Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a zuzek Po mar 28, 2011 8:38 pm

xuserx je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a:Ti si slučajno kaki "šmuglar"? Spet kupuješ avto za 800 eur, spet prodajaš avto za 22+k, potem menjuješ bmw za imprezo,... Oprosti ampak meni to vse na neke čudne posle diši ali pa na nabijanje postov :D

Če pa ni nič od tega se pa posipam s pepelom ;)

prisežem da nič od tega :) gospod me je zaprosil če dam na internet lancerja in to je to.
kupujem pa večkrat avto v manjši vrednosti ter ga peljem na jug za dele :)

lepo da si dal, ampak v NAPAČNO TEMO!

oglas, s slikami urejen daj v temo PRODAM

lp
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 To mar 29, 2011 8:54 am

Janidrn
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Janidrn Če mar 31, 2011 3:11 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4639888&show=1 pozna kdo mogoče ta avtomobil ali paprodajalca?

eL
Nov uporabnik

Napisal/-a eL Če mar 31, 2011 10:43 pm

Mogoče pozna kdo/ima uporabno mnenje o sledečih Škodah Octaviah:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4690730&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4688678&show=1

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So apr 02, 2011 11:29 am

tazadnje bi se jst raje izogibal....
Slika

Uporabniški avatar
cr33p
Novinec

Napisal/-a cr33p So apr 02, 2011 12:16 pm

Zakaj?

Za drugo sem dobil na Mazda forumu info, da najbrz sploh ni 1.8 in da ni za kupit... :?

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Ne apr 03, 2011 9:47 pm

RiDe hArD

Uporabniški avatar
Cruisin
Novinec

Napisal/-a Cruisin Ne apr 03, 2011 10:43 pm

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx Po apr 04, 2011 7:14 pm

Jaz sem tako bogat, da ne poližem pokrovčka od jogurta.

Luks1
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Luks1 Po apr 04, 2011 8:05 pm

R 34 GT-R je napisal/-a:Mogoče kdo?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4670299&show=1

Kopirano iz Audi foruma:

Ta avto je od oktobra zamenjal že tretjega lastnika, pa že prej jih je bilo 5.
Prejšnji ga je prodal za 8.300, ta zdej ga prodaja za 8.900, prvi pa ga je prodal za 9.200.

Mene je predvsem zmotilo to, ker je prvi dečko, mislim da Matic imel avto slabo leto naredil pa 5.000 km, ko ga je on prodajal je imel 178.000 km. Je pa vztrajno trdil da je drugi lastnik, ampak po preverbi je obmolknil, ko je spoznal je on že peti.
Potem ga je Damir prodajal z 183.000 km, zdej se prodaja z 180.000 km.
Ok verjamem da folk kupi avto, pa potem lahko dobi ponudba za kaj boljšega, ampak v štirih mesecih trije lastniki ...

Vsi povdarjajo glavni servis, ki je bil narejen že leta 2009. Od takrat naprej pa tudi servisne zgodobine ni več.
2 leti 10.000 km? Po toliko lastnikih, težko verjamem. Al pa če res vsi kupijo in ga imajo samo za gledat.

greatRA
Nov uporabnik

Napisal/-a greatRA Pe apr 08, 2011 6:58 am

Pozdravljeni! Tale zadeva me zelo zanima, tako je lepo ohranjen,da ga sam nebi hotu prodat, ampak kot kupec je pa zakon :lol: ... Z letom dni levje priložnosti ni toliko tveganja ali pač?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4712642&show=1

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe apr 08, 2011 8:25 am

greatRA je napisal/-a:Pozdravljeni! Tale zadeva me zelo zanima, tako je lepo ohranjen,da ga sam nebi hotu prodat, ampak kot kupec je pa zakon :lol: ... Z letom dni levje priložnosti ni toliko tveganja ali pač?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4712642&show=1

..še ceno zbij za 2 jurja, pa si zmagu :mrgreen:
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne apr 10, 2011 5:37 pm

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne apr 10, 2011 7:32 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:celjanarji pozna kdo?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4725638&show=1

Link ne dela. ;) Oprosto savinjčan nekaj ne razumem! Kot praviš imaš toliko keša za avto namenjen ( 20.000 +), če se ne motim a po mislim dveh mesecih iskanja še zmeraj nisi našel vozila, ki bi ti ustrezal. ;) Si pa očitno zahteven. :twisted:

