corvette je napisal/-a:Žal lahko tole samo potrdim v opozorilo ostalim.
....
Pozdravljen na forumu.
Hvala za take natančne in kompletne objave.
lp
4momo je napisal/-a:Tudi jaz pred leti pri WIKRI kupoval focus karavan. Ugotovil da je bil "kupljen v D " AVGUSTA 2000 prvi servis pa je imel v knjižici APRILA 2ooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Torej bil prej servisiran , kot prodan WTF .....
Nič nisem kupil (leta 2003!!) , in kasneje zvem da mu par ljudi okoli Vojnika in tam nekje LIČA ZBITE avte, popravljeno na hitro in prodano kot SPLOH IN OH SUPER OHRANJENO Z MALO km - JA PAJADEtISITI FOCUS NAJ BI IMEL OKOLI 75000KM (LETA2003). Papirji niso štimali jaz pa bi vzel kredit !! Potem bi mi pa policija ali carina zaplenili avto češ da je avto ukraden !! Nisem reskiral , in kupil za takratnih 500.000sit dražji NOVO xsaro break HDI 110km, jo po 2 letih čipal pri RSR na 140KM in zdaj gre kot sneta sekira in kuri od 5-7Litrov/100. Jaz za zdaj zadovoljen (brez okvar!!) z prevoženimi 78000km. Pa čeprav me zdaj spet srbijo prsti oz. denarnica in bo koncu leta verjetno šel avto v prodajo. Na netu ga verjetno sploh ne bom prodajal saj mi nobeden ne bo verjel da ima tako malo km. Bo šel kar znancem.
Malo sem zašelV GLAVNEM NE KOPUJ PRI WIKRI!!
LPIgor
mentolina je napisal/-a:Opel Avtocenter Tavčar Sežana
Kupil avto pri njih, žal bil nategnjen.
Kilometri zavrteni nazaj; na števcu 88.000, avto jih je imel vsaj še enkrat toliko, bil naj bi nekaramboluran, avto bil karamboliran, prebarvan.....
So uradni zastopniki, zato bi se takim prodajalcem moralo zaupati....žal temu ni tako.
Opel Avtocenter Tavčar po moji grenki izkušnji odsvetujem....
Gregamax je napisal/-a:LP,
Moj prijatelj zdj že vneto kupuje avtomobil že kak mesec in je šel do sedaj pogledat že vsaj 10 avtomobilov, kjer so vsi zatrjevali,tako privat prodajalci kakor tudi v avtohišah, da so nekarambolirani, super duper ohranjeni, 1. lastniki itd. ampak do sedaj je bil to sam krš od krša! Ima merilec laka in pravi, da je to pogreb kakšne avtomobile ljudje prodavajo! Pravi, da pa se je našel celo en "pošten" kateri muje povrnil potne stroške, potem ,ko se je iz kazalo, da je lagal, da avto ni bil karamboliran. Tako, da danes je kupit dober avto kakor na loteriji zadet sedmico!!!
BBS je napisal/-a:Mene zanima, če lahko sklepam, da je bil tale Focus karamboliran, ker ima faceliftan odbijač, ali pa je samo narobe zapisan letnik? Ker manjka mu tudi značka spredaj in ne piše, da ni bil karamboliran.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3579984&show=1
BBS je napisal/-a:Mene zanima, če lahko sklepam, da je bil tale Focus karamboliran, ker ima faceliftan odbijač, ali pa je samo narobe zapisan letnik? Ker manjka mu tudi značka spredaj in ne piše, da ni bil karamboliran.
slodreamer je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Mene zanima, če lahko sklepam, da je bil tale Focus karamboliran, ker ima faceliftan odbijač, ali pa je samo narobe zapisan letnik? Ker manjka mu tudi značka spredaj in ne piše, da ni bil karamboliran.
tudi sprednje luči ima novejše
Po forumu brska: kiki13 in 7 gostov