Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Re: Alfa Romeo Gulietta - velika dilema, kupiti ali ne kupit

Napisal/-a Zmaj78 Pe okt 17, 2014 8:35 am

Tole bo pravo plehnato presenečenje, pa da vidim kaj si kupila. :D

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe okt 17, 2014 9:11 am

Verjetno res,je bolj redek na cesti,tako kot moja Giulietta,tudi sama s ženo se spogledujeva s tem lepotcem. :D
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Pe okt 17, 2014 10:00 am

Sam upam da ni Cactus :lol:
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Pe okt 17, 2014 11:29 am

gecco je napisal/-a:Sam upam da ni Cactus :lol:

Cactus je pa vrhunec oblikovanja, kar se lahko doseže s pomočjo plastike :D

namig za ugibanje: dizajn notranjosti je oblikovan minimalistično--> manj je več (če že o sami plastiki ne smem govoriti, ker sem pristranski) in zato pride do izjemne ergonomije.. ki pa je nikakor ne najdem v avtih, kot so jih nekateri predlagali

strelka
Nov uporabnik

Napisal/-a strelka Pe okt 17, 2014 11:37 am

Thanks fantje.
Ampak ko se bom peljala mimo Julči, mi bo še vedno srček malo poskočil :-D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe okt 17, 2014 11:38 am

Lexus :idea:
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe okt 17, 2014 11:41 am

Julči oz Julka je bila od nekdaj felicia, ne pa neka alfa.

borut.z
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a borut.z Pe okt 17, 2014 11:42 am

Kakšn audi a3 1.4 tfsi, mercedes a180? Na avto.net je a klasa znižana za 4 tisoče sm vidu.
rebones: lexus po moje ni, kr sm ga predlagu pa je prešibak motor, ker ima rada dobre pospeške.

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe okt 17, 2014 11:52 am

Prej kot slej bo nekdo uganil,strelka kaj boš tedaj? :D
Slika

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe okt 17, 2014 11:57 am

Mislim da bo treba odpret novo temo,ker ta več nima nobeno zvezo s Giulietto :)
Naslov teme; kaj je vplačala strelka? :lol:

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko Pe okt 17, 2014 12:01 pm

xxl je napisal/-a:Prej kot slej bo nekdo uganil,strelka kaj boš tedaj? :D
Slika

Po sliki pa ni bilo več težko....odlična izbira....tudi meni diši za drugi avto pri naši bajti. Ta znamka mi je od nekdaj pri srcu....prvi avto pač.

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Pe okt 17, 2014 12:07 pm

Nissan Juke? :D

borut.z
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a borut.z Pe okt 17, 2014 12:10 pm

Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).

Volvo je pravi nakup za mamico :) , za novega volva terenca pravijo da je najbolj varen avto na svetu.
Zakaj si se ustrašla alfe, smo bili preveč kritični nekateri? Če ja se opravičujem. Naj ti volvo v40 dobro služi.
Zadnjič spremenil borut.z, dne Pe okt 17, 2014 12:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe okt 17, 2014 12:14 pm

Volvo V40? :-P
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe okt 17, 2014 12:17 pm

Slika je simbolična ;)

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe okt 17, 2014 12:17 pm

borut.z je napisal/-a:Kakšn audi a3 1.4 tfsi, mercedes a180? Na avto.net je a klasa znižana za 4 tisoče sm vidu.
rebones: lexus po moje ni, kr sm ga predlagu pa je prešibak motor, ker ima rada dobre pospeške.

no lepo da po premisleku le ločiš segment, ki si ga je strelka ogledovala in segment, ki si ga predlagal.
pohvalno!

strelka
Nov uporabnik

Napisal/-a strelka Pe okt 17, 2014 12:22 pm

borut.z je napisal/-a:Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).
To je nakup za mamico, za novega volva terenca pravijo da je najbolj varen avto na svetu.
Zakaj si se ustrašla alfe, smo bili preveč kritični nekateri? Če ja se opravičujem. Naj ti volvo v40 dobro služi.

xxl jih bo dobil po riti :lol:

Drugače pa je tudi zgoraj zapisano predpostavka oz. predsodek, kot krožijo glede Alfe. Mogoče se pri nas res vozijo starci v velikih karavanih, ampak takoj, ko se zapelje čez mejo, se slika precej spremeni. Zanimivo je, da je ravno v Italiji precej Volvov na cestah, tudi z mlajšo generacijo, bolj proti severu pa sploh :D

Dobila sem svojih 150 konjičkov v lepo vodljivem avtomobilu z zelo bogato opremo. Vožnja seveda ni čisto primerljiva z Alfo, je pa zadosti zmogljiva in zelo udobna. Se mi zdi, da razliko najbolje ponazori tole: Volvo je marriage material, Đuli (da ne bo spet kdo travmiral zaradi napačnega poimenovanja) pa ljubica :D

Na koncu ni prevladal strah, temveč izjemna nakupna priložnost. Z domačim zagotovilom, da če mi res ne bo to, gre v prodajo in grem lahko po Đuli.
Zadnjič spremenil strelka, dne Pe okt 17, 2014 12:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe okt 17, 2014 12:33 pm

strelka je napisal/-a:
borut.z je napisal/-a:Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).
To je nakup za mamico, za novega volva terenca pravijo da je najbolj varen avto na svetu.

Drugače pa je tudi zgoraj zapisano predpostavka oz. predsodek, kot krožijo glede Alfe. Mogoče se pri nas res vozijo starci v velikih karavanih, ampak takoj, ko se zapelje čez mejo, se slika precej spremeni.

Dobila sem svojih 150 konjičkov v lepo vodljivem avtomobilu z zelo bogato opremo. Vožnja seveda ni čisto primerljiva z Alfo, je pa zadosti zmogljiva in zelo udobna. Se mi zdi, da razliko najbolje ponazori tole: Volvo je marriage material, Đuli (da ne bo spet kdo travmiral zaradi napačnega poimenovanja) pa ljubica :D

Na koncu ni prevladal strah, temveč izjemna nakupna priložnost. Z domačim zagotovilom, da če mi res ne bo to, gre v prodajo in grem lahko po Đuli.

zdej ker maš marriage material se lahko zmeniva za swinganje, če si zaželiš malo gokart seanse :D

strelka
Nov uporabnik

Napisal/-a strelka Pe okt 17, 2014 12:36 pm

Jerch_ je napisal/-a:
strelka je napisal/-a:

Drugače pa je tudi zgoraj zapisano predpostavka oz. predsodek, kot krožijo glede Alfe. Mogoče se pri nas res vozijo starci v velikih karavanih, ampak takoj, ko se zapelje čez mejo, se slika precej spremeni.

zdej ker maš marriage material se lahko zmeniva za swinganje, če si zaželiš malo gokart seanse :D

Može! Ko grem naslednjič na Vransko? ;)

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Pe okt 17, 2014 12:44 pm

Sorry strelka,nisem pričakoval tako hitrega odgovora,se vidi,da so sami poznavalci tukaj :shock: :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov