Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če mar 18, 2010 2:36 pm

v tem smislu, če imajo njihovi avti realne kilometre, če so kej poškodovani, itd...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če mar 18, 2010 2:38 pm

jony je napisal/-a:v tem smislu, če imajo njihovi avti realne kilometre, če so kej poškodovani, itd...

daj link od avta, ki ti je padel v uč, pa pogledam, povprašam....

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če mar 18, 2010 2:40 pm

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če mar 18, 2010 4:08 pm

Meni nekaj ne štima tukaj. Oprema cosmo, ESP in ročna klima.

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če mar 18, 2010 4:50 pm

klima je avtomatska (poleg stopenj ima še gumb za avtomatsko uravnavanje), samo ni elektronska. Avto je baje iz francije, sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če mar 18, 2010 5:10 pm

V linku, ki si ga podal ima Zafira ROČNO klimo.
No če ne pusti pregledati vozilo je definitivno nekaj narobe.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Če mar 18, 2010 5:31 pm

jony je napisal/-a:... sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.

:lol: :lol: prijatelj ti samo beži od tega avta, pošljem ga veš kam, da mi tole prbije....bodo ja menda kaj teh nategunov strpali za rešetke. :/:o:/ pa sanjaj o realnih 60k km, kvečjemu 160 bo bolj realno. Aja pa klima je 100% ročna!
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če mar 18, 2010 6:31 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3610529&show=1

Da nebi slučajno kdo to kupo :lol:

Avto sem imel dva dni potem sem ga pa peljal nazaj in zahteval povračilo kupnine.
Avto ima zvite diske, zbite kilometre, zadaj desno rjavi itd... v glavnem rasul :!:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Če mar 18, 2010 7:34 pm

jony je napisal/-a:klima je avtomatska (poleg stopenj ima še gumb za avtomatsko uravnavanje), samo ni elektronska. Avto je baje iz francije, sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.

tako_avto sem si do podrobnosti ogledal, celo z merilcem laka, ki lepo pokaže, da je le pod lajsno na voznikovih vratih bilo barvano, na voznikovih vratih okoli kljuke je tudi spraskano in ena edina jamica je tudi na teh vratih, usnjen volan je b.p. kakor tudi robi sedežev, ki so v usnju(nič zglodano) na sredini sedeža (sedalni del) je ena luknica po moje od cigaretov, čeprav v samem avtu ni sledov, da bi se nevem kako zelo kadilo(rečeno je, da se lahko zamenja blago, seveda na račun hiše) avto definitivno ni bil nikolio poškodovan, kar se tiče kilometrov, pa je brezpredmetno debatirah, prodajalec da 6 mesečno garancijo na vse, kar se pa tiče servisa zravnen, je pa druga zgodba......Kruno je drugače legenda Opela 40 let v tem poslu s to znamko, mislim da tu ni nekega natega..........
PS oprema je cosmo(sicer se na opele ne spoznam) ampak kar piše v oglasu tudi drži....

GiGi1985 je napisal/-a:
jony je napisal/-a:... sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.

:lol: :lol: prijatelj ti samo beži od tega avta, pošljem ga veš kam, da mi tole prbije....bodo ja menda kaj teh nategunov strpali za rešetke. :/:o:/ pa sanjaj o realnih 60k km, kvečjemu 160 bo bolj realno. Aja pa klima je 100% ročna!

zakaj ne pusti zapeljat čez cesto, je dolga zgodba(če te glih zanima je od tega prodajalca par let nazaj bil tudi ta servis in je Kolmaniča v posel vpeljeval)

......in ni lepo o nekom nekaj govorit, če ga ne poznaš...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če mar 18, 2010 7:47 pm

Kar se mene tiče...Od Krunota sam stran...čimhitreje in čimdlje...
Sicer pa ne bi bilo nič narobe, če bi pustu avto pelat k sosedu na pregled.....

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Če mar 18, 2010 7:50 pm

Sašo, če bi bil prodajalec resen bi rekel, glej, mi z Kolmaničem ne poslujemo, lahko pa brez težav avto zapeljete na AMZS center ali bilo kateri drugi pooblaščeni servis ali si ga ogledate z vašim osebnim mehanikom in stranka dobi takoj boljši občutek, se strinjaš? Ne moreš pa nekomu ki kupuje avto za 10k, rečit da ne more avta dat pregledat pred nakupom. Mu direkt povem, da si ga lahko vtakne v ***.

Kar se pa zadnjega stavka tiče ti pa lahko rečem samo, najprej pred svojim pragom pometi,....
Freude am Fahren

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če mar 18, 2010 8:39 pm

ok s tem sem zaključil, kaj pa lint d.o.o. noben ne pozna?

aljaz07
Nov uporabnik

Napisal/-a aljaz07 Pe mar 19, 2010 11:01 am

Pozna kdo tega prodajalca, izkušnje?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3516511&show=1

Je motor vzdržljiv, je cena primerna?
Na kaj je potrebno paziti pri nakupu teh avtomobilov?

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Pe mar 19, 2010 12:09 pm

jony je napisal/-a:sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
No, v takem primeru je za moje pojme jasno ne le to, da je konkreten avto samo še za v topilnico, ampak da je tudi tak prodajalec totalen prevarant in goljuf.

Pleha je povsod preveč, zato je pri nakupu vedno edino smiselno biti skrajno strog in pri takem odnosu prodajalcev odstopiti - ne le od zanimanja za posamezen konkreten avto, ampak tudi odpisati takega prodajalca. Za vedno. Ker za vsakim prodajalcem je še sto naslednjih, kakšen od njih je morda celo pošten.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Pe mar 19, 2010 1:18 pm

sonic je napisal/-a:
jony je napisal/-a:sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
No, v takem primeru ......

.

poglej; brez veze nekaj natolcevat in zakaj prodajalec ne pusti "k sosedom" zapeljat avto je druga zgodba in nakoncu koncev ima ta prodajalec(avtohiša K) tudi Bosch servis in tri dvigalke, potencialni kupec lahko avto v delavnici dvigne na dvigalo pripelje celo četo mahanikov in naj si ogledujejo avto do mile volje - zastonj .........in če reče, da da splošne garncije 6 mesecev tudi mislim, da je pošteno......

PS. v Brežicah je celo več novih aster prodal, kot pa "ti sosedi" ki so pooblaščeni opelov prodajalec......in ne zagovarjam nobenega, sploh ker nimam nič pri temu(le kurilno olje kupujem tam :-P ) zato nisem niti najmanj pristranski, ampak se mi bedasto zdi človeka imenovat "nategun" ki dejansko to ni.....povrhu vsega pa še "starosta" kar se opelov tiče v slo......

Uporabniški avatar
vanmarkus
Nov uporabnik

Kraj: Izola(ribarija)

Napisal/-a vanmarkus Pe mar 19, 2010 2:13 pm

nekje piše da sem pameten

jony
Novinec

Napisal/-a jony Pe mar 19, 2010 4:02 pm

sašo5 je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:

.

poglej; brez veze nekaj natolcevat in zakaj prodajalec ne pusti "k sosedom" zapeljat avto je druga zgodba in nakoncu koncev ima ta prodajalec(avtohiša K) tudi Bosch servis in tri dvigalke, potencialni kupec lahko avto v delavnici dvigne na dvigalo pripelje celo četo mahanikov in naj si ogledujejo avto do mile volje - zastonj .........in če reče, da da splošne garncije 6 mesecev tudi mislim, da je pošteno......

PS. v Brežicah je celo več novih aster prodal, kot pa "ti sosedi" ki so pooblaščeni opelov prodajalec......in ne zagovarjam nobenega, sploh ker nimam nič pri temu(le kurilno olje kupujem tam :-P ) zato nisem niti najmanj pristranski, ampak se mi bedasto zdi človeka imenovat "nategun" ki dejansko to ni.....povrhu vsega pa še "starosta" kar se opelov tiče v slo......

drgač tud "pametni mehaniki" niso zaželjeni :shock:

Uporabniški avatar
B-Stard
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a B-Stard Pe mar 19, 2010 5:05 pm

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe mar 19, 2010 10:42 pm

sašo5 je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:

.

Če je "starosta" pol pa me zanima še ta plat medalje, zakaj je "starosta" izgubil Opel servis in status pooblaščenega serviserja v posavju?

p.s.: Kar je bil kruno včash v brežicah, je bil kolmanič na štajerskem.....in to je zdej tudi v brežicah.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Pe mar 19, 2010 10:52 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
Če je "starosta" pol pa me zanima še ta plat medalje, zakaj je "starosta" izgubil Opel servis in status pooblaščenega serviserja v posavju?

p.s.: Kar je bil kruno včash v brežicah, je bil kolmanič na štajerskem.....in to je zdej tudi v brežicah.

vem zakaj.....razložim ob :pivo (sicer bi lahko to sam poguntal, koga vidiš zadnjih 7-8 let, če pogledaš čez cesto?!?)

PS Kolmanič leta 1980 ni vedel kaj je avto, ko je Kruno (50 metrov od tebe (vaše hiše))vzdrževal kompletni vozni par od 5 armijske oblasti (sedež v Zagrebu) rec. ducat kaddetov, ducat rekordov........če se jih kdo spomni - IDA Kikinda......
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov