Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Re: Nov avto, golf VII

Napisal/-a Blinder Ne sep 08, 2013 11:21 am

210 nm pri 4000 rpm je glih 120 konjev, tako da ima precej ploščato krivuljo moči med 4000 in 6000 rpm.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne sep 08, 2013 11:31 am

maniaxxx je napisal/-a:Ti lažeš yashica, samo zato ker ne maraš VW :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Ups... oprosti sem se zatipkal poraba je 5.4l :DDD Si zdaj zadovoljen :mrgreen: :lol:
Kako ne maram VW-ja :shock: Sem največji vaglover, večjega ni :mrgreen: Martin Winterkorn bi mi lahko šenkal eno mk7, glede na to, da avto vozim od novega že tri leta po servisih pa ga še vedno imam, kljub temu, da v tem času niso odpravili niti ene napake :huh:
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 08, 2013 11:43 am

yashica je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Ti lažeš yashica, samo zato ker ne maraš VW :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Ups... oprosti sem se zatipkal poraba je 5.4l :DDD Si zdaj zadovoljen :mrgreen: :lol:
Kako ne maram VW-ja :shock: Sem največji vaglover, večjega ni :mrgreen: Martin Winterkorn bi mi lahko šenkal eno mk7, glede na to, da avto vozim od novega že tri leta po servisih pa ga še vedno imam, kljub temu, da v tem času niso odpravili niti ene napake :huh:

Sej niso imeli kaj odpraviti, VW ja nima napak :mrgreen: .

Pri VII so že toliko napredovali, da ima avto notranji bazen, mislim da noben od konkurentov ne ponuja te opcije :mrgreen:

Popravljena poraba je pa bolj realna če imaš veliko mestne vožnje =P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne sep 08, 2013 12:16 pm

maniaxxx je napisal/-a:Sej niso imeli kaj odpraviti, VW ja nima napak

Da nisi slučajno pri wc-ju, pardon vw-ju v službi :lol:

Pri VII so že toliko napredovali, da ima avto notranji bazen, mislim da noben od konkurentov ne ponuja te opcije :mrgreen:

gratis dodatna oprema... končno, bi rekli fani :mrgreen:

Popravljena poraba je pa bolj realna če imaš veliko mestne vožnje

Spet navajam napačne številke :lol: Seveda sem pozabil 5.4l v kombinaciji z avtovleko :mrgreen:
1992 Fiat Uno 60 SX

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 08, 2013 12:30 pm

VAG-ovci naju bodo linčali in naju imenovali za nepoznavalca in haterja, meni osebno je to velik kompliment, ko pride iz ust enega takega =P
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne sep 08, 2013 12:38 pm

maniaxxx je napisal/-a:VAG-ovci naju bodo linčali in naju imenovali za nepoznavalca in haterja, meni osebno je to velik kompliment, ko pride iz ust enega takega =P

Ma ti nimaš pojma... hater =P :mrgreen:

Tale stric Martin nama že žuga z jezikom... samo, da si ga zaradi pretiranega šparanja ne bo nekega dne odgriznil :D
Slika
1992 Fiat Uno 60 SX

Clancy
Novinec

Napisal/-a Clancy Ne sep 08, 2013 12:47 pm

Gosic je napisal/-a:Zakaj pa naj bi ta potovalni računalnik v Mazdi lagal o porabi, v tvojem Golfeku pa ne ?
Nimaš podatka o prevoženih kilometrih, koliko goriva je bilo v tanku, o vremenu, načinu vožnje, pnevmatike polne ali rahlo prazne.... itd itd. Skratka, vozi tvojega pri 400rpm, tam naj bi imel že 1/9 vsega navora.

Zakaj pa v Mazdi naj ne bi? Ker je japonec? V mojem "Golfeku" vem, da ne ne laže, ker vnašam podatke na poraba.com in hodi navzkriž z BC +/- 0,1l. Da pa ne boste mislili, da samo hvalim..., števec za hitrost laže za +5kmh.
Nekako pa Japoncem ne zaupam glede porabe po BC, ker imamo doma 5 let staro Toyoto in BC kaže za 0,5-0,9 nižjo porabo od dejanske oops .

Ker so v zgornjem prispevku zapisali, da je z varčno vožnjo možno priti z porabo pod 6l, sem iz lastnih izkušenj napisal, da je z varčno vožnjo z 1.2 TSI možno brez težav priti tudi pod 5l.
Sicer pa je vsako dopovedovanje in razlaganje zaman, ker tudi na lastne oči nebi verjeli, oziroma nebi hoteli verjeti. Glavno je, da se vam mašince vrtijo kot pri formuli :lol: .

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Ne sep 08, 2013 1:25 pm

@Clancy... Brezveze se matraš z temi tremi soforumaši...
Kakovost je na podnu, ampak še zmeraj konkurenčna drugim znamkam... Je pa res, da je občutno predrago vse skupaj za to, kar ponuja. ... Beri:druge znamke ponujajo več za manj denarja...
Gosic je Itak anti vw, občuduje pa kie, maniaxxx je anti tsi, ker je naletel na tak primerek, ko pa ga je ustimal, ga je pa prodal... Yashica pa isto... Kolikor ima ta človek smole pri golfu je pomoje nima noben...

Če pa mene vprašaš, moj golf (motor tsi) dela ko urca... In tako bo tudi ostalo... Pač mam srečo zgleda...
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 08, 2013 1:45 pm

js nisem anti TSI, samo ne prebavljam pretiranih hvalospevov za VW, Tsi ali tudi katerokoli drugo znamko, in nekako se mi zdi brezveze da se mi ne verjame karoli napišem o TSI, samo zato, ker sem , ko sem si ga lastil, drznil povedati par stvari čez njega, oziroma enim je nenormalno, da kritiziras nekaj kar imas, meni je pa to normalno, ne morem kritizirati naprimer volva, ki si ga nikoli nisem lastil, niti ne poznam nobenega ki si ga je.

Pa mojega TSI.ja nisem porihtal pred prodajo, ampak sem ga ( med drugim ) prodal zaradi neprestanih težav z njim, bratu so menjali motor, in je bilo na tem da mu že drugega, golf mu je presentljivo delal BP prvih 9kkm. Lahko pa mirno napišm cel spisek bedarij pr mazdi, da ne bo izpadlo da je sam VW šrot :mrgreen: .

Po izkušnjah v zadnjih dveh letih lahko rečem da ni težav praktično edino s peugeotom, kjer se je v dveh letih menjalo samo 2 žarnici :mrgreen:

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne sep 08, 2013 2:14 pm

.com je napisal/-a:Yashica pa isto... Kolikor ima ta človek smole pri golfu je pomoje nima noben...

Misliš.. Precej šlampasta končna sestava karoserije, stikov vrat in odbijačev, ki sem jih doma sam odpravil kolikor se je dalo. Ropot pri hladnem zagonu ( variator faze , napenjalec verige, veriga), ki kljub menjavi prvih dveh delov + oljne črpalke še vedno ni odpravljen, ropot iz področja sklopke/menjalnika v prostem teku pri nižjih temperaturah in hladnem motorju + nenatančen in na trenutke, v smislu prestavljanja, nemogoč menjalnik. ZA VSE IMAJO RAZLAGO V SMISLU STANJA TEHNIKE IN TOVARNIŠKIH TOLERANCAH. Problem pa nastane, ko svoje trditve ne upajo napisati in poštampljati na list papirja, da je z avtom 100% vse OK. Da o čričkasti notranjosti, vratnih tesnilih ne govorim in po novem še ropotajoči klimi za katero tudi nimanjo rešitve in vseskozi škripajoče zavore pri vzratni vožnji. A ja, pozabil sem še vdor vode na zadnjih levih vratih, ki je posledica napake/poškodbe na tesnilu pokrova vrat med montažo. To sem rešil v lastni režiji z butyl gumi tesnilno maso, saj so kreteni na servisu hoteli zadevo sanirati s silikonom. Nazaj bi verjetno dobil avto s popraskano vratno tapeto in celotno kartušo silikona na vratih.

Kljub napakam za avto vseskozi maximalno redno skrbim, ga lepo vozim in redno perem. V upanju, da se napake s časoma odpravijo sem prvo leto kupil nov komplet replik od mk5 R32, zadnje led luči, ki jih mimogrede na servisu ne znajo skodirat niti v sanjah. Za to je - tebi dobro poznan, Dušan potreboval vsega 10 minut + odklep in spremembo nekaterih funkcij... skratka človek vreden zaupanja in znanja. Nabavil sem HL masko, usmernike zraka od R-a, skoraj nov rcd 510... vse preko zgoraj imenovanega, ki je zrihtal popuste na lastno pobudo za kar mu bom vedno hvaležen... ampak, vse dodelave so zaman, ker napake ostajajo oziroma se pojavljajo vedno nove. Avto bo pa 17-tega tega meseca dopolnil tri leta in ima trenutno prevoženih 29400km :evil:

maniaxxx je napisal/-a: Lahko pa mirno napišm cel spisek bedarij pr mazdi

Bi prosil, da na to temo kaj več poveš. Lahko tudi na zs ;) So me sama ušesa ali bolje oči :mrgreen:
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne sep 08, 2013 4:00 pm

Jaz bi se pa nekako strinjal z @.com. Niti ni tako hudo, da ima avto napake, bolj je problem, ker je dražji od konkurence. Vsi imajo težave, nekateri bolj nekateri manj. Golf ima sicer kot kaže precej težav za katere pa ni nujo, da se ne bodo sčasoma odpravile. Napake sicer težko spregledaš ne glede na to koliko si dal za avto ampak pri avtomobilu za katerega pa se oglašuje da je najboljši in oh in sploh ter tudi dražji od konkurence pričakuješ vsaj manj napak če že ne more biti brez. Napake pri kvaliteti izdelave in materialih pa se kot kaže pojavljajo povsod. Pri naši Laguni je že tretja prevleka sedeža raztrgana v 80k km pa to le zaradi tega ker niso računali na to, da usnje ni dovolj prožno v vseh letnih časih in je začel pokati. Pri Cliu je spustil hladilnik klime ko je bil pol leta iz garancije, to je na srečo polovico častil Renault Slovenija. Tako, da napake so in napake bodo , tistim ki so cenejši jim je lažje odpuščati.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 08, 2013 4:09 pm

Niti ni toliko problem v ceni, napake imaju tudi vozila za 100 in več k evrov. Problem je v nekaterih osebkih, ki poveličujejo VW ( vstavi znamko po želji ) do nebes in še dlje in imenuje vse, ki se ne strinjajo z njimi za kretene ipd, sami pa so itak večvredni ker vozijo nekaj tako popolnega kot VW. Ta mentaliteta poveličevanja VW in tudi ostalih "nemških" proizvodov in dejanj je v SLO tako razširjena, da mi gre na bruhanje. Od tukaj se širi moje neodobravanje oziroma sovrašto do VW ( ki sploh ne obstaja, ker mi je ravno za vse znamke ), samo zaradi takih osebkov, sama znamka ali avto ima s tem bolj malo.

Čisti primer tega je moje pritoževanje čez polota, češ da sem neumen, da nimam pojma, da se lažem pretiravam in podobno, ko so pa začeli TSI-ji crkovat skoraj po tekočem traku je bilo malo boljše, ampak še vedno jaz pretiravam in si zmišljujem. Da teme o porabi ne omenjam, ker imam fetiš da pri VW govorim večje porabe od dejanskih samo zato da bi padla cena delnicam VAG-a :mrgreen:

Uporabniški avatar
Bat_zajla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Bat_zajla Ne sep 08, 2013 4:17 pm

Renault VG je napisal/-a:Jaz bi se pa nekako strinjal z @.com. Niti ni tako hudo, da ima avto napake, bolj je problem, ker je dražji od konkurence. Vsi imajo težave, nekateri bolj nekateri manj. Golf ima sicer kot kaže precej težav za katere pa ni nujo, da se ne bodo sčasoma odpravile. Napake sicer težko spregledaš ne glede na to koliko si dal za avto ampak pri avtomobilu za katerega pa se oglašuje da je najboljši in oh in sploh ter tudi dražji od konkurence pričakuješ vsaj manj napak če že ne more biti brez. Napake pri kvaliteti izdelave in materialih pa se kot kaže pojavljajo povsod. Pri naši Laguni je že tretja prevleka sedeža raztrgana v 80k km pa to le zaradi tega ker niso računali na to, da usnje ni dovolj prožno v vseh letnih časih in je začel pokati. Pri Cliu je spustil hladilnik klime ko je bil pol leta iz garancije, to je na srečo polovico častil Renault Slovenija. Tako, da napake so in napake bodo , tistim ki so cenejši jim je lažje odpuščati.

Cena avta ne pove njegove kvalitete. Golf ni dražji od konkurence zaradi kvalitete, čeprav je bil v preteklosti znan po tem. Dražji je, ker ponuja več stvari kot konkurenca in ima neko ime. Ponavadi imajo dražji avtomobili več tehnologije in že zaradi tega prej rado kej crkne. Drugače pa tudi druge znamke imajo težave, ampak pač je golf tako ime in hitro začne pluvat po njem. Recimo, če bi ime chevrolete spark še nevem koliko težav, se to sploh nebi vedelo, saj nobeden ne pomisli nanj.

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Ne sep 08, 2013 4:18 pm

yashica je napisal/-a:
.com je napisal/-a:Yashica pa isto... Kolikor ima ta človek smole pri golfu je pomoje nima noben...

Misliš.. Precej šlampasta končna sestava karoserije, stikov vrat in odbijačev, ki sem jih doma sam odpravil kolikor se je dalo. Ropot pri hladnem zagonu ( variator faze , napenjalec verige, veriga), ki kljub menjavi prvih dveh delov + oljne črpalke še vedno ni odpravljen, ropot iz področja sklopke/menjalnika v prostem teku pri nižjih temperaturah in hladnem motorju + nenatančen in na trenutke, v smislu prestavljanja, nemogoč menjalnik. ZA VSE IMAJO RAZLAGO V SMISLU STANJA TEHNIKE IN TOVARNIŠKIH TOLERANCAH. Problem pa nastane, ko svoje trditve ne upajo napisati in poštampljati na list papirja, da je z avtom 100% vse OK. Da o čričkasti notranjosti, vratnih tesnilih ne govorim in po novem še ropotajoči klimi za katero tudi nimanjo rešitve in vseskozi škripajoče zavore pri vzratni vožnji. A ja, pozabil sem še vdor vode na zadnjih levih vratih, ki je posledica napake/poškodbe na tesnilu pokrova vrat med montažo. To sem rešil v lastni režiji z butyl gumi tesnilno maso, saj so kreteni na servisu hoteli zadevo sanirati s silikonom. Nazaj bi verjetno dobil avto s popraskano vratno tapeto in celotno kartušo silikona na vratih.

Kljub napakam za avto vseskozi maximalno redno skrbim, ga lepo vozim in redno perem. V upanju, da se napake s časoma odpravijo sem prvo leto kupil nov komplet replik od mk5 R32, zadnje led luči, ki jih mimogrede na servisu ne znajo skodirat niti v sanjah. Za to je - tebi dobro poznan, Dušan potreboval vsega 10 minut + odklep in spremembo nekaterih funkcij... skratka človek vreden zaupanja in znanja. Nabavil sem HL masko, usmernike zraka od R-a, skoraj nov rcd 510... vse preko zgoraj imenovanega, ki je zrihtal popuste na lastno pobudo za kar mu bom vedno hvaležen... ampak, vse dodelave so zaman, ker napake ostajajo oziroma se pojavljajo vedno nove. Avto bo pa 17-tega tega meseca dopolnil tri leta in ima trenutno prevoženih 29400km :evil:

Vem, poznam in sočustvujem s teboj...
mogoče pa je finta v tem, da preveč skrbiš za avto...
poglej reciva mene... moj avto je 7mesec 2009, tako kot tvoj.. prevoženih ima slabih 95kkm...
vse kar je bilo izrednega pri meni, je to, da je šel 1x v zasilni program(pri prehitevanju), ker je šla turbina (tovarniška napaka).. še v garanciji
tankam in zmeraj bom tankal 95oktanca, perem ga na vsake kvatre, pa še to po možnosti v avtopralnici... nobenih (ne)potrebnih tretmajev, žavb, nešteto preparatov za pranje in nego ne uporabljam... zame je prevozno sredstvo, od katerega pričakujem, da me (pri)pelje od točke A, mimo B do C...
in to počne že 3 leta, pa še zagotovo 3 bo...
edino kar me moti(pa ni tako strašno, da bi mi posiveli lasje) je tisto zavijanje klime... ampak dokler dela, dela...
lastno olje(aral supertronic ali castrol edge) in redni servisi na 15kkm... nobenih superduper hi end tech olj ne vlivam, pravtako zadnjih 15kkm tankam na hofer črpalki...
zgleda, da mu ugaja moj način vožnje, nevem... ga ne teram, ga ne šparam...nekaj vmes...(seveda ga pa na momente, ko se sam peljem...prepiham :lol: )

p.s. če bi meni povzročal take skrbi in sranja... bi ga prodal prvo sekundo...
ker nisem jaz suženj avtomobilu... 8) 8) :lol:
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne sep 08, 2013 4:31 pm

Bat_zajla je napisal/-a:
Renault VG je napisal/-a:Jaz bi se pa nekako strinjal z @.com. Niti ni tako hudo, da ima avto napake, bolj je problem, ker je dražji od konkurence. Vsi imajo težave, nekateri bolj nekateri manj. Golf ima sicer kot kaže precej težav za katere pa ni nujo, da se ne bodo sčasoma odpravile. Napake sicer težko spregledaš ne glede na to koliko si dal za avto ampak pri avtomobilu za katerega pa se oglašuje da je najboljši in oh in sploh ter tudi dražji od konkurence pričakuješ vsaj manj napak če že ne more biti brez. Napake pri kvaliteti izdelave in materialih pa se kot kaže pojavljajo povsod. Pri naši Laguni je že tretja prevleka sedeža raztrgana v 80k km pa to le zaradi tega ker niso računali na to, da usnje ni dovolj prožno v vseh letnih časih in je začel pokati. Pri Cliu je spustil hladilnik klime ko je bil pol leta iz garancije, to je na srečo polovico častil Renault Slovenija. Tako, da napake so in napake bodo , tistim ki so cenejši jim je lažje odpuščati.

Cena avta ne pove njegove kvalitete. Golf ni dražji od konkurence zaradi kvalitete, čeprav je bil v preteklosti znan po tem. Dražji je, ker ponuja več stvari kot konkurenca in ima neko ime. Ponavadi imajo dražji avtomobili več tehnologije in že zaradi tega prej rado kej crkne. Drugače pa tudi druge znamke imajo težave, ampak pač je golf tako ime in hitro začne pluvat po njem. Recimo, če bi ime chevrolete spark še nevem koliko težav, se to sploh nebi vedelo, saj nobeden ne pomisli nanj.

Ja tisti ki imajo več nove tehnologije imajo več napak ja, tako kot recimo prostoročna kartica pri Lagunah prejšnje generacije pa tam to ni bilo opravičilo. Pa nabiranje vode zaradi šlampastega pritrjevanja cevi in to da ti v rokah ostane kljuka nista ravno posledici napredne tehnologije ampak čiste šlamparije.

Uporabniški avatar
Bat_zajla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Bat_zajla Ne sep 08, 2013 4:46 pm

Renault VG je napisal/-a:
Bat_zajla je napisal/-a:

Ja tisti ki imajo več nove tehnologije imajo več napak ja, tako kot recimo prostoročna kartica pri Lagunah prejšnje generacije pa tam to ni bilo opravičilo. Pa nabiranje vode zaradi šlampastega pritrjevanja cevi in to da ti v rokah ostane kljuka nista ravno posledici napredne tehnologije ampak čiste šlamparije.

Govoril sem nasplošno za vse znamke, drugače pa to so napake, ki se pokažejo šele ob uporabi vozila. Proizvajalcem se med testiranjem avta te stvari niso zgodile. Ponavadi tudi v zadnjem trenutku naredijo kakšno "izboljšavo" in se jim pač ponesreči. Gre tudi za čisto nov model, na čisto novi platformi. Recimo cliotu so se med vožnjo odpirale haube, ker so uporabili plastične zatiče in so jih naskrivaj nato zamenjali. Ali pa 2.2dci in njegove težave in še bi lahko naštevali. Pač špara se tam kjer se lahko in vrjemi mi, da v prihajajočih golfih ne bo več teh napak.

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Ne sep 08, 2013 5:07 pm

@.com ni isto. Če je tvoj 7 mesec 2009 je modelno leto 2010. Moj je 9 mesec letnik 2010 (naročen julija), modelno leto 2011. Samo negovanje laka in skrb, da ti ga ne pobutajo na parkingih pa res ne moreš tlačiti skupaj s tovarniškimi napakami. Edino kar povezujem z napakami je dejstvo, da je avto izdelan oziroma sestavljem na tekočem traku za balkan v fabriki Zwickau-Mosel in vgrajenimi drugorazrednimi deli. Iz te tovarne prihajajo že pregovorno slabše sestavljeni vw-ji kot recimo iz matičnega Wolfsburg-a... standard in kontrola kakovosti gor ali dol, razlike med tovarnami znotraj koncernov (neglede na znamko) so pa, če se na glavo postavimo. Geografsko smo pač na strani drugo ali tretjerazrednih trgov in nam prodajajo izdelke, ki bi mogoče v zahodni evropi pristali na reciklaži ali preši.
1992 Fiat Uno 60 SX

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne sep 08, 2013 5:12 pm

Dobro 2.2 dci je bil res zanič motor vsaj kolikor berem. Saj tudi nobeden ne trdi da je bil dober motor in so vse laži. Ampak težav z motorjem pri Renaultih sedaj že kar nekaj časa ni več. Pa dobro bom pustil pri miru Renault ker če ne ne bomo prišli nikamor.
Seveda teh napak ki so sedaj znane pri Golfu ne bo več, sj to se pričakuje. Ampak ne morejo ljudje potem trditi da je Golf ne vem koliko boljši od konkurence če ima več napak.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne sep 08, 2013 5:20 pm

maniaxxx je napisal/-a:Niti ni toliko problem v ceni, napake imaju tudi vozila za 100 in več k evrov. Problem je v nekaterih osebkih, ki poveličujejo VW ( vstavi znamko po želji ) do nebes in še dlje in imenuje vse, ki se ne strinjajo z njimi za kretene ipd, sami pa so itak večvredni ker vozijo nekaj tako popolnega kot VW. Ta mentaliteta poveličevanja VW in tudi ostalih "nemških" proizvodov in dejanj je v SLO tako razširjena, da mi gre na bruhanje. Od tukaj se širi moje neodobravanje oziroma sovrašto do VW ( ki sploh ne obstaja, ker mi je ravno za vse znamke ), samo zaradi takih osebkov, sama znamka ali avto ima s tem bolj malo.

Čisti primer tega je moje pritoževanje čez polota, češ da sem neumen, da nimam pojma, da se lažem pretiravam in podobno, ko so pa začeli TSI-ji crkovat skoraj po tekočem traku je bilo malo boljše, ampak še vedno jaz pretiravam in si zmišljujem. Da teme o porabi ne omenjam, ker imam fetiš da pri VW govorim večje porabe od dejanskih samo zato da bi padla cena delnicam VAG-a :mrgreen:

Evo to jaz poizkušam dopovedati na tem forumu vendar brez uspeha.
Oziroma določeni že tako "lažejo", da še sami sebi verjamejo. Oziroma ne vidijo dlje od "njihove" znamke. Itak je pa splošno znano, da je ta in ta znamka "zakon" pri nas pa čeprav ni vse tako kot se kaže. Zanimivo pa je, da še ni bilo nobenega komentarja z njihove strani glede na temo zadnjih par strani/postov...
Pa to je najboljše, pa to je dva razreda pred konkurenco... Notranjost je pri 180k prevoženih (materiali) in par let starem avtu kot nova... :D :roll:
To ni provociranje čeprav bo kdo uletel in mi udaril kontra. Kar naj.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Ne sep 08, 2013 5:25 pm

Si me spomnil zdaj še na to..avto.net avto ( seveda nemški ), prevoženih cca 180kkm ( po števcu ), zraven piše kot nov... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne me jebat no
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: snakess, tomzzi in 7 gostov