No vseeno srečno pri nakupu.

lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne apr 10, 2011 7:48 pm

King1 je napisal/-a:

Link ne dela. ;) Oprosto savinjčan nekaj ne razumem! Kot praviš imaš toliko keša za avto namenjen ( 20.000 +), če se ne motim a po mislim dveh mesecih iskanja še zmeraj nisi našel vozila, ki bi ti ustrezal. ;) Si pa očitno zahteven. :twisted:

lp

ja lej če bom dal 20 jurjev+ ali 25 jurjev+ hočem res, da je TO TO a ne :) ni to več avto za 5 jurčkov, takšni avti se kupijo v 2 mesecih :) želim pač kupiti določene modele, ki sem jih omenil v drugi temi z pač določeno opremo ( za primer, nočem v bimiju slabših sedežev, kot jih imam zdaj v cliotu :) ) če pa nebom našel pa bom še pač naprej vozil obstoječe vozilo, ki mi dobro služi, drugi bi bilo, če bi me "zajebaval"

viewtopic.php?f=28&t=84076

potem misliš, da če dolgo iščem, da nimam denarja? si mogoče to hotel povedat po ovinkih? :) ali da bom šel po kredit kot skoraj vsak slovenc, ki kupi avto za toliko denarja?

drugače pa da tema nebo šla mimo, prodajal se je bmw 335xd za sumljivo malo denarja, očitno je bila zajebancija

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne apr 10, 2011 7:54 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

ja lej če bom dal 20 jurjev+ ali 25 jurjev+ hočem res, da je TO TO a ne :) ni to več avto za 5 jurčkov, takšni avti se kupijo v 2 mesecih :) želim pač kupiti določene modele, ki sem jih omenil v drugi temi z pač določeno opremo ( za primer, nočem v bimiju slabših sedežev, kot jih imam zdaj v cliotu :) ) če pa nebom našel pa bom še pač naprej vozil obstoječe vozilo, ki mi dobro služi, drugi bi bilo, če bi me "zajebaval"

viewtopic.php?f=28&t=84076

potem misliš, da če dolgo iščem, da nimam denarja? si mogoče to hotel povedat po ovinkih? :) ali da bom šel po kredit kot skoraj vsak slovenc, ki kupi avto za toliko denarja?

drugače pa da tema nebo šla mimo, prodajal se je bmw 335xd za sumljivo malo denarja, očitno je bila zajebancija

Ne ne prosim ne me narobe razumet. Lej jest ti privoščim najbolje in tudi upam, da boš našel sebi primeren voz. Res nisem mislil nič slabega in zaradi mene, če imaš denar ali pa si se zapufal za naslednjih deset let. Mi je vseeno. ;) ;)

Samo malo se mi čudno zdi, da toliko časa kupuješ avto. A ga res ni? Pa srečno. ;)

lp

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne apr 10, 2011 8:30 pm

King1 je napisal/-a:
Samo malo se mi čudno zdi, da toliko časa kupuješ avto. A ga res ni? Pa srečno. ;)

lp

Pomoje je prej problem v tem, da še vedno ni prepričan kaj želi. Avto, sem prepričan, da je nekje na dvorišču, cesti, parkingu,.. Ampak v njegovem primeru mislim, da je bolje, da nič ne kupi, kot pa, da prodaja čez kratek čas, ker ni izbral tega kar je hotel.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne apr 10, 2011 10:03 pm

Doche je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Pomoje je prej problem v tem, da še vedno ni prepričan kaj želi. Avto, sem prepričan, da je nekje na dvorišču, cesti, parkingu,.. Ampak v njegovem primeru mislim, da je bolje, da nič ne kupi, kot pa, da prodaja čez kratek čas, ker ni izbral tega kar je hotel.

Morda pa je krivo stanje na trgu. Zadnje čase se prodajajo samo še uvožena j***a in pa totalno osnovni modeli vozil s poreklom. Za nekoga ki je pripravljen malce globje seči v žep, pri tem pa zahteva avto z malce večjim paketom opreme ob tem pa še vedno preverljivo zgodovino pa se nakupovanje lahko hitro zavleče kot Odisejevo popotovanje domov.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: fulgur, matej_, void in 5 gostov