18500 €? To je natančno toliko, kot sem jaz dal za novega golfa V, 1.9 TDI 105 KM s 6 prestavami. Oprema:k0ndi je napisal/-a:Heh, pozabil na ključno informacijo. Okoli 18500€.
sonic je napisal/-a:Glede na tekst mislim da je kar dobro stestiral zadevo, ni treba zdaj človeka zajebavat.cliopower je napisal/-a:Sej nism mislu nč narobe pač si napisu svoje mnenje ki si ga dobil ko si vozil avto recimo cca 20km vendar se to tvoje mnenje lahko spremeni če bi imel vozilo dalj časa in bil z njim tudi zadovoljenTko da vsak avto je treba res stestirat da se lahko dajejo različne informacije o tem vozilu.
16 jurjevje pa kar veliko za ta denar - ja, za 17 jurjev dobiš golfa V z 90 KM TDI mašino in dosti opreme. Vidim da so eni malo razočarani, če kdo po pravici in iz lastnih izkušenj pove, da korejci niso ravno vrhunec kvalitete - ampak tako pač je...
Čestitam!marjanko je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Glede na tekst mislim da je kar dobro stestiral zadevo, ni treba zdaj človeka zajebavat.
16 jurjevje pa kar veliko za ta denar - ja, za 17 jurjev dobiš golfa V z 90 KM TDI mašino in dosti opreme. Vidim da so eni malo razočarani, če kdo po pravici in iz lastnih izkušenj pove, da korejci niso ravno vrhunec kvalitete - ampak tako pač je...
Golf za 17 jurjev od danes že že doma v garaži!Zaenkrat kar zadovoljen! Si pa ti "krivec" za ta podvig
LP
marjanko je napisal/-a:Golf za 17 jurjev od danes že že doma v garaži!Zaenkrat kar zadovoljen! Si pa ti "krivec" za ta podvig
LP
marjanko je napisal/-a:Ja... zdaj sem še malo zmeden a z prijetnimi vtisi. Vse se je zgodilo v parih dneh. Prej je bil v igri ceed, alternativa pa 207 ali i30 in še to naslednje leto. Zdaj mi ni žal, čeprav bo en čas treba jesti samo krompir in solatoSkratka "zadovoljen" in lahko nakup priporočam tudi drugim, čeprav tudi ceed ni slab, vsaj mislim da ne. LP
MacTron je napisal/-a:@hondas: off:
tu ti vse pise katere modele zajema trendline, confortline in sport in ni nateg
ne vem po cem to kar sodis... oz si to bleknil
http://www.volkswagen.si/novice/novice/ ... 2_500_eur/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov