Oprostitev plačila DMV za družine s 3 ali več otroki
Oprostitev velja za eno motorno vozilo s 5 ali več sedeži, ki ga največ enkrat v treh letih kupi eden od roditeljev v družini, ki ima tri ali več otrok, ki še niso dopolnili 18 let. Oprostitev se uveljavlja na podlagi dokazila o skupnem gospodinjstvu
supr je napisal/-a:Oprostitev plačila DMV za družine s 3 ali več otroki
Oprostitev velja za eno motorno vozilo s 5 ali več sedeži, ki ga največ enkrat v treh letih kupi eden od roditeljev v družini, ki ima tri ali več otrok, ki še niso dopolnili 18 let. Oprostitev se uveljavlja na podlagi dokazila o skupnem gospodinjstvu
Če sem član družine, ki ima 3 otroke, ki so stari pod 18 let, lahko pripeljem recimo BMW 5 brez plačila DMV?
lukp je napisal/-a:supr je napisal/-a:Oprostitev plačila DMV za družine s 3 ali več otroki
Če sem član družine, ki ima 3 otroke, ki so stari pod 18 let, lahko pripeljem recimo BMW 5 brez plačila DMV?
Velja samo za starše, ne pa člane.
ALIEn3001 je napisal/-a:lukp je napisal/-a:supr je napisal/-a:Oprostitev plačila DMV za družine s 3 ali več otroki
Velja samo za starše, ne pa člane.
Torej če poznam koga takšnega, mi lahko uvozi avto s 3.2 V6 motorjem brez plačila DMV? Mater, malo težje, kot dobiti napotnico, ampak vseeno
pocesnkII je napisal/-a:lahko to naredis samo potem bos mel doma cenilca; sem ravno dal cez to zadevo k sem mel vrednost avta cca 7k dejanska pa je bila 22k€ samo v mojem primeru je bil avto ''razbit''. uglavnem pa vsak avto ravno zaradi tega preverijo po euro taksi in ce je odstopanje veliko, potem te obiišče cenilec. (pustmo to da je mene gnjavu da kolk me je prevoz prsu, skupaj z malico in cestninami in prenočišči-tega od mene zav ni zvedu in je napisu povšalno ceno cca 250€- se zmerom manj od dejanske.) pa sliku in cene delov oz racune je hotu met (sem pac veliko delov kupu na odpadu.brez racunov. uglavnem cela jeba.
pri meni je blo plus edino to da je ta cenil prsu sele po 3 mesecih in sem pac jaz zgovarju da se je v tem casu avto ze popravu.kaj sej ni nihce reku ko sem ga na dmw prjavu da ga nesmem popravljat.
Po forumu brska: blasfemik in 6 gostov