto.net; pa nisem šel pod ceno; zanjo sem dobil točno toliko kot sem želel.
lp tdk
rizi007 je napisal/-a:Poglej, razbitine so druga kategorija. Sesutga stokrat lažje prodaš kot celega, to je dejstvo.
mihaing je napisal/-a:Prijateljski nasvet: tak avto si moraš resnično želeti in ti mora nekaj pomeniti, drugače boš po nekaj mesecih obupal in zadevo prodal (če jo sploh lahko boš seveda). Prej fajn premisli, ker so stroški ogromni![]()
![]()
Cena nakupa takega vozila je majhna, vednar so celoletni stroški enaki na letni ravni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JureVW je napisal/-a:mene pa zanima ali ve kdo kaj o tem vrju
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4530298&show=1
Skubic je napisal/-a:Kilometrom težko verjamem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov