Sashs je napisal/-a:2,5 je audi osnova 3.0 pa je porsche konstrikcija ki ima manjso porabo kot 2,5 morda se ti bo zdelo neumno ampak je tako, drugi konjenica... Se sploh ne da primerjat avto ima 1500 kg a se ti sanja kaj delajo 165 konji z to tezo ali pa 50 konjev vec
V sloveniji bos o teh avtih izvedel bore malo... Razn od lastnikov ki ga resnicno premorejo vec bos zvedel na tujih forumih in bos tudi sam ugotovil da je 3.0 bolj hvaljen in sicer v s2 izvedbi...sigurno ne zastonj...
Sashs je napisal/-a: glede na to da so timotorjineunicljivi je dobra alternativa je pa letnik 91 in ne 87 kot gledas ti....
Sashs je napisal/-a:Problem pri porsu 944cabrio je ta da jih je bilo narjenih samo 499 komadov, in jih je v kosih izredno malo.
Sashs je napisal/-a:Porsche 944s2 vrednost... Par jurjev
Izraz zacudenja ljudi katerim naredis risanko... Neprecenljivo
1234bum je napisal/-a:
xalfist:
pri kupovanju porša si prihrani to izkušnjo z mal ga je treba porihtat, ker verjami, da ti ne bo všeč. Sprednja meglenka za s2/t pri nas stane 500€,
xalfist je napisal/-a:Kot sem že mnogo krat tukaj napiso, bom imel ta avto kot drugi avto. Avto za vsak dan imam, in me mislim imet takšnega avta za vsak dan da bom šel v trgovino pa mi bo 10folka ga rzukalo z vrati, da ne govotim o risih na laku in vandalizma. Za vsak dan imam avto, ki mi ga ni škoda, to bom imel za dušo, in mi ni pomembno da bi mel avto 350konjev kot praviš ampak mi je že 2.5 163 dovolj, če pa bi več pa se tut nebom brano. Ker jaz si tega porscha ne kopujem, da se bom z njim ven znorel, za kaj takšnega bi si kupil eno novejšo zverinico pa se skanto nekje hehe pa je toto. To bo za mojo dušo.1234bum je napisal/-a:
xalfist:
pri kupovanju porša si prihrani to izkušnjo z mal ga je treba porihtat, ker verjami, da ti ne bo všeč. Sprednja meglenka za s2/t pri nas stane 500€,
Pa še to, nebi se rad pametnega delal saj sem to temo odprl da bi čim več izvedel o modelo 944, ampak če se tako spoznaš in praviš da pri nas stane meglenka 500€, nevem če imaš sam 944 in kopuješ samo nove in original dele na porsche slovenija, ampak meglenko fog light dobiš na ebay za 30+ dolarjev.
******, I checked USPS today and they tell me it will cost $1,005.50 US dollars to ship the package. UPS is $1500.00 US dollars. I don;t see the value there for you? If you would like to check for yourself, my address to ship from is 4121 Highland Village Texas USA 75077
Let me know how you would like to proceed, I have it boxed up and ready to ship the package
juhica je napisal/-a:povprecna slovenska placa je nekaj cez 960 eur...
marinakorosec je napisal/-a:juhica je napisal/-a:povprecna slovenska placa je nekaj cez 960 eur...
Kuga pa ti ješ da si tak brihten? a sam Knorr juhice iz vrečk? Matr pa tukaj prebereš
pa take da te srat prime. Vsi doktorji ekonomije in vse vejo a doma sedijo za PC-jem.
Porsche 944 lahka kupiš in to na povprečno plačo? Žal rabiš še za letno kasko zavarovanje in vzdrževanje
še dodatnih 8000 eur.Na kmetiji ga boš mel med kravicami brez bencina.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov