jony je napisal/-a:... sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
jony je napisal/-a:klima je avtomatska (poleg stopenj ima še gumb za avtomatsko uravnavanje), samo ni elektronska. Avto je baje iz francije, sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
GiGi1985 je napisal/-a:jony je napisal/-a:... sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.![]()
prijatelj ti samo beži od tega avta, pošljem ga veš kam, da mi tole prbije....bodo ja menda kaj teh nategunov strpali za rešetke.
pa sanjaj o realnih 60k km, kvečjemu 160 bo bolj realno. Aja pa klima je 100% ročna!
No, v takem primeru je za moje pojme jasno ne le to, da je konkreten avto samo še za v topilnico, ampak da je tudi tak prodajalec totalen prevarant in goljuf.jony je napisal/-a:sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
sonic je napisal/-a:No, v takem primeru ......jony je napisal/-a:sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
.
sašo5 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:No, v takem primeru ......jony je napisal/-a:sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
.
poglej; brez veze nekaj natolcevat in zakaj prodajalec ne pusti "k sosedom" zapeljat avto je druga zgodba in nakoncu koncev ima ta prodajalec(avtohiša K) tudi Bosch servis in tri dvigalke, potencialni kupec lahko avto v delavnici dvigne na dvigalo pripelje celo četo mahanikov in naj si ogledujejo avto do mile volje - zastonj .........in če reče, da da splošne garncije 6 mesecev tudi mislim, da je pošteno......
PS. v Brežicah je celo več novih aster prodal, kot pa "ti sosedi" ki so pooblaščeni opelov prodajalec......in ne zagovarjam nobenega, sploh ker nimam nič pri temu(le kurilno olje kupujem tam) zato nisem niti najmanj pristranski, ampak se mi bedasto zdi človeka imenovat "nategun" ki dejansko to ni.....povrhu vsega pa še "starosta" kar se opelov tiče v slo......
sašo5 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:No, v takem primeru ......jony je napisal/-a:sam prodajalec ne pusti, da bi ga zapeljal pregledat na pooblaščen servis, ki je samo čez dvorišče. Zanimivo ni kaj.
.
poglej; brez veze nekaj natolcevat in zakaj prodajalec ne pusti "k sosedom" zapeljat avto je druga zgodba in nakoncu koncev ima ta prodajalec(avtohiša K) tudi Bosch servis in tri dvigalke, potencialni kupec lahko avto v delavnici dvigne na dvigalo pripelje celo četo mahanikov in naj si ogledujejo avto do mile volje - zastonj .........in če reče, da da splošne garncije 6 mesecev tudi mislim, da je pošteno......
PS. v Brežicah je celo več novih aster prodal, kot pa "ti sosedi" ki so pooblaščeni opelov prodajalec......in ne zagovarjam nobenega, sploh ker nimam nič pri temu(le kurilno olje kupujem tam) zato nisem niti najmanj pristranski, ampak se mi bedasto zdi človeka imenovat "nategun" ki dejansko to ni.....povrhu vsega pa še "starosta" kar se opelov tiče v slo......
TrijoAdijo je napisal/-a:
Če je "starosta" pol pa me zanima še ta plat medalje, zakaj je "starosta" izgubil Opel servis in status pooblaščenega serviserja v posavju?
p.s.: Kar je bil kruno včash v brežicah, je bil kolmanič na štajerskem.....in to je zdej tudi v brežicah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov