@simply, na pooblaščenem servisu se je popravljal golf preko vez
In pa ja, brez morja ni šlo, namreč rezervirano je blo že od januarja, pa na morje sem šel zarad otroka!
Sicer pa da zaključim vse skupaj, ker se mi res več ne da,......
1. lastnik golfa, nehaj se pritoževat, kupil si sam, reševali pa smo probleme vsi. Z moje strani pozabi da še iščem kje kako pomoč.
2. čimprej porihtaj zavarovanje ali pa mi pošlji izjavo o lokaciji vozila, ker zavarovanje za golfa je še vedno na mene, trajnik mi še vedno trgajo, bonusa nisem mogel prenest itd.
3. kar se tiče avta in mnenja vseh ostalih. Povedal sem vam vse, če kdo misli da sem koga nasral, jebiga, naj si pač misli svoje, saj ma vsak pravico do lastnega mnenja
4. _Ghostrider_ res nehaj se tožit tukaj po forumu, ker z vsakim postom ki ga napišeš, se spomnim tvojega posta (tukaj na forumu), kjer si napisal da imaš 8.000 eur na razpolago za avto - oprosti ampak nor si, da kupuješ pol avto za 3.000 eur
Dokaz:
Kupovanje avtomobila -> 1.8 Gti vs. 1.9tdi 150ps -> stran 3, pred predzadnji post
5. odgovarjam še samo na privat sporočila, ker tukaj se bluzi tak, da na komcu bo še keri reko da uvažam pokvarjene avte iz italije in jih dilam naprej.......
6. kilometri gor ali dol, mel sem astro, ki je bla iz francije uvožena, konkretno zbiti kilometri (nekje za polovico) pa je avto šel
7. števec in ključavnica - jebiga, če je hin je hin, sem povedal, me ne zanima več in sedaj bom ponovil besede prodajalca, ki je avto prodal meni:˝Od mene si odpeljal izpraven avto, sam si ga vžgal, pubec je bil z mano na testni, avto je delal.
Če si ga pokvaril, ga še sam popravi!˝
Glede na to da ne znaš cenit pomoči, ko sem ti iskal še moje veze okol, bom tudi poklical ljudi, ki sem jih prosil za pomoč in jim rekel, da naj ti mimo uradnih stvari ne pomagajo...... boš pač večje stroške mel - nisi več moj problem!