TrijoAdijo je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:mire je napisal/-a:A sklopko je on ze enkrat menjal ? pri 120k, ce sem prav razumel
Ja sklopko je on menjal ko je avto kupil 2007 leta pri 120.000. No sedaj sem še naredil test. Kolegu sem rekel naj ga pokliče in malo povpraša če je motor, turbina , sklopka vse ok , tak po ovinkih, in je rekel da avto gre odlično, da nimaš kaj mrdat. hehe ok ko sem ga jaz klical še kao ni vedel, zaj ve da je sklopka zanič in še kr laže. In ko je vprašal kolk je zadnje cena je rekel 2400€ , ker je avto res dober. Z zanič sklopko za 2400e hvala lepa.
Se pravi, da je tip v 120.000km "uredil" sklopko tako, da le-ta sedaj drsi?Po 120.000km?
Pa kolegu je take napljuval?
Ma dej, pozab na ta sekret.Če je v 120kkm zapalu skolpko, je verjetno še kej drugega hin.Ni vredno 2400€.
čare je napisal/-a:E vidiš vidiš tukaj pa si tud ti mal mimo ustrelil.Od 10 let starega avta pričakuješ da bo v top stanju.To je že OK,samo v TOP stanju bo tudi cena temu primerno višja in avta tud povohal ne bo noben in potem sew prodajajo sekreti kakršni se pač prodajajo,ti pa imaš še pogoj da je prave barve in smo spet na začetku...Yebi ga dec,kupuješ star avto.
xalfist je napisal/-a:čare je napisal/-a:E vidiš vidiš tukaj pa si tud ti mal mimo ustrelil.Od 10 let starega avta pričakuješ da bo v top stanju.To je že OK,samo v TOP stanju bo tudi cena temu primerno višja in avta tud povohal ne bo noben in potem sew prodajajo sekreti kakršni se pač prodajajo,ti pa imaš še pogoj da je prave barve in smo spet na začetku...Yebi ga dec,kupuješ star avto.
Ne bo čisto držalo da iščem top avto. Iščem pa avto vsaj tolk ohranjen ki ga imam sedak, oz vem kako lahko zgleda avto po 10 letih, poznam avte od kolegov, fotra itd ki so letniki 03, 04 pa so takšni kakšnega sam pričakujem. Tak da nobem mi ne bo rekel ja saj je avto star 10 let kaj pa pričakuješ. Vem kaj lahko pričakujem in takega tut hočem.
Kot drugo če on napiže ceno 2500e pa ne omeni čist znucanih diskov, zanič sklopke itd sem že itak vse nastel, smatram da je to vse ok. Če bi mi že po telefonu rekel to pa to pa to je za zamnejat, ok vem kaj kopujem vem kaj pričakujem in vem da ma takšno ceno za avto ki je treba to pa to menjat. Ne pa da ma tako ceno, pa nič ne pove in daje vstis oz sam reče menjas sam spodnje roke in voziš.
xalfist je napisal/-a:čare je napisal/-a:E vidiš vidiš tukaj pa si tud ti mal mimo ustrelil.Od 10 let starega avta pričakuješ da bo v top stanju.To je že OK,samo v TOP stanju bo tudi cena temu primerno višja in avta tud povohal ne bo noben in potem sew prodajajo sekreti kakršni se pač prodajajo,ti pa imaš še pogoj da je prave barve in smo spet na začetku...Yebi ga dec,kupuješ star avto.
Ne bo čisto držalo da iščem top avto. Iščem pa avto vsaj tolk ohranjen ki ga imam sedak, oz vem kako lahko zgleda avto po 10 letih, poznam avte od kolegov, fotra itd ki so letniki 03, 04 pa so takšni kakšnega sam pričakujem. Tak da nobem mi ne bo rekel ja saj je avto star 10 let kaj pa pričakuješ. Vem kaj lahko pričakujem in takega tut hočem.
Kot drugo če on napiže ceno 2500e pa ne omeni čist znucanih diskov, zanič sklopke itd sem že itak vse nastel, smatram da je to vse ok. Če bi mi že po telefonu rekel to pa to pa to je za zamnejat, ok vem kaj kopujem vem kaj pričakujem in vem da ma takšno ceno za avto ki je treba to pa to menjat. Ne pa da ma tako ceno, pa nič ne pove in daje vstis oz sam reče menjas sam spodnje roke in voziš.
Matjazy je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:mire je napisal/-a:A sklopko je on ze enkrat menjal ? pri 120k, ce sem prav razumel
Ja sklopko je on menjal ko je avto kupil 2007 leta pri 120.000. No sedaj sem še naredil test. Kolegu sem rekel naj ga pokliče in malo povpraša če je motor, turbina , sklopka vse ok , tak po ovinkih, in je rekel da avto gre odlično, da nimaš kaj mrdat. hehe ok ko sem ga jaz klical še kao ni vedel, zaj ve da je sklopka zanič in še kr laže. In ko je vprašal kolk je zadnje cena je rekel 2400€ , ker je avto res dober. Z zanič sklopko za 2400e hvala lepa.
Se pravi, da je tip v 120.000km "uredil" sklopko tako, da le-ta sedaj drsi?Po 120.000km?
Pa kolegu je take napljuval?
Ma dej, pozab na ta sekret.Če je v 120kkm zapalu skolpko, je verjetno še kej drugega hin.Ni vredno 2400€.
No, jst sem sklopko uničil v 90k kmNi to nič takšnega.
xalfist je napisal/-a:Tristan01 - ne gledam avte z najnižjo ali povprečno ceno, ampak avte kateri mi ustreza, vrjetno nisi prebral cele teme. Tako da letnik in cena ne igrata klučne vloge. Bol pomembno je da ustreza mojim zahtevam in željam.
Še bom enkrat napisal isto. Če nekdo da ceno 2500e in trdi da je vse ok pol smatram da je avto samo za vozit, pol se ne pričakuje se da moraš menajt pol avta. Če bi povedl to pa to je za zamenjat zato je taka cena bi to pričakoval, in to tut sprejel tako pa ko ti pol stvari zamolči pa se vprašaš o njegovi poštenosti. In tut če on to vse zamilči pričakujš dober avto neglede na ceno. No 2500e za 02 tut ni nek drobiž za alfo če smo realni. Nimajo nevem kak večjih cen podobni letniki.
tristan01 je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Tristan01 - ne gledam avte z najnižjo ali povprečno ceno, ampak avte kateri mi ustreza, vrjetno nisi prebral cele teme. Tako da letnik in cena ne igrata klučne vloge. Bol pomembno je da ustreza mojim zahtevam in željam.
Še bom enkrat napisal isto. Če nekdo da ceno 2500e in trdi da je vse ok pol smatram da je avto samo za vozit, pol se ne pričakuje se da moraš menajt pol avta. Če bi povedl to pa to je za zamenjat zato je taka cena bi to pričakoval, in to tut sprejel tako pa ko ti pol stvari zamolči pa se vprašaš o njegovi poštenosti. In tut če on to vse zamilči pričakujš dober avto neglede na ceno. No 2500e za 02 tut ni nek drobiž za alfo če smo realni. Nimajo nevem kak večjih cen podobni letniki.
Prebral sem temo. Sem pa mnenja da se preveč držiš avtomobila ki ti ustreza in se premalo zavedaš razmer na trgu. Ponudbe je ogromno, vendar žal zelo malo kakovostne. Izmed nekaj kakovostnih primerkov pa bi rad še našel takega ki povsem ustreza tebi... Potrebno bo zelo veliko časa ali pa kompromis. Za piko na i pa gledaš še avtomobile ki se danes prodajajo za nekaj procentov cene novega... Leta in kilometri so naredili svoje - ne samo pri ceni. Pričakovat da bo avto povsem brez napak je utopično, pa naj lastnik še tako trdi da je avtomobil popoln. Zato se sprijazni, da bo kaj malega potrebno še popraviti, daj na stran še nekaj 100 EUR in kupi soliden primerek ki bo z malce ljubezni postal to kar si želiš.
LP Tristan01
virtuoso89 je napisal/-a:No, kolk je pa po tvoje vredna tale alfa ki ima slabo sklopko?
čare je napisal/-a:Prvi ki je tukaj neresen je prodajalce ki za podrto 147 hoče 2 jurja pa pol.Pa če ma ta alfa 170000 km si odbijem tiča takoj.
zundapp je napisal/-a:Zdajle je na netu ena 156 2.4 JTD za 1000 eur iz 03, pohiti
B|ind je napisal/-a:Meni to načeloma nič ne pomeni da so bile v zadnjih 3,7letih menjane vse te stvari. Recimo da je on to menjal vse pri nakupu in naredil vmes precej km in zna bit marsikaj spet za menjat. Tako da to ne pomeni dosti..
Je razlika ali so zavore stare 3 leta ali pol leta. Sklopka bi se pa mogla čutit ali je bila menjana ali ne.
Volanski drog je sigurno menjan ker je na vsaki pri teh km![]()
Spojler pa odvisno ali je privijačen ali je zalepljen. Če je zalepljen z nekim normalnim lepilom bi se ga dalo dobiti dol (recimo jaz sem imel na twingu spojler pritrjen z maso za stekla lepit in se ga je z lahkoto vzelo dol brez posledic).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov