mico9586 je napisal/-a:upam,da nisem s tem vprašanjem te kaj užalil a_sist, ker sem kr tak not skočo. Se v naprej opravičujem.
mico9586 je napisal/-a:Pozdravljeni
jaz bi se tudi pridružil tej temi.Odločil sem se kupiti Mazdo 6 in pri enem prodajalcu takšnega vozila sem se dogovoril za ogled vozila. Pri ogledu mi pove, da je vozilo uvoženo iz Belgije in nima nobenih papirov za vožnjo v Sloveniji. Avto prodaja za 8000€,da mi pa zrihta vse papire pa zahteva še dodatnih cirka 500€. Avto je sicer odlično ohranjen ima 106000km, 1. lastnik, potrjeno serv. knjižico in prvič registriran 12/2003.
Skrbi in zanima me pa, če ni avto ukraden, ga lahko on registrira, opravi tehnični pregled in vse kar sodi zraven legalno, četudi je vozilo ukradeno?
Za vaše komentarje se vam zahvaljujem.
LP
mico9586 je napisal/-a:Hvala za komentar. Drugače me pa zanimajo limuzine s ptimi vrati in ne karavani tako kot tebe. Zelo sem izbirčen pri nakupu, celo malo preveč. Želim namreč avto z avt. klimo in s čim več opreme. Poleg tega me pa še mika siva barva vozila. Seveda pa zraven nastopi še cena. To vozilo sem si ogledal
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2523155&show=1
je pa iz Belgije, drugče je pa v nulo porihtan. Hvala za vse vaše komentarje in trud.
mico9586 je napisal/-a:Kolko si dal ti za njega Andriy, če ni skrivnost? Zlata barva mi ni preveč všeč,presvetla mi je, vem, da kompliciram, samo za tak denar hočem met meni všečen avto.
Sem opzail napis na vratih, mogoče, da ga je sam prestavil, da bi bil ekstra ali pa so tako označeni euro 4 dizel motorji, kar mi je povedal prodajalec tega vozila in, da so baje vrhunec dizel motorjev tega časa. Nevem,če ga še nebom enkrat šel pogledat in si zapisal VIN oz. številko karoserije, motorja in malo preveril preko interneta. Kje so točno te številkezapisane na mazdi, će kdo ve? Verjetno bom tak po reakciji lastnika videl kolko je ura.
Samo svoj avto še moram najprej prodat.
LP vsem in hvala za komentarje
mico9586 je napisal/-a:kakšna je razlika med motorjem z 89kw in 100kw? ali spadata oba v isti zavarovalni rang? kateri je bolj požrešen? ipd. govorim za mazdo
LP vsem
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov