gecco je napisal/-a:Sam upam da ni Cactus
xxl je napisal/-a:Prej kot slej bo nekdo uganil,strelka kaj boš tedaj?![]()
borut.z je napisal/-a:Kakšn audi a3 1.4 tfsi, mercedes a180? Na avto.net je a klasa znižana za 4 tisoče sm vidu.
rebones: lexus po moje ni, kr sm ga predlagu pa je prešibak motor, ker ima rada dobre pospeške.
borut.z je napisal/-a:Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).
To je nakup za mamico, za novega volva terenca pravijo da je najbolj varen avto na svetu.
Zakaj si se ustrašla alfe, smo bili preveč kritični nekateri? Če ja se opravičujem. Naj ti volvo v40 dobro služi.
strelka je napisal/-a:borut.z je napisal/-a:Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).
To je nakup za mamico, za novega volva terenca pravijo da je najbolj varen avto na svetu.
Zakaj si se ustrašla alfe, smo bili preveč kritični nekateri? Če ja se opravičujem. Naj ti volvo v40 dobro služi.
xxl jih bo dobil po riti![]()
Drugače pa je tudi zgoraj zapisano predpostavka oz. predsodek, kot krožijo glede Alfe. Mogoče se pri nas res vozijo starci v velikih karavanih, ampak takoj, ko se zapelje čez mejo, se slika precej spremeni.
Dobila sem svojih 150 konjičkov v lepo vodljivem avtomobilu z zelo bogato opremo. Vožnja seveda ni čisto primerljiva z Alfo, je pa zadosti zmogljiva in zelo udobna. Se mi zdi, da razliko najbolje ponazori tole: Volvo je marriage material, Đuli (da ne bo spet kdo travmiral zaradi napačnega poimenovanja) pa ljubica![]()
Na koncu ni prevladal strah, temveč izjemna nakupna priložnost. Z domačim zagotovilom, da če mi res ne bo to, gre v prodajo in grem lahko po Đuli.
Jerch_ je napisal/-a:strelka je napisal/-a:borut.z je napisal/-a:Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).
xxl jih bo dobil po riti![]()
Drugače pa je tudi zgoraj zapisano predpostavka oz. predsodek, kot krožijo glede Alfe. Mogoče se pri nas res vozijo starci v velikih karavanih, ampak takoj, ko se zapelje čez mejo, se slika precej spremeni.
Dobila sem svojih 150 konjičkov v lepo vodljivem avtomobilu z zelo bogato opremo. Vožnja seveda ni čisto primerljiva z Alfo, je pa zadosti zmogljiva in zelo udobna. Se mi zdi, da razliko najbolje ponazori tole: Volvo je marriage material, Đuli (da ne bo spet kdo travmiral zaradi napačnega poimenovanja) pa ljubica![]()
Na koncu ni prevladal strah, temveč izjemna nakupna priložnost. Z domačim zagotovilom, da če mi res ne bo to, gre v prodajo in grem lahko po Đuli.
zdej ker maš marriage material se lahko zmeniva za swinganje, če si zaželiš malo gokart seanse
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov