Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr feb 22, 2006 12:16 am

jst lahko rečem da grejo na tem vorumu najbol v nos alfe in renoji- s katerimi ''se ne da'' narest 1000k v kosu brez mehanika, pa do neke mere MB
vse ostalo pa se nekako tolerira
lp

TOMA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOMA Sr feb 22, 2006 2:36 am

Se opravičujem če sem komu stopil na žulj. izrazil sem le svoje mnenje. To pa mislim, da je še dovoljeno na tem forumu. Res je, da še nisem bil lastnik Alfe. Zbodla me je le primerjava kvalitete med MB in Alfo. Zanima pa me čeje kdo na tem forumu kupil Alfo zaradi kvalitetne izdelave in kvalitetnih materialov ? Dvomim ! Ravno ta dva pogoja sta zame najbolj pomembna, zato tudi kupujem avtomobile, kjer je možnost tveganja najmanjša. To pa na žalost ni Alfa. Pa brez zamere.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Sr feb 22, 2006 4:00 am

1. Ne govorimo o passatu. VAG avtomobili že lep čas pešajo v kvaliteti.
2.Če kupiš razbit avto, se marsikaj pozna tudi na armaturi- govorim za hondo. Pri normalno voženem hondinem vozilu to ni možno, saj trše in robustnejše armature ni.
3. Tista corolla je tudi verjetno predpotopna-v tej temi govorimo o l. 05 in 01!
4. Ni res da vsak govori čez druge in svoje hvali. niste naletel na pravega. Jaz govorim čez alfe zato, ker mam dva kolega k sta isto usekana na italiane. Govoril sem z njima in sta mi rekla da sta v redu avta- površinsko. Ko pa spregovorimo o kvaliteti, pa pohvalita domala samo vozne lastnosti. Baje je lega vozila na cesti zakon. Da o zmogljivosti ne govorimo. ptožujeta pa se čez razno plastiko, eden izmed njiju je imel pri 120000 resne probleme z motorjem, problemi z elektroniko, pač, lahko bi italjani začel malo mislit na današnjo konkurenco na avt. trgu, saj se mi zdijo svetovno najboljši oblikovalci, sploh ko govorimo o avtomobilih. Alfe so navsezadnje najlepši športni avtomobili svojega razreda in sploh kar se tiče cene, so me 100 % prepričal, prej kot mb. Vsaj primerjava: 14 ali 7 mil. ne more za prvi avto reči da je toliko boljši oziroma drugi toliko slabši. Vsi alfisti pa lahko potrdite, da pač marsikatere stvari s temi vozili niso tako v redu kakor to opevate. Vsaj ko gre za primerjavo z mb. Lahko me še bolj zabijate z raznimi kvazi dokazovanji, vendar priznajte, da so pač nekatera dejstva neizpodbitna. Ne vozim mb in ne hvalim svojega avta, saj so pač stara čreva narejena pod okriljem globalizacije, ki pa bo uničila vso avto industrijo, saj zaradi globalističnih načel proizvajalci šparajo na vsem, kar je možno- ravno tako tudi na materialih. Zgoraj omenjena avta pa sta prvi model 147.
4.Renoji ne grejo v nos zastonj- plastičnega avta ne kupim nikoli- trabanta dobiš za 10000 sit, ne mislim pa dajat kake 3000000 za samo plastiko, ki se upogiba kot kaka plastenka.
5. Mislim da taki brrez izpita ne bi smeli bit na forumu drugje kot postavljat vprašanja v rubriki kupovanje avtomobilov, saj mislim da se je butasto zgovarjat z nekom o raznih stvareh, o katerih nima poma in prvič sliši. Take lahko pošljemo samo po cigarete v trafiko in nič drugega.
6.Nekateri so pač tolkponosni nase in na stvari okol sebe, da pozabjo povedat tud slabe izkušnje z njimi, ki pa so bistvo foruma in določenih vprašanj.
7. Zakaj hudiča še vedno pišete, če pa se je človk že odloču?
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr feb 22, 2006 6:06 am

Ok najprej TOMA kateri avto voziš?

potem pa še ghostrider:
No vidiš sam si napisal da vag-vi avtomobili pešajo pri kvaliteti zakaj pa tega nihče ne omenja, kar se corole tiče smo jo imeli doma novembra 2005 imela je 4000 km tako da ni bila predpotopna ampak čisto nova, pa za toyoto bi še najdu več napak brat od punce je mel corollo verso pa lahko rečem da tudi ni bila popolna kar se kvalitete odznotraj tiče pa še na nobenem testu nisem zasledil da bi kaj kritizirali na armaturki zgoraj naprimer ima predal ki je štrlel za 0,5 cm iz linije prav tako spodnji, ročaji na vrati so bili res slabi ne vem kako bi to opisal (recimo če režeš plastiko na koncu vedno malo ostane na robu ko odrežeš kar je treba stran pobrusit no tu se je kr zraven vse držalo, to se zdej spomnem pa še bi se kaj našlo.
Praviš da imata kolega prejšni model 147 se pravi to je letnik 01,02 tu nekje isto kot on mercedes pa poglej eno armaturko od mercedesa clk-ja 01 pa od 147 in mislim da ne moreš reči da je od mercedesa kaj bolj kvalitetna, kar se pa novih alf tiče se pravi nova 147, 159, brera te so pa zdaj svetlobna leta pred 156,166, prejšnjo 147 in jim tudi na testih nihče več ne očita da ni kvalitetna, prej nasprotno sigurno se najdejo napakice sam jaz hočem sam povedat da alfa tu ni izjema.
Kar se alfinih motorjev tiče, dizelski so eni boljših zato tudi tam skoraj ni napak ampak se tudi najde kot povsod drugje, pri bencinski ts motorjih so lahko bili problemi ali pa tudi ne recimo mi jih doma nikoli z nobeno alfo nismo imeli naprimer 156 1.8 ts 180.000 km, 166 2.5 V6 150.000 km, zdej pa moja gt-jka 1.9 jtdm okoli 50.000 in tudi nobenega problema tako da mi nimamo slabih izkušenj z alfami. Pa še to italijani ziher gledajo na konkurenco v novih alfah so sami novi motorji ki niso več gnani z jermeni kar je lahko bil problem, ampak so gnani z verigami pa tudi vse ostalo je bojše tako da mislim da so sedaj zelo konkurenčni, tako da najprej je treba avto probat potem pa se lahko čez njega govori nekateri pa kr na osnovi govoric komentrijao avtomobile ki jih od blizu še videli niso.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr feb 22, 2006 10:10 am

Ghostrider ne klobasej. Avto je letnik 03, kupljen nov in ni bil butnjen nikoli, ima pa vsega 25k km. Najde se povsod, ce je to zaradi tega, ker je bila delana v Angliji me pa bas malo zanima, to je sam prikaz turbo kapitalizma in bo vedno vec napak, kar je logicno...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr feb 22, 2006 10:19 am

ghostrider- kar se tiče kvalitete tvojga opisanga MB
zadaj desno nekaj škriplje- pr A, in pr ML tud- potrjeno s strani kolega na ACju
vejo kje je problem, pa ne znajo odpravt
zdej mi pa to razlož- kar se tiče ostalega res nimam pripomb- le elektrika mal zajebava- pa še za večino teh težav je bil kriv prvi chip tuning
lp

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Sr feb 22, 2006 12:28 pm

kris je napisal/-a:Ok najprej TOMA kateri avto voziš?

potem pa še ghostrider:
No vidiš sam si napisal da vag-vi avtomobili pešajo pri kvaliteti zakaj pa tega nihče ne omenja, kar se corole tiče smo jo imeli doma novembra 2005 imela je 4000 km tako da ni bila predpotopna ampak čisto nova, pa za toyoto bi še najdu več napak brat od punce je mel corollo verso pa lahko rečem da tudi ni bila popolna kar se kvalitete odznotraj tiče pa še na nobenem testu nisem zasledil da bi kaj kritizirali na armaturki zgoraj naprimer ima predal ki je štrlel za 0,5 cm iz linije prav tako spodnji, ročaji na vrati so bili res slabi ne vem kako bi to opisal (recimo če režeš plastiko na koncu vedno malo ostane na robu ko odrežeš kar je treba stran pobrusit no tu se je kr zraven vse držalo, to se zdej spomnem pa še bi se kaj našlo.
Praviš da imata kolega prejšni model 147 se pravi to je letnik 01,02 tu nekje isto kot on mercedes pa poglej eno armaturko od mercedesa clk-ja 01 pa od 147 in mislim da ne moreš reči da je od mercedesa kaj bolj kvalitetna, kar se pa novih alf tiče se pravi nova 147, 159, brera te so pa zdaj svetlobna leta pred 156,166, prejšnjo 147 in jim tudi na testih nihče več ne očita da ni kvalitetna, prej nasprotno sigurno se najdejo napakice sam jaz hočem sam povedat da alfa tu ni izjema.
Kar se alfinih motorjev tiče, dizelski so eni boljših zato tudi tam skoraj ni napak ampak se tudi najde kot povsod drugje, pri bencinski ts motorjih so lahko bili problemi ali pa tudi ne recimo mi jih doma nikoli z nobeno alfo nismo imeli naprimer 156 1.8 ts 180.000 km, 166 2.5 V6 150.000 km, zdej pa moja gt-jka 1.9 jtdm okoli 50.000 in tudi nobenega problema tako da mi nimamo slabih izkušenj z alfami. Pa še to italijani ziher gledajo na konkurenco v novih alfah so sami novi motorji ki niso več gnani z jermeni kar je lahko bil problem, ampak so gnani z verigami pa tudi vse ostalo je bojše tako da mislim da so sedaj zelo konkurenčni, tako da najprej je treba avto probat potem pa se lahko čez njega govori nekateri pa kr na osnovi govoric komentrijao avtomobile ki jih od blizu še videli niso.

Poudarjam: Vagovi NOVEJŠI. Na tem forumu velik folka fura stara "j***a" kot je golf2, ki je sicer seljački avto, ampak zadnji kvalitetni volkswagnov oz. kasneje vagov. Razlog je mogoče ta, da nihče ne govori čeznje. Jaz bi lahko dva dni tolku čeznje, saj večjega traktorja na svetu ni. Kar se tiče toyote: hvala za komentar, corollo sem hotel kupiti, saj je bila toyota svoje čase sinonim za kvaliteto in se bom ob ogledu kake toyote pozanimal v te podrobnosti. Če so plastiko žagal, avto reklamirajte, saj vse plastične delčke stiskajo v kalupu in ne žagajo. Če pa že pa je to tovarniška napaka potrebna reklamiranja. To slišim prvič, da bi plastične dele v vozilu žagal. Ne govorim pa na osnovi govoric, saj sem avta že peljal in moram reči, da vem kaj je tisto, kar ljudi interesira pri alfi. Za nove modele pa je še prekmalu, da bi lahko karkoli govoril o svetlobnih letih. Tole z verigo ne vem, no... bomo vidl. Ne moreš reči da je jermen problem, saj so vsi ostali motorji gnani z jermeni, oziroma večina. Kar se tiče jtd motorjev so zakon, vsaj za fiatovga sem prepričan. Pa za motorje ne moreš reč da se sigurno najde kaj napakic. Motor lahko ima napako ali pa je nima-brezpogojno. Obraba pa ni napaka. Ne morem reči, da je alfa zanič še vedno sem mnenja, da majo ideje genialne, lahko bi naredili nekaj le še na realizaciji, kar pa je prekmalu, da bi trdili za najnovejše modele, da jim je uspelo in upajmo da se ne bodo nikdar spustili na nivo vag-a ali gm-a.

