FAK a ste eni res loh tok bolani, pa kaj ti veš kaj bo on delu z avtom, a zdj usi k majo več k 150KM postavlajo nove rekorde na 402 metra al kaj??
Saj je rekel, kaj bo delal z avtom: se vozil po mestu z otroki. Vprašanje je pač na mestu: zakaj potrebuješ 150+ konjev za po mestu? Ne po AC, obvoznici ali relacijski vožnji. Za po gneči v mestu. Pa ne mi o nekem magičnem speljevanju in nevem kaj še, ker po tej logiki nekdo s cliem 1.1 ne bi prišel niti iz garaže

Ne vem no, meni osebno se neko divjanje po mestu in prehitevanje v škarje ali v semafor ne zdi ravno najbolj odgovorno dejanje nekega očeta/strica/starejšega brata na poti v šolo z otroki. Očitno sem čuden ... Aja, in pa fauš.
Ti se drž tistih svojih 50 konjev pa se ne oziraj na druge pa ne zganji foušije.
Ni foušije, ker imam sam 4-sedežni 150 konjski avto, pa ni potrebe po mestu v koloni, da jih imam ravno toliko. Ne zganjaj panike, ker ni potrebe. Na nivoju se da ostati tudi če se ne strinjaš z nekom.
Se pa opravičujem avtorju za off, ampak se nism mogu zadržat
Obišči psihologa, zdravljenje lastnih frustracij preko foruma ne bo pomagalo.
Ja WATAFAK pa vas to briga?
Kaj potem sprašuje po javnem forumu za mnenja uporabnikov? WATAFAK ne?
Moj predlog avta bi bil: Scirocco zaradi lastništva VW. Ne priporočam Japoncev zaradi rjavenja karoserije. Če želiš izstopati (predvidevam da ja) potem Abarth 500.