če boš še tako zadovoljen. Ne da bi te napadal, ampak tudi sam nevem kako vzrdžljivi so ti novi modeli,recimo že izpostavljene Kie.
P.S. Samo za informacijo...menda je novi model golfa slabši kot prej ker naj bi pretiravali pri materialih in bodo sedaj "šparali"...ampak to so spet le govorice kajneda
Evo, tako se kupuje avte - izbereš jih nekaj, ki se ti zdijo zanimivi, potem pa jih konkretno preizkusiš....mitjag je napisal/-a:Pred nakupom Kie ceed sem testiral Ford Focusa, Opel Astro,Mazdo 3, Mazdo 6 karavan,Laguno, Lancerja, Toyoto Corollo, Golf variant in moram rečt da od vseh teh so prišli v ožji izbor Opel Astra, Ford Focus in Kia Ceed.
Vem eni boste rekl da so nekateri avtomobili čisto drug razred ampak pač dal sem si duška z testiranjem.
Odvisno kateri salon VW si obiskal, na Bravničarjevi v Ljubljani se res nekam visoko nosijo (ko jih j3be press). Namig: obiščite uradne prodajalce malo izven LJ, so precej prijaznejši, se bolj posvetijo in tudi pri popustih so ponavadi fleksibilnejši.Pri Golfu me je odvrnila čakalna doba, zelo malo opreme za modele ki so na zalogi, glasen motor, obnašanje prodajalcev( na način kot da sej avto je Golf in to se samo promovira....žal so ti časi minili..
Ni nujno da tako zelo zaupa kvaliteti svojih vozil, lahko (oziroma najverjetneje) je to njihova strategija za osvojitev večjega tržnega deleža.Dr.M3 je napisal/-a:Če nek trejdmark ponuja 7 letno garancijo OČITNO zelo zaupa svojim avtomobilom. Menda ne misliš Warmaster, da bodo pri Kii ponudili tako garancijo in potem menjavali v garanciji pol avtomobila.
sonic je napisal/-a:Evo, tako se kupuje avte - izbereš jih nekaj, ki se ti zdijo zanimivi, potem pa jih konkretno preizkusiš....mitjag je napisal/-a:Pred nakupom Kie ceed sem testiral Ford Focusa, Opel Astro,Mazdo 3, Mazdo 6 karavan,Laguno, Lancerja, Toyoto Corollo, Golf variant in moram rečt da od vseh teh so prišli v ožji izbor Opel Astra, Ford Focus in Kia Ceed.
Vem eni boste rekl da so nekateri avtomobili čisto drug razred ampak pač dal sem si duška z testiranjem.Odvisno kateri salon VW si obiskal, na Bravničarjevi v Ljubljani se res nekam visoko nosijo (ko jih j3be press). Namig: obiščite uradne prodajalce malo izven LJ, so precej prijaznejši, se bolj posvetijo in tudi pri popustih so ponavadi fleksibilnejši.Pri Golfu me je odvrnila čakalna doba, zelo malo opreme za modele ki so na zalogi, glasen motor, obnašanje prodajalcev( na način kot da sej avto je Golf in to se samo promovira....žal so ti časi minili..
Želim ti veliko prijetnih KM z novim avtom, pa ne ga preveč šparat, saj imaš 7 let garancijo
hladni je napisal/-a:brez zamere....verjamem, da je moteče, če je prodajalec neprijazen itd. Amapk če je meni avto kot takšen v redu, mene prodajalec nič ne skrbi. Posledično sem šel pač v celje po avto, torej 75km od mojega doma, pa kaj? Za mene je to glup razlog, da ne kupiš stvari zaradi prodajalca.
cordo je napisal/-a:ban je napisal/-a: Pri VW pa dobiš max. (vsaj po mojih izkušnjah) 5-6% popusta ne ceno v ceniku.
Ta teden smo dobil 11%. Čeprav so na prvo žogo res ponujali 5 ali CELO!!! 6 %.
In imam občutek, da bi šlo še dlje.
Dr.M3 je napisal/-a:hladni je napisal/-a:brez zamere....verjamem, da je moteče, če je prodajalec neprijazen itd. Amapk če je meni avto kot takšen v redu, mene prodajalec nič ne skrbi. Posledično sem šel pač v celje po avto, torej 75km od mojega doma, pa kaj? Za mene je to glup razlog, da ne kupiš stvari zaradi prodajalca.
Glede na to da avto ni štruca kruha, človek pričakuje temu primeren odnos in posvečanje resni stranki (češ, saj gre za Golf, kaj bi ti sploh govoru drhal nakupovalska...)!
Kot primer naj navedem da se je en prijatelj zanimal za enega Passata (in že prej je pri taisti firmi kupil en nov avto), ki je bil dokaj ugoden. Na spletni strani piše, da lahko poprosite prodajalca (z objavljenim email naslovom kar prek tega - poglej avto net ...). Z par informacij ... O odgovoru ne duha ne sluha. Pa ne mi reč prosim, da se razni froci zanimajo in utrujajo preko mailov za nove avte, da bi bilo to opravičilo. Pa tudi pisni nivo komuniciranja je na taki ravni, da se vidi da gre za resno osebo. Tudi mail je bil dostavljen.![]()
Potem je šel v BMW prodajalno in prodajalec mu je pred sestankom prinesel sveže kuhano kavo.Pa še popust je dobil, kljub avtu po naročilu.
Nekatere pač ignorantski odnos moti. Tudi mene. Saj ne kupujemo štruco kruha.![]()
Tko da to, da si recimo iz Ljubljane in bi moral zaradi slabega odnosa kupovati v Mariboru je bolj nategnjeno kot poceni vlačuga med zelo delovnim vikendom...
ps: in tudi odgovarjanje na maile je pokazatelj določene resnosti. Glede na to, da sem vodil tudi neke s kadrom povezane zadeve, nekako vem, kako gre to pri različnih osebkih in s samo resnostjo. Človek ti pošlje elektronsko pošto z informativno prijavo za delo in pa seveda z možnostjo razgovora. Napišeš določene informacije in poprosiš za potrditev termina. Potem nekateri talenti odpišejo čez 2-3 tedne.Zelo resno. In ne le to, celo potem, ko jasno odgovora več ne dobijo, težijo preko mailov, da kako smo nesramni in kakšen HRM imamo... bog pomagej. Tko da recimo tak prodajalec avtomobilov, kateri celo javno objavi email in dopiše, da "poprosite za informativni izračun prodajalca, informacije ...." pri meni ne bi dolgo visel (na plačilni listi).
ban je napisal/-a:Kakšen avto in za kolk dnarja ste pa kupoval, če ni skrivnost? Pa katera avtohiša je tako radodarna
sašo5 je napisal/-a:citroDS je napisal/-a:rabljenega c5, ki je
....o citroenu ne gre zgubljat besed....evo naključno sem potegnil ven:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2003386 - evo, že face-lift.....
verjetno veste kolk je stal nov........
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2075263
evo "potegnil" sem 2.0 ven, da bo identična mašina........
myster je napisal/-a:... Ko se bo kaj podobnega nardilo pr VW bo tut začel malo spuščati ceno. Zdj ma ugled in dokler se bo držal te tradicije da bo uspešn in izdeloval zanesljive avte, bo še vedno držal ceno...
sio2 je napisal/-a:Upam, da bo konkurenca (predvsem nova z daljnega vzhoda) naredila svoje in bodo 'presrane' evropske tovarne in trgovci malo cvilili zaradi slabih prodajnih rezultatov.
sašo5 je napisal/-a:
..ta je že na sliki čudn, pa še comforline ni - nima meglenk, navadna klima, ni med sedežema opore zan roko, predala ipd...
P.S. mene nekaj druzga zanima: a se je avtor teme(pavlea) po več kot mesecu "mlatenja prazne slame" odločil in kupil kakšen avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov