ban je napisal/-a:Brett, čestitam. Si ga končno dobil, nekam dolgo si ga čakal :P Moj foter je tud izjemno zadovoljen, res je dober izdelek. Aja, tisto kar si pisal o V, sej si sem hecu ne(jst vozim V
)
sonic je napisal/-a:Brett, čestitam k nakupu novega avta.
Malo se pa skuliraj glede šimfanja V-tke.....
Vi seveda ni enaka, ji je pa vizualno od daleč zelo zelo podobna. Verjamem, da so 'pod kožo' izboljšave še precej večje....Brett pa mk V ni imel, zato tako razmišljanje; je pa mk VI samo nepoznavalcem enaka oz. ne vidijo napredka_pa le ta je in to ogromen....
brett je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme (razen če bo želja uporabnikov po predstavitvi vozila), naj obelodanim, da sem v petek, 05.06., postal (KONČNO) ponosni lastnik novega golfa VI. generacije.
Testno sem si ga odšel ogledat v Ajdovščino (kjer je bil kupljen oz. naročen) že sredi maja meseca in že takrat mi je bil res hud v izbrani barvni kombinaciji znotraj in zunaj ...
LP
slku8a je napisal/-a:Jaz sem tega Golfa hodil gledat skoraj vsak mesec, da bi preskočila iskrica, pa ni šlo. Po vseh tabelah in grafih, ki sem jih naredil, je bil zmagovalec, ampak ko sem ga gledal tam v salonu, ni bilo med nama nobenih čustev.
Na koncu sem vzel in (pre)plačal A3
hladni je napisal/-a:eh pa četudi bi bla opcija, kdo pa bi ga naročil? Nihče.
Polo78 je napisal/-a:Tisti, ki imate ali ste vozili Golfa 1.4 TSI (122 km), dajte malo povedat kakšna je kaj realna poraba za ta motor? Namreč po testih prihajajo do zelo različnih rezultatov...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov