Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Re: Kaj kupiti od bencinca od 150 KM naprej

Napisal/-a alexmazda Ne jan 15, 2012 11:16 am

Mivec je napisal/-a:po tej razlagi..... ste že kaj bližje avta ?

vezuv je napisal/-a:Lp
Po dolgem casu sm se odlocu,da bi si kupil manjsi avto obvezno bencin,ker dizla ze mam.Rabil,bi ga predvsem za po mestu in pa kratke relacije.Najraje bi videl,da ima od 150 KM naprej.Imel sem VR6 in GTI3 in sem bil z njo zelo zadovoljen.Za kaki pameten predlog se ze vnaprej zahvaljujem.Znamka vozila niti ni toliko vazna,vazno je samo,da je trpezen in pa cim manj pokvarljiv.
Lp Andrej

Čemu se rabi avto od 150 KM naprej za po mestu in na kratke relacije? :ue

Uporabniški avatar
Mivec
Novinec

Napisal/-a Mivec Ne jan 15, 2012 6:17 pm

Opel..... avto ?

NEE !

pskoda je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5211795&show=1

mislim da se ni bil predlagan, izpolnjuje skoraj vse kriterije :D

Jaz ga ne bi vzel zato, ker ga prodaja že drugi lastnik pri 35kkm. Lahko, da je kaj narobe z avtom ni pa nujno seveda

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel Po jan 16, 2012 10:33 am

Mivec je napisal/-a:Opel..... avto ?

NEE !

Iz kje si pa zdaj tole pripeljal? To me pa res zanima :)

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po jan 16, 2012 11:11 am

alexmazda je napisal/-a:Čemu se rabi avto od 150 KM naprej za po mestu in na kratke relacije? :ue

Zato, da lahko na kratkih relacij varno prehiti tiste, ki delajo kolono s svojimi divjaškimi 60kmh :roll:

Eni delajo 40.000km+ /leto in jim je predrago vzdrževanje takega avta. Drugi, ki se pa malo vozijo in ne zapravijo toliko za gume in bencin pa si lahko privoščijo malo močnejši avto za nedeljske izlete ;)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po jan 16, 2012 2:43 pm

Majst jebeš nove aute, tole si uzem pa si car: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5550982&show=1 :D :D Pa še ti ostane denarja še za en auto + da je tole oldi pa maš registracije 150€ :twisted:

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Po jan 16, 2012 2:50 pm

SašoP je napisal/-a:Majst jebeš nove aute, tole si uzem pa si car: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5550982&show=1 :D :D Pa še ti ostane denarja še za en auto + da je tole oldi pa maš registracije 150€ :twisted:

Dobr predlog, ti pa lahko lastnik, ki je na tem forumu, pove kaj več.
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Po jan 16, 2012 2:53 pm

Da bi meu denar, bi blo tole že v moji garaži ahh ja sanje sanje :D

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po jan 16, 2012 3:32 pm

SašoP je napisal/-a:Majst jebeš nove aute, tole si uzem pa si car: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5550982&show=1 :D :D Pa še ti ostane denarja še za en auto + da je tole oldi pa maš registracije 150€ :twisted:

Registracija je že 150€, sam jaz se ne bi upal vozit s takim avtom po mestu brez kaskega. =P Kaj pa če ti ga kakšna bakica rukne na parkingu. :jao: :mrgreen:

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Po jan 16, 2012 4:17 pm

Ja sej to ga je itk škoda za usak dan, to je vikend vozilo, čeprou če bi ga meu bi se polet skos vozu z njim, u trgovino pa na bus :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Mivec
Novinec

Napisal/-a Mivec Po jan 16, 2012 7:33 pm

356. celica v moji glavi :P

Si že vido da bi japan car fan, predlagal nemca ob tem pa opla xD

weasel je napisal/-a:
Mivec je napisal/-a:Opel..... avto ?

NEE !

Iz kje si pa zdaj tole pripeljal? To me pa res zanima :)

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda To jan 17, 2012 9:09 am

peroRS je napisal/-a:
alexmazda je napisal/-a:Čemu se rabi avto od 150 KM naprej za po mestu in na kratke relacije? :ue

Zato, da lahko na kratkih relacij varno prehiti tiste, ki delajo kolono s svojimi divjaškimi 60kmh :roll:

Eni delajo 40.000km+ /leto in jim je predrago vzdrževanje takega avta. Drugi, ki se pa malo vozijo in ne zapravijo toliko za gume in bencin pa si lahko privoščijo malo močnejši avto za nedeljske izlete ;)

Ali po domače: da lahko krši zakon? 50 km/h je po mestu, za kaj takšnega pa ne rabiš met 150 konjičev. Nedeljski izlet po mestu? Moj bog ...

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce To jan 17, 2012 10:00 am

V teh časih, ko ima vsak avto skoraj 1200kg +, je 150km zelo dobrodošlih, sploh se spomniš zakaj si vzel tako močan motor pri kakšnem hitrem speljevanju ali prehitevanju.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP To jan 17, 2012 10:12 am

alexmazda je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Ali po domače: da lahko krši zakon? 50 km/h je po mestu, za kaj takšnega pa ne rabiš met 150 konjičev. Nedeljski izlet po mestu? Moj bog ...

FAK a ste eni res loh tok bolani, pa kaj ti veš kaj bo on delu z avtom, a zdj usi k majo več k 150KM postavlajo nove rekorde na 402 metra al kaj?? Ti se drž tistih svojih 50 konjev pa se ne oziraj na druge pa ne zganji foušije. Res k berm izjave od raznoraznih modelov tle, me prou mineva sploh ta forum odpirat. Se pa opravičujem avtorju za off, ampak se nism mogu zadržat

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga To jan 17, 2012 10:14 am

vezuv je napisal/-a:V ponedeljek grem tudi na testno voznjo z fabio in bom tudi sam videl,kako deluje ta avtomatik.

In?
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 17, 2012 10:20 am

Gyga je napisal/-a:
vezuv je napisal/-a:V ponedeljek grem tudi na testno voznjo z fabio in bom tudi sam videl,kako deluje ta avtomatik.

In?

Je ostal brez besed. :D :twisted:

SašoP je napisal/-a:
alexmazda je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

FAK a ste eni res loh tok bolani, pa kaj ti veš kaj bo on delu z avtom, a zdj usi k majo več k 150KM postavlajo nove rekorde na 402 metra al kaj?? Ti se drž tistih svojih 50 konjev pa se ne oziraj na druge pa ne zganji foušije. Res k berm izjave od raznoraznih modelov tle, me prou mineva sploh ta forum odpirat. Se pa opravičujem avtorju za off, ampak se nism mogu zadržat

Sej jaz bom tudi počasi skenslal vse. Ker se mi zdi škoda časa se pregovarjat s takimi. :roll:
Vse je sama foušija.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To jan 17, 2012 10:55 am

Mivec tvoje neznanje raje zadrži za sebe in se ne smeši.

Kar pa se tiče teme:
Avtor teme si je zaželel avto z vsaj 150KM, ki ga bo on plačal, on vozil, on tankal, on vzdrževal. Sedaj pa mi ni jasno koj k**** vi tu njemu pametujete kaj on rabi tak avto, kje ga bo vozil itd. Ja WATAFAK pa vas to briga? Podajte mu svoje predloge, malo pokomentirajte, ne delajte bednih debat iz tega in se te bedarije zmenite na privat. Torej če si želi avto z 150KM dajte predlog in ne gonite foušije, da on takega avta ne rabi za v mesti. Vsaka tema eno isto nategovanje med istimi člani foruma (keri avto je boljši), o istih avtih, isto pametovanje itd.

Poden od podna vglavnem. Niste v pomoč čisto nič. Glavno, da se pametuje in zagovarja svoj wagen. Vsaka krava svojo tele liže...

EDIT:
Da nebom čisto off:
sam predlagam DS3, Corsa OPC, klijo RS, ... pa nima veze kake slabosti ma keri, keri gre par kmh več kot drugi, kerega v ovinkih bol odnaša ... ker avtor teme (predpostavljam) nebo avta spravljal do roba. Mislim ej ... forum je katastrofa zadnje čase.

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda To jan 17, 2012 11:59 am

FAK a ste eni res loh tok bolani, pa kaj ti veš kaj bo on delu z avtom, a zdj usi k majo več k 150KM postavlajo nove rekorde na 402 metra al kaj??

Saj je rekel, kaj bo delal z avtom: se vozil po mestu z otroki. Vprašanje je pač na mestu: zakaj potrebuješ 150+ konjev za po mestu? Ne po AC, obvoznici ali relacijski vožnji. Za po gneči v mestu. Pa ne mi o nekem magičnem speljevanju in nevem kaj še, ker po tej logiki nekdo s cliem 1.1 ne bi prišel niti iz garaže :roll: Ne vem no, meni osebno se neko divjanje po mestu in prehitevanje v škarje ali v semafor ne zdi ravno najbolj odgovorno dejanje nekega očeta/strica/starejšega brata na poti v šolo z otroki. Očitno sem čuden ... Aja, in pa fauš.
Ti se drž tistih svojih 50 konjev pa se ne oziraj na druge pa ne zganji foušije.

Ni foušije, ker imam sam 4-sedežni 150 konjski avto, pa ni potrebe po mestu v koloni, da jih imam ravno toliko. Ne zganjaj panike, ker ni potrebe. Na nivoju se da ostati tudi če se ne strinjaš z nekom.
Se pa opravičujem avtorju za off, ampak se nism mogu zadržat

Obišči psihologa, zdravljenje lastnih frustracij preko foruma ne bo pomagalo.
Ja WATAFAK pa vas to briga?

Kaj potem sprašuje po javnem forumu za mnenja uporabnikov? WATAFAK ne?

Moj predlog avta bi bil: Scirocco zaradi lastništva VW. Ne priporočam Japoncev zaradi rjavenja karoserije. Če želiš izstopati (predvidevam da ja) potem Abarth 500.

Uporabniški avatar
Mivec
Novinec

Napisal/-a Mivec To jan 17, 2012 3:08 pm

ninjeti je napisal/-a:Mivec tvoje neznanje raje zadrži za sebe in se ne smeši.

Kaj ti ženska ne, da si tak jezn ?

Če negdo predlaga nekaj drugega še ne pomeni, da nima prav :) Raje zadrži take komentarje zase....

Kar pa se tiče teme:
Avtor teme si je zaželel avto z vsaj 150KM, ki ga bo on plačal, on vozil, on tankal, on vzdrževal. Sedaj pa mi ni jasno koj k**** vi tu njemu pametujete kaj on rabi tak avto, kje ga bo vozil itd. Ja WATAFAK pa vas to briga? Podajte mu svoje predloge, malo pokomentirajte, ne delajte bednih debat iz tega in se te bedarije zmenite na privat. Torej če si želi avto z 150KM dajte predlog in ne gonite foušije, da on takega avta ne rabi za v mesti. Vsaka tema eno isto nategovanje med istimi člani foruma (keri avto je boljši), o istih avtih, isto pametovanje itd.

Poden od podna vglavnem. Niste v pomoč čisto nič. Glavno, da se pametuje in zagovarja svoj wagen. Vsaka krava svojo tele liže...

EDIT:
Da nebom čisto off:
sam predlagam DS3, Corsa OPC, klijo RS, ... pa nima veze kake slabosti ma keri, keri gre par kmh več kot drugi, kerega v ovinkih bol odnaša ... ker avtor teme (predpostavljam) nebo avta spravljal do roba. Mislim ej ... forum je katastrofa zadnje čase.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To jan 17, 2012 4:38 pm

pišuka (pa nisme mislil pišuke ampak na pič..) morate za vsak drek citirati 500 postov. Đizas :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jan 17, 2012 5:04 pm

Bolj ko berem take teme bolj ugotavljam, da je slovenska faušija samo podtaknjena, saj vsako nestrinjanje z nekom glede avtomobila je takoj faušija. :roll: :huh:
Drugače bi pa tudi jaz polek "micke" šel pogledati tudi DS3
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov