montezemolo je napisal/-a:zdj men še neki ni čist jasn... cena novega s tako opremo pride 42.700 €
Golf R 2.0 TSI 4MOTION
Pogon spredaj, bencin / 2.0l / 199kW/ 270KM, menjalnik DSG, 4 Vrata,
Matey_ je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:zdj men še neki ni čist jasn... cena novega s tako opremo pride 42.700 €
Golf R 2.0 TSI 4MOTION
Pogon spredaj, bencin / 2.0l / 199kW/ 270KM, menjalnik DSG, 4 Vrata,
Ja kaj j zdej ... na useh štirih al sam na dveh![]()
@Furby ti pa le prosim zalepi kak video tuki gor ... resno
LP
Matej
montezemolo je napisal/-a:hmm, sploh nism gledu... copy paste iz konfiguratorja...
seat je napisal/-a:Ferrari gre pred prodajo na progo,da vidijo kako se obnaša,ker si ne smejo privoščiti,da bi motor razneslo po odhodu iz salona.Bentley ravno tako vsak avto pred prodajo stestirajo na poligonu. In tako naprej...
_furby_ je napisal/-a:evo matey, video samo na tvojo zeljo.
http://www.youtube.com/watch?v=K1ydR-Tyfb8
pac slaba kvaliteta (ene 4 leta nazaj snemano z mobitelom)
_furby_ je napisal/-a:evo matey, video samo na tvojo zeljo.
http://www.youtube.com/watch?v=K1ydR-Tyfb8
pac slaba kvaliteta (ene 4 leta nazaj snemano z mobitelom)
_furby_ je napisal/-a:he he...bi vidu tebe ko bi prisu v luko. vedno vsi govorijo kako je treba pazit in tko, ampak ga ni heroja, da ga ne bi enkrat stisnu... preverjeno in garantirano
lizard je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:he he...bi vidu tebe ko bi prisu v luko. vedno vsi govorijo kako je treba pazit in tko, ampak ga ni heroja, da ga ne bi enkrat stisnu... preverjeno in garantirano
Imate srečo, da nisem jaz šef, ker bi službe zgubljali kot po spisku. Ali bi pa dobili takšne službene pogodbe, da si tega enostavno nebi upali.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:he he...bi vidu tebe ko bi prisu v luko. vedno vsi govorijo kako je treba pazit in tko, ampak ga ni heroja, da ga ne bi enkrat stisnu... preverjeno in garantirano
Imate srečo, da nisem jaz šef, ker bi službe zgubljali kot po spisku. Ali bi pa dobili takšne službene pogodbe, da si tega enostavno nebi upali.
mislim, da bi potem ti sam avte razlagal in nalagal...
207sport je napisal/-a:z mojih iskošen iz revoza... smo tud mi tiste cliote pa twingote teral...posebej po zimi k je bil še tok večji užitek. in si prov čakov če je bil kak clio 1.4 16v al pa twingo RS. pač tisto kar opravljaš si je treba mal popestrit:P pa čeprov ne na najlepši način
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov