dS je napisal/-a:Uporabniku sicer ne pomagamo kaj preveč z zadnjim debatiranjem, vendar neke objektivnosti zaradi manka argumentov nekaterih uporabnikov, s favoriziranjem lastnih prevoznih sredstev, tudi ne najdem.
Vsekakor...Glede na trenutno multidimenzionalno polemiziranje je avtorju teme najbrž že žal, da se je sploh obrnil na tole forumsko občestvo v upanju na relativno enostavne odgovore oz. mnenja na "relativno" (ali pa tudi ne![]()
) jasno in nedvoumno vprašanje
...Kakorkoli je moč v zgornjih postih najti izjemno zanimive informacije, ankdote, nenazadnje pa tudi argumentacije, se najbrž zavedate, da je bilo posredovano de facto zelo malo pravih (oz. takih) informacij, ki bi uporabniku resnično omogočila presek tega avtogordijskega vozla...Sodeč po njegovi tišini, se je morda že odločil med neizbežno dialektiko mnenj...Ki so ponavadi subjektivna če nam paše ali ne...
Da še jaz izpustim svoj balast...Lani sem po neuspešnem iskanju rabljenega vozila - glej ga zlomka, med njimi je bila tudi prejšnja Mazda 3, poleg Toyote in Honde) predvsem zaradi spleta okoliščin kupil rabljenega V 1.9TDI...In kaj naj rečem, sploh ko nikoli nisem gojil patološkega fetišizma do nobene znamke??? Samo to, da mi zaradi afektivnega nakupa ni žal...Avto še zdaleč ni popoln, je pa (kot je že nekdo zgoraj napisal) ergonomsko pisan mojemu telesnemu ustroju...Po drugi strani - zgoraj omenjene znamke sem iskal zaradi pregovorne zanesljivosti - žal se v tistem obdobju ni prodajalo nič pametnega...Ko se bom v prihodnje spet odločal za menjavo, bom na spisek spet dal iste proizvajalce..., s tem da se bom golfu (rabljenemu, seveda) morda bolj posvetil kot zdaj...Sicer je pa doma poleg Nemca že 4 Japonec (trenutno tako notorična TOYOTA), če slučajno kdo misli, da sem pretirano evforičen...Vmes so bili 3 Francozi...
Avtor teme - dilema je resnično prava ampak če bi se osebno odločal za nakup novega vozila v tem rangu, bi vsekakor pogledal tudi Bravota 1.6 MJeta-a...V nasprotnem kupi golfa...Obstaja možnost, da ga boš zaradi "mistificiranosti" lažje prodal naprej...