Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Če dec 17, 2009 3:10 pm

Števec je bil baje kar en tam in so mi ga menjali, brez vednosti....

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /miha\ Če dec 17, 2009 3:23 pm

predno so ti ga zamenjali si imel pa preko 200.000km?
Sam ne se kregat :P

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če dec 17, 2009 4:13 pm

\OnlyME/ je napisal/-a:Števec je bil baje kar en tam in so mi ga menjali, brez vednosti....

ja, seveda.. :lol:
Uradni serviser je kar tako imel en števec nekje in ti ga je kar tako zamenjal in to celo brez tvoje vednosti !

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ Če dec 17, 2009 5:08 pm

vsaka vam čast kakšne eni tu gor kvasite glede golfa.nekateri se bojijo da ga ne bom mogel prodat brez skbi sem dobil že ponudbo glede km je meni vseeno ker noben rabljen nima realnih če pa bo treba v avto vložit 2000 ali več pa tud ni problem samo sem mislil da so slovenci pošteni pa vidim da....................pa tak je vseeno boli me k...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če dec 17, 2009 5:12 pm

3000 evrov si komaj napraskal,zdj pa nebo problem še 2000 noter vložet????zakaj pa pol nisi že v osnovi kupil kaj bolj pametnega za 5000?

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Če dec 17, 2009 5:14 pm

damjan je napisal/-a:3000 evrov si komaj napraskal,zdj pa nebo problem še 2000 noter vložet????zakaj pa pol nisi že v osnovi kupil kaj bolj pametnega za 5000?

ker to ni slovensko... slovensko je kupiti poceni avto in v priemru da dela in se nič ne vlaga druge pljuvati kok so trapasti da so kupili drag avto. Ko se pa izkaže obratno je seveda kriv prodajalec, kateri je imel očitno poln falus vozila, mu zbil kilometre in ga dal za male pare... simpl..

;)

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ Če dec 17, 2009 5:16 pm

je pa le pešcica pravih ljudi tle gor kateri so pripravljeni pomagati ostali pa samo nalivate in bluzite pa kaj čemo jugoviči bi rekli 100 ljudi 100čudi

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 17, 2009 5:20 pm

@OnlyMe, čakaj zaj malo, ti nisi vedel da so takrat števec menjali, a 100k km je razlike bilo na števcu? Pa da tega ne opaziš? :pop:

:con :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

_Ghostrider_
Novinec

Napisal/-a _Ghostrider_ Če dec 17, 2009 5:25 pm

ja pa kaj vi mislite tudi če bi dal 5000 ali več bi bilo skoraj isto vsak te nategne staro je staro večinoma uvoz v tujini pa so imeli že v osnovi med 400.ooo ali več km pol pa izvoz v srmašno slo tu tak vse kupijo vmes malo zbijejo km samo kakšnih300.ooo pa kaj je to nič

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Če dec 17, 2009 5:27 pm

Nimam namena dolgovezit, tako da bom povedal svoje mnenje na hitro.

To je samo to, ko hoče imeti mulc ki je komaj prilezel do izpita, avto tipa gti in podobna navlaka (150KM+). Vse lepo in prav, ampak ko je pa na vrsti vzdrževanje in bog ne daj kak izreden servis, se pa začnejo servisi in vlivanje motornega olje, ki je bil v akciji kupljen v lidlu. Bravo :!: Parkiran gti ni dosti, da postaneš glavni na vasi in pred vrstnicami. :idea:

Sicer kot sem razbral, si za napako vedel. Torej v čem je zdaj problem, da se ne uredi prepisa? Mogoče veš, da te lahko "bivši" lastnik ovadi za marsikaj in boš nasankal?

PS: ja prodal ga boš res težko, ker mu z vsakim postom v tej temi ceno znižaš za 100€.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 17, 2009 5:41 pm

_Ghostrider_ je napisal/-a:
Roady je napisal/-a:@ghostrider dej mi povej si vedel, da avto težko vžiga al ne ob nakupu?

ne nisem vedev..

Men deluje drugače, al pa ti slabo bereš. Nisi ravno tak vseved se mi zdi.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če dec 17, 2009 5:44 pm

_Ghostrider_ je napisal/-a:ja pa kaj vi mislite tudi če bi dal 5000 ali več bi bilo skoraj isto vsak te nategne staro je staro večinoma uvoz v tujini pa so imeli že v osnovi med 400.ooo ali več km pol pa izvoz v srmašno slo tu tak vse kupijo vmes malo zbijejo km samo kakšnih300.ooo pa kaj je to nič

kaj pa pol še delaš sploh tukaj?pol pa izvoli v kakšno bolj obljubljeno deželo da boš bolj pametne avte kupoval.
če pa potegneš črto si pa ti tisti ki je kupil avto ki je imel v osnovi duplo več kilometrov,nekdo jih je zbil,zdj pa jokcaš tle po forumu....pa kaj je to?nič!

drugič kupi novega GTIja pa boš najbolj zadovoljen

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če dec 17, 2009 5:46 pm

Lumpy_ je napisal/-a:@OnlyMe, čakaj zaj malo, ti nisi vedel da so takrat števec menjali, a 100k km je razlike bilo na števcu? Pa da tega ne opaziš? :pop:

:con :lol:

števec si je izklopo da ne vidi kok mu pije.. 8)

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če dec 17, 2009 6:50 pm

Prosim za št. serviserja kateri menja brezplačno števce oziroma jih ima na zalogi. A se je potrebno naročit?

Pa še nekaj bi vprašal : kaj tisto leto res ni šlo brez morja?

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Če dec 17, 2009 7:22 pm

@simply, na pooblaščenem servisu se je popravljal golf preko vez ;)
In pa ja, brez morja ni šlo, namreč rezervirano je blo že od januarja, pa na morje sem šel zarad otroka!

Sicer pa da zaključim vse skupaj, ker se mi res več ne da,......

1. lastnik golfa, nehaj se pritoževat, kupil si sam, reševali pa smo probleme vsi. Z moje strani pozabi da še iščem kje kako pomoč.

2. čimprej porihtaj zavarovanje ali pa mi pošlji izjavo o lokaciji vozila, ker zavarovanje za golfa je še vedno na mene, trajnik mi še vedno trgajo, bonusa nisem mogel prenest itd.

3. kar se tiče avta in mnenja vseh ostalih. Povedal sem vam vse, če kdo misli da sem koga nasral, jebiga, naj si pač misli svoje, saj ma vsak pravico do lastnega mnenja

4. _Ghostrider_ res nehaj se tožit tukaj po forumu, ker z vsakim postom ki ga napišeš, se spomnim tvojega posta (tukaj na forumu), kjer si napisal da imaš 8.000 eur na razpolago za avto - oprosti ampak nor si, da kupuješ pol avto za 3.000 eur
Dokaz:
Kupovanje avtomobila -> 1.8 Gti vs. 1.9tdi 150ps -> stran 3, pred predzadnji post

5. odgovarjam še samo na privat sporočila, ker tukaj se bluzi tak, da na komcu bo še keri reko da uvažam pokvarjene avte iz italije in jih dilam naprej.......

6. kilometri gor ali dol, mel sem astro, ki je bla iz francije uvožena, konkretno zbiti kilometri (nekje za polovico) pa je avto šel

7. števec in ključavnica - jebiga, če je hin je hin, sem povedal, me ne zanima več in sedaj bom ponovil besede prodajalca, ki je avto prodal meni:˝Od mene si odpeljal izpraven avto, sam si ga vžgal, pubec je bil z mano na testni, avto je delal. Če si ga pokvaril, ga še sam popravi

Glede na to da ne znaš cenit pomoči, ko sem ti iskal še moje veze okol, bom tudi poklical ljudi, ki sem jih prosil za pomoč in jim rekel, da naj ti mimo uradnih stvari ne pomagajo...... boš pač večje stroške mel - nisi več moj problem!

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Če dec 17, 2009 9:19 pm

haha ono z "menjanim" števcem brez vednosti je najboljša :rofl
"sem ravnokar klical na jarca" svašta...

Onemu ko si prodal astro si vse povedal?

Pa še iz katerega vidika je golf 4 NE družinski avto? Razumel bi če bi mel 3 vratnega, ne pa 5. Prtljažni prostor je dovolj velik za 2 vozička + svašta drugih pizdarij, froca maš pa samo 1ga.

Za števec pa sem že mislil da sta ga z urošom sama menjavala :bonk

Za kupca pa samo to, preberi si moj "podpis"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upam da čimprej rešita zadevo ;)

Lp!
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Če dec 17, 2009 9:53 pm

@ezzy, si bil že kdaj na morju z golf4, v njem pa ti, tvoja draga in otrok + za vse tri stvari, vključno z vozekom? Še na prednjem sedežu so ble stvari, kuferan pa sem komaj zaprl, tak da ne se mi pametnega delat......

uroš ni mel pri števcu nič prstov polek. Ti pa lahko povem pri čem je mel,....... šipo sma popravla, ker na voznikovi strani stikalo ni odpiralo, zadnje ploščice sem naročil pri njemu, to pa je tudi vse ;) Aja, lažem, pa napise GTI mi je uroš dol pobral

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 17, 2009 9:56 pm

Pa km sta poštimala, da lepše zgleda cifra za slovence mahnjene na malo kilometrino, kadar kupujejo avte? :twisted: :bow

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Če dec 17, 2009 9:58 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Pa km sta poštimala, da lepše zgleda cifra za slovence mahnjene na malo kilometrino, kadar kupujejo avte? :twisted: :bow

Ja Lumpy, pa od BMW turbino sma not dala, ker VW ni avto...... :roll:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 17, 2009 10:01 pm

:jao: Malo se ti je zdaj zalomilo, ko so hotel nekaj s tem povedat. Pa ne mešaj zdaj drugih znamk še zdaj tu, ker nevem kaj imajo veze z Golfom. Jao...

VW ni avto..... Ti mene premalo poznaš oz. premalo časa, da bi vedel moje mišljenje. Če za mene nebi bil VW avto, ga nebi 5 let fural. Happy? :roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov