Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr dec 09, 2009 11:23 am

2simpl je napisal/-a:Evo sedaj je odločitev padla, kupili bomo Kijo ceed SW 1.6 paket opreme EX :D

Pametna in izjemno racionalna odločitev. Odličen paket opreme ter dovolj prepričljiv motor.
Ponudbe pridobita od različnih trgovcev (v Lj. so najmanj fleksibilni, sam sem na koncu pristal v Celju), velikokrat je možno pridobiti gratis kakšen dodaten kos opreme (zimske pnevmatike na jeklenih platiščih, tempomat, park senzorji, ipd.)

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr dec 09, 2009 11:57 am

2simpl je napisal/-a:Pa še nekaj....kakror sem sedajle ugotoviu ima insignia "neuporaben" prtljažnik, saj očetu prtljažnik pomeni največ. Pri insigniji se pa prtljažnik ne odpira s šipo vred, kakro si moj oče želi.

Tako da je vectra, kljub "zastareli" obliki bolj uporabna očetu in ga insignija sploh ne zanima.

2simpl je napisal/-a:Oče bi imel vseeno raje limuzino, sploh pa je že vectra draga za očetov proračun, in bi bilo 20.000€ že res preveč

:lol:
Zdaj se more pa tvoj oče zares odločiti, kaj dejansko želi. Limuzina in prtljažnik, ki se odpira z zadnjo šipo vred sta 2 pojma, ki ne gresta skupaj (razen parih izjem, kot je npr. Škoda Superb ipd.). So pa avtomobili, s t.i. liftback obliko, ki na prvi moment zgledajo kot limuzine (pa to niso), pri katerih se ravno tako zadnja šipa odpira z prtljažnimi vrati vred (npr. 5-vratna Insignia, 5-vratna Vectra, Škoda Octavia, Mazda 6 sport itd. itd.).

Torej treba si je najprej razjasnit pojme, kaj sploh želi imeti in potem naj se odloči za najboljše. ;)
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr dec 09, 2009 12:01 pm

2simpl je napisal/-a:Evo sedaj je odločitev padla, kupili bomo Kijo ceed SW 1.6 paket opreme EX :D
In sicer nakup bo v mesecu januarju, do takrat pa imam čas da temeljito preiščem trg kje je najugodnejša ponudba :D

Hvala vam za vse predloge in nasvete, pa tudi ker ste morali prenašati moje "včasih" butaste komentarje in predloge :lol:

Aha ok, ste se potem le odločili. Pametna (racionalna) odločitev! Dejansko je dobro preiskati trg in si izboriti najugodnejšo ponudbo bodisi v obliki cene bodisi v obliki "gratis" dodatne opreme. ;)
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr dec 09, 2009 1:19 pm

Polo78 je napisal/-a:
In sicer nakup bo v mesecu januarju, do takrat pa imam čas da temeljito preiščem trg kje je najugodnejša ponudba :D

Hvala vam za vse predloge in nasvete, pa tudi ker ste morali prenašati moje "včasih" butaste komentarje in predloge :lol:

Aha ok, ste se potem le odločili. Pametna (racionalna) odločitev! Dejansko je dobro preiskati trg in si izboriti najugodnejšo ponudbo bodisi v obliki cene bodisi v obliki "gratis" dodatne opreme. ;)

Še dobro,da sem to temo preskočil bi ga že nekam poslal :D Verjetno sploh nima keša pa neki glumi tle gor ( upam, da se motim ) :evil: Vozilo kupiš takoj, ko ga rabiš in imaš dovolj denarja ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov