Strokovnjak je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:dhajse je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Samo gsm številka je
Ja.. Samo telefonska, ki pa pripada Avto Lareks, Gojko Jović s.p. iz Kranja.
To me pa najbolj ujezi, ko trgovci oddajajo oglase kot fizične osebe. Avto.net bi moral takšno početje sankcionirati!
Naredimo seznam vseh teh za katere smo ugotovili da niso zaupanja vredni in je to to. Pa damo "sticky" da vsak vidi tukaj
Bomo veliko prej naredili seznam tistih, ki SO zaupanja vredni. Obstaja sploh kakšen?
Ne razumem, da takim nategunum ne zmanjka naivnežev. Javno znano je na kakšen (nepošten) način jih velika večina služi, a kupcev jim nikoli ne zmanjka! Carji so, res.
80% kupcev ne gre po internetu gledati teh zadev. Npr..kupujejo avto za hčerko/sina, si rečejo, da gredo naokoli en dan po avtohišah in kaj se zgodi..? Vidijo simpatičen avto (kot je recimo tisti zgoraj), prodajalcu lepo teče jezik, prizna jim, da ima avtomobil npr eno ali dve napakici (drobni) in tako dobijo občutek, da je pošten, ker jim je to povedal in to je to. Ko oče pritiska na prodajalca, jim ta nekako spusti ceno še za 100 EUR, dela se bogega, kako nič ne zasluži, oče je ponosen, hčerka pa vesela, ker je dobila avto..in tako je avto prodan. Seveda, da mu laufa.. Moramo se zavedati, da večina "normalnih" ljudi, niti ne ve, da se v Slo to dogaja ter da je mogoče. Da bi pa ponaredil serv. knjigo? Kje...so prepričani, da je to samo v državah bolj proti jugu. Če pa sin npr, ki spremlja te forume, reče fotru, kaj mora preveriti, pa mu fotr zabrusi kaj v smislu: "tiho bodi sine, jaz vozim avto že 40 let, bom pa ja vedel v kakšnem stanju je, bolje kot ta tvoj internet". Ko se avto pripelje domov, zamenjajo ploščice, serviser jim reče, da so diski zviti, zobniki polosovine polomljeni (ABS).. Kaj pol? Jah nič, popravijo ga toliko, da se ne razpade, kaj več pa se ne splača.
Konkreten primer mojega bivšega sošolca s faksa..
Sicer pa..kar dolga tema.. Pismo, kaj noben več nezna normalno služiti denarja. Ni čudno, da gre potem država u 3pm, potem je pa za vse politika kriva..