Energetik81 je napisal/-a:@lumpii ne bluzi in ne izzivaj krega. Poskušamo svetovati Elleni in ne razpravljamo zdaj o znamkah.
ellena je napisal/-a:nebivedu a da je tko dober da daihtasu, pa da je toyotin motor? Kok pa stanejo pa letnik? Kako še 2000 za servise in podobno ko kupim avto,pol nimam dost dnara.. Tale toyota se prodaja 100m stran od mene, kak prodajalec avt je to ne vem, vem samo da pr njemu dolgo avti stojijo,ker grem mimo,ko se sprehajava z otrokom. Kaka cena se vam zdi, pa še pomebneje koliko pije tak karavan?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2539417&show=
nebivedu je napisal/-a:ellena je napisal/-a:nebivedu a da je tko dober da daihtasu, pa da je toyotin motor? Kok pa stanejo pa letnik? Kako še 2000 za servise in podobno ko kupim avto,pol nimam dost dnara.. Tale toyota se prodaja 100m stran od mene, kak prodajalec avt je to ne vem, vem samo da pr njemu dolgo avti stojijo,ker grem mimo,ko se sprehajava z otrokom. Kaka cena se vam zdi, pa še pomebneje koliko pije tak karavan?
1999 letnik je okoli 3400 do 4000 evrov, 2000 letniki so okoli 4200 do 4500 evrov in 2001 letniki so okoli 5000 evrov.
1999 letnik ki se prodaja za 4000 na avtonetu pri eni celjski firmi, lahko kupiš na začetni polog 1200 evrov in 12 obrokov po 250 evrov (sem ga hotel sam kupit, pa sem si premislil, ker mi stari daihatsu še vedno dobro služi).
Servis na avtu je opravljen (pri ogledu je bil jermen nov) in avto je uredu poštiman ter takoj za na cesto.
ellena je napisal/-a:nebivedu a da je tko dober da daihtasu, pa da je toyotin motor? Kok pa stanejo pa letnik? Kako še 2000 za servise in podobno ko kupim avto,pol nimam dost dnara.. Tale toyota se prodaja 100m stran od mene, kak prodajalec avt je to ne vem, vem samo da pr njemu dolgo avti stojijo,ker grem mimo,ko se sprehajava z otrokom. Kaka cena se vam zdi, pa še pomebneje koliko pije tak karavan?
lumpii je napisal/-a:Pa kwa tolk hvalš tega svojga dajhatsuja?
A nisi ti glih kar motor menju????
Če bi bil to dober avto meni verjemi, da ganebi rabu menjat....
Energetik81 je napisal/-a:Mislim, da si kriterije kar dobro postavila. Na tvojem mestu ne bi kupoval velikih ladij, starih 10 let. Lej z Accentom po 2000 letnik je tko: nima glih 5 zvezdic na NCAP, ampak nevaren pa tudi ni. Neko povprečje bi rekel. Imaš ojačitve v vratih, zmečkljivo cono, 2 airbaga, pa še zadnji del ima dokaj velik v primerjavi z Puntom, Cliom (v primeru trka v rit). Ker lohk maš Cliota s 5* pa se ti bo en v rit zaleti, in ti tistih 5* nič ne pomaga.
.
ellena je napisal/-a:Ja,sem gledala tud polo klasike, če so to ok avti itak da ja,no, sem vprašala enga kolega če bo šel z mano, ko bom kupovala in je reku da ja, pa od ene kolegice fanta prjatu servisira avte po ugodni ceni, deli so cenejši,če sem prav razumela in bom lah pr njemu avteka servisirala,jeee!! Ok,zakaj ta džip ni u redu,ker je pod 5000? Kako nej jes to vem, mogoče je pa čist ok džipek, najbol da gre za vsak avto kdo z mano,sam kdo pa ma tok cajta..
ellena je napisal/-a:... Ok,zakaj ta džip ni u redu,ker je pod 5000? Kako nej jes to vem, mogoče je pa čist ok džipek, najbol da gre za vsak avto kdo z mano,sam kdo pa ma tok cajta..
ellena je napisal/-a:Ok,zakaj ta džip ni u redu,ker je pod 5000? Kako nej jes to vem, mogoče je pa čist ok džipek, najbol da gre za vsak avto kdo z mano,sam kdo pa ma tok cajta..
pepe10 je napisal/-a:
Terenska vozial so pod 5000 evrov bolj boga no en me narobe zastopit, saj dobiš l.95 za 3-4000 evrov, ampak 14 let staro. Poznam eno Ferozo za 3000 evrov ah pozabi an terenska vozila.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 7 gostov