Kljukec, kar se tiče kvalitete MB. povej mi ime tvojega kolega, saj ga verjetno poznam- delam v bližini in se z večino poznamo, pa da mi pokaže na eni testni vožnji, kje to škriplje- pri mercedesu. Vem zato, ker sem se peljal večkrat s sošolcevim mlom pa ne nabija muzke najbl na glas, da nebi česa preveč slišal in vseeno nisem slišal nobenega škripanja. Če pa je bil avto razbit pa to ni več mb jev problem.

Določena znamka danes ne pove več veliko o kvaliteti te znamke, ampak o okvaliteti dela koncerna, pod katerega spada. Tisto pri hondi pa upam, da je kaka tovarniška napaka, saj iz lastnih izkušenj vem in ne klobasam, kakšne kvalitete je hondina armatura, resda vizualno ni bogvekaj in mislim da je take vrste spodrsljaj za hondo nepopravljiv.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr feb 22, 2006 12:36 pm

Slabo je pripeta gor ta plastika in ma marsikater civic te generacije pred FL strlezo pizdarijo. Mors vedt, da honda ni bila nikol znana bo najbolsi plastiki, ni bila pa nikol slaba. Tuki ne govorim o Legend, Accord, ampak za nizje razrede. Fora je v tem, da so napake in ce so tovarniske ali ni potem to isto, ce najds pri Alfi. Se strinjam, da je vec malomarnosti, so pa drugje bolse kot ostali in se zgliha. Mislim, da je tako povsod. Za 159, Brera itd. pa raje dajmo cas in zvemo kako in kaj, jaz osebno ne bom trdil ze zdaj, da so tank, so pa bolj, kako bo pa z motorji, verigami, plastiko pa bo cas povedu.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr feb 22, 2006 12:48 pm

Tudi "nižji" razred pri hondi je postal špica. Poglejte si zadnjo generacijo civica. Ne samo tekstruo plastike in gume, ampak celoten fit&finish pa občutek ko šlataš in premikaš gumbe. Nenazadnje so izjavili da je definitivno konec "poceni" hond - v vizir so vzeli AUDI v razredih kjer jim konkurira.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Sr feb 22, 2006 12:53 pm

INFINITI je napisal/-a:Tudi "nižji" razred pri hondi je postal špica. Poglejte si zadnjo generacijo civica. Ne samo tekstruo plastike in gume, ampak celoten fit&finish pa občutek ko šlataš in premikaš gumbe. Nenazadnje so izjavili da je definitivno konec "poceni" hond - v vizir so vzeli AUDI v razredih kjer jim konkurira.

AUDI=VAG=PROBLEM

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Sr feb 22, 2006 12:56 pm

jaz osebno vozim tud MB A in ti lahko zagotovim, da škripa odzadaj in poka, sicer pa je tak znano da pri Ajih grejo fuč zadnje roke... za MLa pa nevem

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr feb 22, 2006 1:02 pm

gorgo je napisal/-a:jaz osebno vozim tud MB A in ti lahko zagotovim, da škripa odzadaj in poka, sicer pa je tak znano da pri Ajih grejo fuč zadnje roke... za MLa pa nevem

To se pri Aju dogaja, ker so po tistemu znamenitemu prevračanju na streho, menjali kinematiko podvozja, tršali in nižali - specifikacije materialov so pa ostale isto in so tako izven tolerance - zato pokajo zadeve spodaj - naš sodelavec ima svojo Ajko vsake toliko na servisu da mu to štimajo - pa še kar ne morejo. :?
Drugače mi je A bil dober avto - na enemu prvih v sloveniji sem privozil vozniški izpit; bil je 170 CDI. BIl sem presenečen kako stabilen je bil na avtocesti pri visoki hitrosti (inštruktor je dovolil "razdevičenje motorja" heheh) glede na svojo kratko medosno razdaljo.

Rekel, bi da je ta avto bil eksperiment in učni pripomoček za MB v tej klasi - šele sedanji A je meca, ki si zasluži zvezdo na nosu, predvsem po notranjosti.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr feb 22, 2006 2:23 pm

INFINITI je napisal/-a:Tudi "nižji" razred pri hondi je postal špica. Poglejte si zadnjo generacijo civica. Ne samo tekstruo plastike in gume, ampak celoten fit&finish pa občutek ko šlataš in premikaš gumbe. Nenazadnje so izjavili da je definitivno konec "poceni" hond - v vizir so vzeli AUDI v razredih kjer jim konkurira.

Zadnje nimam in je se nisem vozil tako da ne vem. :) Sicr pa 7g ni tako stara, tko da to ni pohvalno. Se pa spregleda in pozabi takoj in samo v tem je poanta zadnjih par strani. :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr feb 22, 2006 2:32 pm

INFINITI je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:jaz osebno vozim tud MB A in ti lahko zagotovim, da škripa odzadaj in poka, sicer pa je tak znano da pri Ajih grejo fuč zadnje roke... za MLa pa nevem

To se pri Aju dogaja, ker so po tistemu znamenitemu prevračanju na streho, menjali kinematiko podvozja, tršali in nižali - specifikacije materialov so pa ostale isto in so tako izven tolerance - zato pokajo zadeve spodaj - naš sodelavec ima svojo Ajko vsake toliko na servisu da mu to štimajo - pa še kar ne morejo. :?
Drugače mi je A bil dober avto - na enemu prvih v sloveniji sem privozil vozniški izpit; bil je 170 CDI. BIl sem presenečen kako stabilen je bil na avtocesti pri visoki hitrosti (inštruktor je dovolil "razdevičenje motorja" heheh) glede na svojo kratko medosno razdaljo.

Rekel, bi da je ta avto bil eksperiment in učni pripomoček za MB v tej klasi - šele sedanji A je meca, ki si zasluži zvezdo na nosu, predvsem po notranjosti.

jst govorim za tanov model
ksr se tiče pa ml-a (nov model)- men je blo rečen da majo iste probleme- to pa ni rečen da VSI avtomobili- poka ena gumica pr amortizerju pa ne vejo zakaj

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr feb 22, 2006 2:34 pm

Ghostrider kar se tiče tistega žaganja nisem rekel da so žagali ampak na robovih so bili taki ostanki od česa so pa ne vem, sam nisem vedu kako naj razložim kaj mislim, toyota ki je kao ful kvalitetna in ne crkuje od punce brat jo je po 4 mesecih prodal ker je dvakrat obstal z njo (vzrok nafta) ampak ker mu tega niso mogli urediti jo je pač prodal ker ne misli vsake toliko časa obstat na cesti, tako da tud toyote niso nepokvarljive.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Če feb 23, 2006 12:52 pm

kris je napisal/-a:Ghostrider kar se tiče tistega žaganja nisem rekel da so žagali ampak na robovih so bili taki ostanki od česa so pa ne vem, sam nisem vedu kako naj razložim kaj mislim, toyota ki je kao ful kvalitetna in ne crkuje od punce brat jo je po 4 mesecih prodal ker je dvakrat obstal z njo (vzrok nafta) ampak ker mu tega niso mogli urediti jo je pač prodal ker ne misli vsake toliko časa obstat na cesti, tako da tud toyote niso nepokvarljive.

Če je bil vzrok nafta, ni poj avto kriv. :bonk :har
Našmu fotru je tud kaka dva mesca nazaj vectra crkvala pa je blo zarad nafte k na pumpah p...olovi idioti ne pucajo rezervoarjev in se notr s cajtom kondenzira full vode. Spucaš kestl, se zbuniš za bolš bencin in za povračilo keša zarad nevšečnosti - to je to

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Če feb 23, 2006 4:37 pm

Se ne bi ravno strinjal s tabo da ni avto kriv, zakaj pa potem pri moji alfi vse vredu pa skoz na petrolu tankam ali pa recimo punca ima clio-ta dci-ja tudi vse ok ali pa bmw 5 tudi tankan na petrolu vse vredu, potem ford transit (kombi) vse tankano na petrolu in nobenih problemov, zakaj pa ravno toyota, ali pa naša kia, ali pa od kolega honda accord, vsi avti ki ne prihajajo iz evrope neki zajebavajo, naprimer ko se je brat od punce zanimal za tanovo toyoto avensis so mu rekli da so še večji problemi kot pa z njegovo corollo,(ker je kao še večji tlak vbrizgavanja itd.) da ne omenim da je na hrvaškem sploh ne prodajajo ker nimajo tako kvalitetne nafte. Ne rečem da bi enkrat obstal in bi potem zadevo popravili in bi bilo ok tako pa samo čakaš kdaj se bo spet naredilo se ti zdi to ok, da vedno ko se pelješ študiraš upam da ne bom spet obstal, zato jo je pa tudi prodal. In to se dogaja ravno pri japoncih (ne rečem da pri drugih ne ampak jaz pač poznam ravno te primere in so sami ne evropejski avti ki zajebavajo drugi pa ne) mogoče je to ravno zaradi tega ker so tako precizno narejeni in jim že malo slabša nafta škoduje.
Slika
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Če feb 23, 2006 5:26 pm

Glede zadnje izjave - problemi z dizel agregati samo pri Japoncih

Se zavedaš, da ima večina Japonskih znamk, ki ponujajo dizel agregate v svojih modelih po izvoru "Made in EU" - MAZDA = FORD oz PSA, TOYOTA = PSA, NISSAN = RENAULT ....
Na kratko komu potem pripisati krivdo - Japoncem, ki agregat v bistvu le vgradijo, ali EU, ki ga konstruira ?

LP

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Napisal/-a ghostrider Pe feb 24, 2006 1:14 am

Mojster Miha je napisal/-a:Glede zadnje izjave - problemi z dizel agregati samo pri Japoncih

Se zavedaš, da ima večina Japonskih znamk, ki ponujajo dizel agregate v svojih modelih po izvoru "Made in EU" - MAZDA = FORD oz PSA, TOYOTA = PSA, NISSAN = RENAULT ....
Na kratko komu potem pripisati krivdo - Japoncem, ki agregat v bistvu le vgradijo, ali EU, ki ga konstruira ?

LP

:clapclap
Eni pač štekajo da tista znamka na havbi pove bore malo pri kapitaliziranih znamkah. Toyote yaris vem, da sestavljajo v franciji. Mogoče ste pa le na šit od avta naletel. Pa ni nujno, da bojo pol kr vsi avti od a do ž crkval, k so tankal tm. Loh da je pač lih on naletu na vodo. :?: :?: :idea:

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Pe feb 24, 2006 8:26 am

TOMA je napisal/-a:Se opravičujem če sem komu stopil na žulj. izrazil sem le svoje mnenje. To pa mislim, da je še dovoljeno na tem forumu. Res je, da še nisem bil lastnik Alfe. Zbodla me je le primerjava kvalitete med MB in Alfo. Zanima pa me čeje kdo na tem forumu kupil Alfo zaradi kvalitetne izdelave in kvalitetnih materialov ? Dvomim ! Ravno ta dva pogoja sta zame najbolj pomembna, zato tudi kupujem avtomobile, kjer je možnost tveganja najmanjša. To pa na žalost ni Alfa. Pa brez zamere.

Kaj pa tvegaš pri nekvalitetni izdelavi in nekvalitetnih materialih, tveganje je pri zanesljivosti avtomobila. To nikakor ni isto.

Izdelavo in materiale vidiš že pri nakupu, zanesljivosti pa ni možno oceniti.
:roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov