apolo je napisal/-a: Peugeot 308 nima nekih revolucionarnih lepih potez, tako da bo verjetno Golf
Doc_ je napisal/-a:apolo je napisal/-a: Peugeot 308 nima nekih revolucionarnih lepih potez, tako da bo verjetno Golf
ja golf pa ima lepe poteze
slobender je napisal/-a:Bliža se novo leto in s tem bodo nekatera nova vozila letnik 2007 zdrsnila v naslednje leto brez lastnika. Vem, da majo saloni potem popuste za prejšnje letnike. Zanima me, koliko je realno pričakovati ?
Odločitev za avto je takisto padla že v trenutku, ko sem ga prvič videl. Avto bo Fiat Bravo 1.4 T-Jet (po možnosti sport paket).
lublancan je napisal/-a:slobender je napisal/-a:Bliža se novo leto in s tem bodo nekatera nova vozila letnik 2007 zdrsnila v naslednje leto brez lastnika. Vem, da majo saloni potem popuste za prejšnje letnike. Zanima me, koliko je realno pričakovati ?
Odločitev za avto je takisto padla že v trenutku, ko sem ga prvič videl. Avto bo Fiat Bravo 1.4 T-Jet (po možnosti sport paket).
v prometno se vpiše leto prve registracije in ne leto izdelave - torej se ne sekirajo
bolj se splača kupit avto zdaj! zakaj? vsak prodajalec mora doseči kvoto prodanih vozil, zato ponujajo popuste, jih prodajajo hčerinskim firmam, ki jih prodajo naprej kot rabljene s 5km....
Samo še prodajalca moraš izbrat. Mislm, da boš mel več možnosti za popust pri kakšnem manjšem, ki ne proda toliko vozil kot avto triglav
zraice je napisal/-a:Jaz tudi razmišljam o novem avtu in prav o bravotu 1.4T-Jet (150KM) z sport opremo in z rdečo Maranello barvo. To bo moj baby maseratiin boljše da se mi razni golfi, astre, megani umaknejo s ceste
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov